Red Details

Aatto lähestyy, joten joulun teemaan sopivaksi tässä punaisilla yksityiskohdilla varustettu asu! Asun osaset ovat täällä jo useaan otteeseen näkyneitä (Balmuirin kasmirpipoa lukuunottamatta), mutta hauskaa miten tästä syntyi kuitenkin ihan erilainen yhdistelmä. Ei ole vaikeaa nimetä syksyn parhaita vaatehankintojani – tätä Tigerin muhkeaa neuletta ja Zaran suoralinjaista mustaa takkia kun on tullut käytettyä viime kuukaudet ahkerasti!

Saadakseni uutta tvistiä  luottoasuuni heitin pipon rennosti päähän ja vaihdoin laukun punaiseen – taas muistutuksena siitä, miten helposti asusteilla voi pelata! Tämä viime kesän aleista ostettu Mulberryn punainen Bays Clutch on ollut pääasiassa juuri kesäkäytössä kirkkaan värinsä puolesta, mutta sopiihan se vallan mainiosti tähänkin kauteen. Vielä punaisiin huuliin yhdistettynä laukku tuo muuten mustanpuhuvaan kokonaisuuteen ihan uutta eloa. Entä mitäs te sanotte? :)

Red11 Red2 Red6 Red8 Red4 Red1 Red3

Red5

Photography: Viena K / Edit by me

Coat / Zara
beanie / Balmuir (giveaway)
knit / Tiger of Sweden
jeans / Zara
boots / Vagabond
bag / Mulberry

24 thoughts on “Red Details

  1. Voi, kaunis kiitos! Laukku on ollut kyllä hyvä ostos, minustakin niin söpö :) Ihanaa joulun odotusta, Riikka!

 1. Ihana pieni piristävä väripilkku tuo laukku ja punaiset huulet! Ehdottomasti toimii siis tähänkin aikaan vuodesta :)

  1. Kiitos Pinja! Yllättävän hyvin tuo laukun jopa vähän koralliin taittava punaisen sävy toimii näin talvellakin, ihan loistohankinta siis :)

 2. Aivan upealta näytät kaunotar! ♡ Sinulle tuntuu sopivan väri kuin väri. :) Ja luottovaatteista ei kyllä millään tykkää luopua…
  Oikein ihanaa tiistaita! :)

  1. Ihana sinä – kiitos kauniista sanoistasi <3 Punainen on kyllä värinä sellainen, jossa viihdyn vaikka sitä olisi isommallakin pinta-alalla, jotenkin niin freesi! Mukavaa tiistaita sinnekin, toivottavasti ehtii jo rauhoittuakin ennen aattoa :)

  1. Kiitos Elina! :) Farkut on ostettu parisen viikkoa sitten, joten hyvin mahdollisesti löytyy vielä!

  1. Kiitos paljon Veera! Pieni ripaus punaista näin joulukauteen :) PS. Sulla on tyylikäs blogi!

 3. Ei vitsi miten ihana asu vaikka onkin hyvin simppeli. Punaiset huulet sopivat sinulle älyttömän hyvin! Saan paljon inspiraatiota blogistasi ja on aina ilo tulla lukemaan uusimmat postaukset kun on saanut pikkuneidin nukkumaan. Ihanaa joulun odotusta! :)

  1. Kiitos paljon Petra, kiva jos tykkäsit asusta! Pienillä yksityiskohdilla saa simppeliäkin asua helposti vähän piristettyä :) Miten ihana kuulla, että saat täältä inspiraatiota – tällaisen palautteen saaminen antaa aina niin paljon! Kiitos ja oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin :)

 4. Ääk ihan täydellinen asu taas! Mun mielestä asusteilla saa niin kivasti leikiteltyä, itsekin auringonpaisteesta ja 8 plussaasteesta vetäisin eilen mustien housujen ja tummansinisen takin kaveriksi lippiksen ja leopardi slip-onit jalkaan! Tuli taas niin paljon erilaisempi ja kivempi asu!
  Toi laukku on kyllä niin suloinen:) Mulla on etsinnssä samantapainen, tosin HIEMAN huokeamman hintainen kröhöm.. :D Yksi onkin jo kiikarissa ja nyt vaan odottelen Tammikuun palkkapäivää että voin sen naputella ostoskorista kotiin saakka!

  1. Kiitos paljon Jessika! Asusteet ovat kyllä kaiken a ja o, saa niin paljon vaihtelevuutta asuihin :) Laukku on ollut kyllä ihan huippuhyvä ostos, turhaan arkailin tuolloin väriä ja mietin saako sen sopimaan tarpeeksi moniin asuihin ;)

 5. Oi toi asu kyllä kertakaikkiaan todella toimiva, vautsi ! Ja punainen laukku kyllä kruunaa kaiken, niin ihana :) Oikein ihanaa joulua sinne ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *