My Everyday Uniform

Loppusyksy on ollut harmillisen hiljaista asujen saralla täällä blogissa, sillä Vaasassa kuvaaminen ei ollut aina helpointa. Vietin usein koululla päivän valoisat ajat, ja jos satuin pääsemään aikaisemmin kotiin tai viettämään etäpäivää yliopistolta, olivat kuvaajan virkaa toimittaneet ystävät useimmiten kuitenkin koululla. Nyt Helsingissä toivonkin ehtiväni kuvaamaan taas vähän ahkerammin! Tykkään itse asiassa kaikista eniten tehdä juuri asupostauksia, ja aikaisemmista palautteista päätellen ne ovat myös monien teidän suosikkeja.

Tässä kuitenkin vielä yhdet asukuvat Vaasan päästä :) Ja varsinainen joka päivän uniformu onkin kyseessä! Olen käyttänyt tätä samaista asua niiin monet kerrat syksyn aikana (lähinnä takki vain on vaihtunut, kurkatkaapa vaikka tämä asu), ja vedän tämän Tiger of Swedenin pooloneuleen ylleni lähes joka kerta jonkin sortin asukriisiä potiessani. Se vain sopii aina täydellisesti kaikkeen ja on ihanan lämmin ja muhkea, syksyn luottoneule siis. On ollut kyllä jokaisen euron arvoinen hankinta! Kannatti uskoa tuolloin ostamaan kehoittanutta poikaystävääni ;)

Pooloneule4 Poolo1 Pooloneule6 Poolo2 Poolo4 Pooloneule3

Coat / Mango (similar here*)
sweater / Tiger of Sweden (find here*)
pants / Mango
bag / Givenchy
boots / Vagabond (find here*)

Here’s a great example of my basic everyday outfit these days. I’ve been wearing this same outfit for so many times that I can’t even count it anymore. This Tiger of Sweden sweater has definitely been my favourite this fall, and it’s my choice on those mornings when I feel like there’s nothing to wear. I just love everything about it!

* Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

18 thoughts on “My Everyday Uniform

 1. Ihana asu, Jonna! :) tuo neule näyttää todella monikäyttöiseltä ja luottoneuleet pelastavat kyllä monesti ;)

  1. Kiitos Emmi! Neule on ollut kyllä syysaamujen ehdoton pelastaja ;) Tällaisissa luottovaatekappaleissa on vaan se vaara, että sitten jumiutuu käyttämään pelkästään niitä, heh.

  1. Voi kiitoksia Eve! Tukka oli tuivertanut jo koko päivän tuulessa, joten kiinni laittaminen oli hyvä vaihtoehto ;)

 2. Sinun blogisi on kyllä mahtava, juuri siitä syystä että kuvaat tänne oikeita asuja ja sellaisia mitä on nähty jo aiemminkin! Menee mielestäni koko asukuvien idea kun bloggaajat avoimesti kertovat menevänsä kuvaamaan monta asua kerralla, eihän se ole pointtina vaan se että näyttää niitä oikeita asuja :)

  1. Voi vitsit, kiitos paljon kannustavasta kommentistasi! Olen kanssasi samoilla linjoilla, joskin ymmärrän tietysti, että kerran tai useammin päivässä postaten materiaalia tarvitsee kasata aika kovaa tahtia. Minustakin siinä kuitenkin voi mennä hiukan niiden “aitojen” asukuvien idea.

   Ihana siis kuulla, että tykkäät asukuvistani juuri tällaisina. Kiitos Liisi, mulla jäi tosi kiva fiilis tästä! :)

 3. Hei! Mikä huulipuna sinulla mahtaa olla viimeisessä kuvassa? Kiitos aurinkoisesta blogistasi, koukussa olen?.

  1. Hei Tiina! Huulipuna on Diorin kuluneen syksyn uutuuksia, Addict-sarjan sävy Must-Have, ehdottomasti tämän hetken suosikkini. Ja voi kiitos piristävistä sanoistasi – mukava kun jätit kommenttia! :)

 4. Jälleen kerran asu, jonka voisin pukea juuri tälläisenä päälleeni! :)
  Villakangastakki on yksi ikuisuusprojekti kohdallani. Sopivaa yksilöä ei meinaa tulla millään vastaan. Ehkä vaatimukseni on aika korkealla :D
  Voisin kulke pooloneuleessa päivästä toiseen… :D niin ihania! <3 kuten tämä sinunkin!
  Kivaa viikon jatkoa ja ihanaa viikonloppu!
  Odotan innolla mitä lahjaideoita sinulla on miehille. Nim.merkki- vähän uupuu vielä! :D

  1. Kiva kuulla että tykkäsit – kiitos paljon Johanna! :) Minusta kaupoissa on tänä syksynä ollut erityisen kivoja villakangastakkeja, kannattaa tutustua Zaran lisäksi esimerkiksi Mangon valikoimiin (myös Mango Outletista voi tehdä löytöjä!). Hih, pooloneule on kyllä lähes jokapäiväinen valintani, se on vain niin helppo! :D

   Ja lahjaideoita tulossa miehillekin piakkoin ;) Ihanaa viikonlopun odotusta sinullekin!

 5. Olen tainnut ennenkin samasta asiasta ylistyskommettia jättää, mutta pakko vaan jälleen todeta, että oot kyllä ihan mahtava! Vasta äsken huomasin, että automaattisesti luen aina kommentit kaikista sun postauksista :D Ihan vaan, koska vastaat aina niin ystävällisesti ja ajatuksella..kertoo kyllä paljon ihmisestä, vaikutat niin sydämmelliseltä tyypiltä! Ei voi kuin ihailla :)
  Ihanaa joulun odotusta sulle ja superhauskaa vaihtoa kun sen aika koittaa :)

  1. Voi että, kirjoitit ihan hurjan kauniisti! Sait täällä niin ison hymyn aikaan, että jo alkoi suupieliä pakottamaan :’) En voi todeta kuin takaisin – teidän ihanat kommentit kertovat siitä, miten lämpimiä ja suurisydämisiä ihmisiä siellä ruudun takana on ja olen siitä niin kiitollinen. Arvostan ihan mielettömästi sitä, miten hyvä fiilis täällä kommenttiboksissa aina vallitsee teidän lukijoiden ansiota! Kiitos halauksen kera ja oikein ihanaa joulun odotusta sullekin, Edit! <3

 6. Kaunis Jonna, hiuksetkin taas niin kivasti! Sinulla on kyllä kiva pukeutumistyyli. :)

  1. Kiitos Tanja kivoista sanoistasi! :) Tukka oli koko päivän tuivertanut tuulessa, joten suttunuttura tuntui hyvältä vaihtoehdolta ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *