Hyvää joulua!

Tulin eilen illalla kotikotiin vanhempien luokse joulun viettoon. Nyt on viimeisetkin lahjat paketeissaan, kuusi koristeltuna (minun vastuualueeni joka vuosi!), joululaulut pauhaavat taustalla ja puuro laitetaan pian hellalle porisemaan. Puuro taas syödään perinteisesti Turun joulurauhan julistuksen äärellä. Nyt on siis aika hiljentyä joulun viettoon täällä bloginkin puolella ja toivotella oikein ihanaa joulua teille kaikille, palataan viimeistään pyhien jälkeen <3

Aatto1 Aatto2

We’ve now decorated the tree and wrapped all the gifts. Now it’s time to focus on spending time with family, which is the best part about Christmas. Wishing you all a Merry Christmas! <3

6 thoughts on “Hyvää joulua!

 1. Hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta, Jonna! :) Kiitos, että saamme lukea ihanaa blogiasi vuodesta toiseen!

  1. Kiitos itsellesi, kun olet niin pitkään ollut jo matkassa mukana ja jaksat aina olla ihanan aktiivinen täällä kommenttiboksissa <3 Hieman myöhäisesti toivotellen hyvää joulua! :)

 2. Meillä pikkujäbä hoksasi klo 11.58 että “Joulurauhanjulistus”, onneksi ei mennyt ohi ja saatiin mekin puuro syötyä! (joka tosin kiehui kaksi kertaa hellalle muttei palanut pohjaan, huoh…)

  1. Tarkka pikkujäbä, hyvä että ei mennyt ohi! Joulurauhan julistuksesta lähtee kyllä aina joulu virallisesti käyntiin :) Toivottavasti teillä on takana mukavat pyhät!

 3. Heippa Jonna!
  Muistelen, että kirjoittelit syksyllä luonnostelevasi postausta laadukkaista vaatemateriaaleista ja ostokäyttäytymisestäsi niiden suhteen. Ehditkö vielä ennen vaihtoon lähtöäsi aiheesta kirjoitella; olisi kiva saada vinkkejä mitä kannattaa nyt alennusmyynneistä etsiä ja mitä ei? :)
  Kiitos ihanasta blogistasi!

  1. Moikka! Jeps, luonnostelin tuolloin postausta ja hitsit sinne se on jäänytkin. Koitan ottaa postauksen uudestaan työn alle! Mikään ekspertti materiaalien suhteen en tosin ole, ehkä siksi postaus jäikin vähän puolitiehen, mutta katsotaan jos saisin jotain aikaiseksi vielä tässä tulevalla viikolla :) Kiitos toiveesta ja ennen kaikkea kiitos itsellesi kun luet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *