Jouluarvonta – LEXINGTON

En ole ehtinyt teille vielä hiiskuakaan, mutta joulukuun kunniaksi täällä blogissa on tiedossa pari superkivaa arvontaa! Tähän aikaan vuodesta on tietysti kiva ilahduttaa muutenkin, mutta olette myös jättäneet viime aikoina aivan erityisen mieltälämmittäviä kommentteja, jotka ovat kyllä tämän touhun parasta antia. Valtaisat kiitokset siis teille kuluneesta vuodesta ja siitä, että olette siellä ruudun takana! :) Toivottavasti jouluarvonnat ovat teille mieleisiä, ja aika huikeilla palkinnoilla polkaistaankin nämä käyntiin – tällä kertaa arvonnassa on mukana monen teidänkin suosikki Lexington!

Lexingtonarvonta

Lexingtonilta lähetettiin arvottavaksi ihana jouluinen paketti, joka sisältää söpön Wilmington Beanie -tupsupipon ja samaa sarjaa talvisen Vermont Scarf -huivin sekä Holiday-malliston Checked Sham -tyynynpäällisen (palkinnon arvo 253€). Etenkin tyynynpäällisen voisin ottaa omalle sohvalleni, mutta se lähtee kuitenkin jollekulle teistä tämän paketin mukana ;) Osallistu arvontaan kommentoimalla postaukseen keskiviikkoon 9.12. mennessä – muista täyttää sähköpostikenttä!

Taas kerran arpaonnea kaikille ja tietysti rauhaisaa itsenäisyyspäivää :)

Osallistumisaika on päättynyt!

713 thoughts on “Jouluarvonta – LEXINGTON

  1. Mukana arvonnassa. Aivan upea jouluinen setti ja Lexingtonin tuotteet on aina niin ihania?Ihanaa joulunaikaa sulle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *