Weekend Feelings

Eilen illalla julistinkin jo Snapchatissani, miten loistava perjantaistani tuli. Brunssia hyvässä seurassa, mahan täydeltä hyvää ruokaa, hemmottelua, loistavia uutisia… Kerrankin jätin kameran kotiin, mutta napsin muutamia kuvia puhelimella, joten tässä kuvasaldoa eiliseltä!

Perjantai1

Viena järjesti luonaan meille muille Asenne-mimmeille ihanan pikkubrunssin Mia Höydön uuden seerumin lanseerauksen tiimoilta. En tiedä mistä olin eniten haltioissani – Vienan upeasta citykodista, sydäntensulattaja-Milosta, kauniista tarjoiluista ja esillepanosta vai uuden seerumin nätistä ulkomuodosta. Varsin esteettinen perjantain aloitus siis! Ja hei, harkitsin piilottavani Milon kainalooni ja vieväni sen kotiin, sen sijaan mukaani lähti taas aimo annos koirakuumetta!

Perjantai2

Brunssin jälkeen ihanaakin ihanampi Ulla vei minut kiitoksena kuluneesta vuodesta Helsinki Day Spa’han pää- ja hartiahierontaan. Mistä tällaisia ihmisaarteita löytää? Hieronta oli taivaallinen, voin kertoa että teki hyvää tällaiselle paljon koneen ääressä viettävälle. Hieronnan jälkeen jatkettiin matkaa lounaalle ja fiilisteltiin taas jouluvaloja.

Perjantai4

Vettä tuli koko päivän kuin esterin tiedätte kyllä mistä ja myrsky tuuli vielä siihen päälle, joten varustauduin kunnon tekstiilikerroksin. Myöhäinen lounas nautittiin Teatterissa, jonka salaatit toimivat aina. Palaan tuon marinoidun kanan, vuohenjuuston, vesimelonin ja seesamisoijavinegretin yhdistelmän takia Teatterin lounaalle aina uudestaan, ah!

Perjantai3

Ulla houkutteli minut mukaani Stockan jouluosastolle, mikä sopikin hyvin, sillä en ollut ehtinyt vielä itse käydä osastolla lainkaan. Mennessä Ulla naurahti, kuinka joutuisin ehkä hillitsemään häntä, mutta kuinka kävikään olisi loppujen lopuksi itse allekirjoittanut tarvinnut hillintää – tuollahan on vaikka mitä! Kullan kimalluksen huumassani toin kotiin yhden joulupallon ja kaksi kynttilänjalkaa – ihania!

Perjantai5

Kotiin päästyäni vedin oikein kunnon päikkärit, oli jotenkin ihanaa hautautua peiton alle, kun sade ripotteli ikkunaan ja ulkona myrskysi. Sänkyyn ei kuitenkaan voinut jäädä koko illaksi, sillä myöhemmin suuntasin vanhempieni kanssa ulos syömään. Tällaiset hetket ovat harvinaista herkkua, joten olin odottanut tätä innolla. Testasimme Töölössä sijaitsevan Trattoria Sognon, joka ihastutti mutkattomuudellaan ja hyvällä ruuallaan – ihan loistava perjantain päätös!

Ja kun niistä hyvistä uutisista mainitsin – iso kivi vierähti sydämeltäni, kun aamulla suoritusotteeseen oli pamahtanut henkilöstöoikeuden tentin tulokset. Ajattelin, etten millään voi päästä tenttiä läpi ja että joutuisin uusimaan kurssia ensi syksynä, mutta suureksi ilokseni ja yllätyksekseni se menikin läpi, huh! Myöhemmin päivästä sain myös arvioinnin kandistani ja arvosanaksi tuli 3! Olen kyllä tyytyväinen, joskin pieni toive oli vielä paremmasta numerosta, hehe ;) Pääasia, että kandi on kuitenkin nyt paketissa ja kunnialla suoritettu!

Nyt tuli yhteen postaukseen aika monta ihana-sanaa, mutta sellainen on nyt fiiliskin. Ja aina vaan paranee, tänään on nimittäin veljentyttöni ristiäiset! Toivottavasti teidänkin viikonloppu on alkanut kivoissa tunnelmissa – IHANAA lauantaita! :)

18 thoughts on “Weekend Feelings

  1. Kiitos ihana Pinja onnitteluista! Nyt voi hengähtää, kun tietää että pahin urakka on ohi :) Rentoa lauantain jatkoa!

 1. Kuulostaa ihanalta! Sun blogista välittyy aina niin hyvä fiilis, että pakko lukea ekana aamulla x

  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentistasi Iisa – miten huippua kuulla! Toivottavasti vietät aamuja blogin parissa jatkossakin <3

 2. Ihanan sympaattinen postaus:) Onnea tenttimenestyksestä ja hyvästä kandi-arvosanasta! Miten muuten noin yleisesti koet arvosanojen merkityksen yliopistossa? Monesti kuulee “arvosanoilla ei ole juuri merkitystä” ja “gradu on ainoa millä on väliä” tyyppisiä kommentteja ja sitten itse ainoana käyn korottelemassa joitain ykkösiä panikoidessani kokonaisarvosanan puolesta, heh:’D

  1. Kiitos Jenna, ihanasti sanottu :) Minäkin kuulun vähän tuohon “arvosanoilla ei juuri ole merkitystä” -kastiin, ja esimerkiksi juuri tämän kyseisen tentin kohdalla huolin arvosanan kuin arvosanan, pääasia että pääsin siitä läpi. Esimerkiksi johtamisen kursseista taas tavoitteeni ovat korkeammalla, koska ne ovat oman pääaineen kursseja, joten niihin haluaa panostaa hieman enemmän.

   En kuitenkaan koe, että yliopiston arvosanoilla olisi ihan hirveästi merkitystä etenkään tässä vaiheessa opintoja – ekan vuoden jälkeen voi yliopistosta riippuen pääainevalinnat mennä keskiarvon mukaan, esim. rahoitukseen eivät kaikki pääse, joten joudutaan karsimaan. Toisaalta taas jos haluaisi kandivaiheen jälkeen vaikka Helsinkiin Aaltoon opiskelemaan, vaaditaan tietääkseni silloin aika kovaa keskiarvoa kandiopinnoista. Muuten uskon, että aika harva tulevaisuuden työnantaja tulee kyselemään arvosanoja – voi toki riippua paikasta, mutta ainakin itsellä on ollut viime vuosina työnhaussa merkitystä ennemminkin vain aiemmilla työtodistuksilla kurssiarvosanojen sijaan :)

   Tsemppiä vikoihin koulurutistuksiin ja ihanaa joulun odotusta! :)

 3. Kiva kun kerroit päivästäsi näin tarkasti ja monipuolisesti :) sun postauksista tulee aina niin hyvälle tuulelle. Onnea kandin arvosanasta ja ihania ristiäisiä! :)

  1. Kiva että tykkäsit, tästä tuli puolivahingossa vähän tällainen pätkäisty päivä kanssani -postaus :) Ja voi kiitos – ihana kuulla että saat täältä hyvää mieltä! Kuin myös, teidän kommentteja lukiessa nousee aina hymy korviin asti, olette huippuja :) Mukavaa lauantain jatkoa!

 4. Mitä tuossa herkullisen näköisessä kakussa oli? Todella kivan kuuloinen perjantai sulla herkutteluineen ja rentoutumisineen!

  1. Hih, kakku herätti monissa ihastusta, kun ystävänikin tivasi heti Whatsapissa ohjetta nähtyään kakun Snapchatissa ;) Kakku on Vienan käsialaa, mutta se on porkkanakakku tuorejuustokuorrutteella tietenkin – päällä olevat kultaiset pallukat olivat jotain lakritsipalloja :)

  1. Nautin kyllä! Toivottavasti sinullakin ollut mukava viikonloppu, rentouttavaa itsenäisyyspäivää! :)

 5. Olet saanut hyvän numeron kandista, onnea! :) Ainahan sitä tunnollinen opiskelija toivoo vieläkin parempia numeroita, mutta kukaan ei tulevaisuudessa kysele sun kandi- tai graduarvosanan perään. Etenkin gradun kohdalla suosittelen mentaliteettia “paras gradu on valmis gradu”, ei jää sitten liian pitkään viilaamaan yksityiskohtia, kun tavoitteena on kuitenkin valmistuminen.

  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi Hanna! :) Ja näinhän se on, tuskin kukaan tulee olemaan kiinnostunut kandiarvosanasta tulevaisuudessa, pääasia että se on nyt alta pois! Yksityiskohtien viilailu oli kyllä kandinkin kanssa tuskaa, voin vain kuvitella miten sitten gradun kanssa.. Yritän pitää tämän mentalitettin mielessä, kun on sen aika ;) Ihanaa itsenäisyyspäivää!

 6. Voi että, viikonloppusi kuullostaa ihanalta!<3 Paljon onnea läpimenneestä kandista,ja tentisä!!

 7. Upealta kuulostaa kyllä! Ja suuronnittelut kandista, nyt kannattaa nauttia onnistuneesta tuloksesta! :)

  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Lämmitti kovasti mieltäni :) Mukavaa viikon alkua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *