Lately

Lately2

Matkasin tosiaan torstai-iltana tämän vuoden viimeiselle visiitille Vaasaan. Kaupunki otti vastaan aurinkoisena, miten piristävää nähdä taas valoa ja sinistä taivasta! Olen ollut muuten ihan totaalisen sekaisin päivistä, harvemmin kun tulen Helsingistä viikonlopuksi Vaasaan vaan toisinpäin. Noh, nyt on jo vähän vahvempi lauantaifiilis, kun sai nukkua pitkään ja on valkkari kylmenemässä jääkaapissa!

Lately1

Startattiin päivä käymällä pikaisella kierroksella keskustassa joululahjoja etsien ja lounastettiin Sweet Vaasassa. Yksinkertaista mutta maukasta kvinoafetasalaattia täytyy testata kotonakin! Ihastelin tiskissä kakkuja ja muita leivonnaisia jättäen ne tällä kertaa kuitenkin muille, mutta ai että se porkkanakakku jäi kalvamaan mieltä..

Lately2

Ylläni kaupunkikierroksella oli uusi Samsoe&Samsoen vihreä neule, josta kerroinkin eilen jo Snapchatin puolella (@jonksteri). Poikaystäväni nimittäin nimesi tämän inttineuleeksi, ja arvatkaa pääsenkö mielikuvasta nyt eroon? :D Noh, ihana se on kuitenkin ja niin lämmin!

Lately1

Kuluneella viikolla menetin myös superfoodneitsyyteni – tai ainakin sen suhteen, ettei niitä ole pahemmin löytynyt kotoa kaapista aikaisemmin. Sain kuitenkin yhteistyössä Nu3:n kanssa tilata heidän nettikaupastaan muutamia juttuja kokeiluun. Eniten olen innoissani chia-siemenistä, joista ajattelin kokeilla tehdä sellaista ihanaa lämmintä aamuherkkua – toivotaan että se onnistuu, niin palaan reseptin kera myöhemmin!

Lately4

Ja vielä  viikon hellyyttävin seuralaiseni <3 Siskoni karvaturri oli taas meillä hoidossa, enkä pääse yli miten lutuinen voi toinen olla. Täytyy ottaa tämä joulun aikana vielä toistekin hoitoon – sillä kun on niin paljon rakkautta jaettavana!

Nyt valmistautumaan iltaan, sillä vietetään vielä viimeisiä Vaasa-kemuja täällä porukalla ennen kuin karkaamme kaikki muille maille ensi vuonna. Varmasti kiva ilta tiedossa – mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin! :) Ja psst, huomenna julkaisen toisen jouluarvonnan!

4 thoughts on “Lately

  1. Hei, mitä kokoa sun Samsoen vaatteet on? Esim tuo neule, ei oikein uskalla tilata jos ei ole aiempaa kokemusta merkin kokoluokituksesta :)

    1. Heippa Heini! Multa löytyy yksi Samsoen teeppari, spagettitoppi sekä tämä neule ja kaikki ovat kokoa XS. Oman kokemukseni mukaan Samsoen kokomitoitus on tosi reilua, tämäkään neule ei todellakaan ole mikään ihoamyötäilevä, onneksi en ottanut suurempaa kokoa. Yksi kokeilemani toppi taas oli aivan liian suuri XS-kokoisenakin. Jos siis mietit kahden koon välillä niin ota ehdottomasti pienempi, ainakin neuleissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *