Jouluarvonta – Bangerhead

Toisen jouluarvonnan vuoro! Tällä kertaa jakoon laitetan 50€:n lahjakortti ruotsalaiseen Bangerhead-verkkokauppaan. En ollut itse aikaisemmin tilannut Bangerheadilta, mutta kuullut kyllä putiikista ystäviltäni – sattumoisin minulla oli myös roikkunut välilehdissä jo ikuisuuden eräs tilausta odottava ripsiseerumi. Nyt tämän yhteistyön myötä tein kuitenkin tarkempaa tutkimusta Bangerheadin sivuilla ja millaisen kosmetiikan aarreaitan sitten löysinkään!

Valikoimista löytyy muun muassa Clinique, Clarins, Anastasia, TheBalm, Seche Vite, Glamglow, NYX – näin muutamia mainitakseni. Erityisen ilahtunut olin TheBalmin sekä NYXin valikoimista, näitä kun ei Suomen kamaralta saa ostettua. Ja kun tilaukset tulevat kätevästi Ruotsin puolelta, ei tarvitse huolehtia tulleista tai muista ikävistä yllätysmaksuista. Arvontaohjeet löydät alempaa, mutta Bangerheadilta haluttiin tarjota myös alennuskoodi normaalihintaisiin tuotteisiin – koodilla Jonnamaista20 saatte -20%:n alennuksen 16.12 asti (joka on myös viimeinen päivä joululahjatilauksia silmällä pitäen!).

Bangerhead2

1. Sebastian Duo, 2. TheBalm NudeTude, 3. NYX Butter Gloss, 4. NYX Primer, 5. Anastasia Contour Kit,
6. TheBalm Mary-Lou Manizer, 7. Anastasia Dip Brow, 8. Essie Really Red, 9. Glam Glow, 10. Real Techniques, 11. Seche Vite

Tuttuun tyyliin osallistut arvontaan jättämällä kommenttisi postaukseen – muista täyttää sähköpostikenttä! Aikaa on tiistaihin 15.12 klo 21 asti! :)

Osallistumisaika päättynyt!

522 thoughts on “Jouluarvonta – Bangerhead

  1. Voi vau, oot saanut aivan ihanan palkinnon arvottavaksi! Kyllä kelpais tänne… :)

  2. Mullekin tuo kauppa on uusi, mutta valikoima näyttää tosi hyvälle. Onnistaisipa arvonnassa….

  3. Mukana ollaan! Oon jo pitkään halunnut anastasia countour kit, mutten ole raaskinut ostaa.

  4. Oi tämä olisi ihan täydellinen palkinto! Tietäisin heti, mitä sillä ostaisin! Tarvitsisin uusia meikkisiveltimiä, kun vanhoista osa on jo ihan hajoamispisteessä! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *