The Most Liked of 2015

Newyear

Muutaman kuluneen vuoden hetken siivittämänä toivotan teille mitä mahtavinta uuden vuoden aattoa! Kuvakollaasi koostuu Instagramin tykätyimmistä kuvista – näköjään söpöilykuvat, herkut ja ruokajutut uppoavat teihin parhaiten ;) Teen pienen koosteen vuodesta 2015 vielä erikseen pidempien höpötysten kera, mutta nyt alan pikkuhiljaa laittautua iltaa varten.

Vietetään uutta vuotta ystävien kanssa ja näillä näkymin jatkamme iltaa keskustaan – olisi muuten ensimmäinen kertani baarissa uudenvuoden aattona. Harmikseni olen saanut pienen flunssan riesakseni ja pelkään sen pahenevan maanantain lähtöä ajatellen, mutta toivotaan että menisi ohi. Joka tapauksessa upeaa iltaa teille kaikille ja palataan ensi vuonna! ;)

10 thoughts on “The Most Liked of 2015

  1. Oikein ihanaa uuttavuotta Jonna! :) minäkin sain jostain flunssan riesaksi, mutta eiköhän se vielä selätetä ;)

    1. Samoin Emmi! <3 Inhottava flunssa tosiaan, toivottavasti molemmat parannuttaisiin pian :)

    1. Kiitos Janica hurjasti! Vielä on laukku pakkaamatta, mutta ehkä se siitä.. :D

  2. Oikein hyvää uutta vuotta Jonna! Blogiasi on niin ilo lukea ja mielenkiinnolla tulen seuramaan vuotta 2016 elämässäsi ja erityisesti vaihdossa oloasi.

  3. Tsemppiä vaihtoon, sehän on jo aivan ovella! Omasta vaihto-oppilasajastani on jo ehyinyt kulua kymmenen vuotta ja yhä muistelen sitä aikaa aikaa lämmöllä. Nauti! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *