Gift Guide / For Her

Taas on aika miettiä lahjaideoita läheisille, joten perinteiseen tyyliin jälleen blogissa muutamia vinkkejä lahjahankintoja varten! Tämä on ihan hyvää inspiraatiota itsellenikin, sillä minulla ainakin on lahjatoimet vielä varsin vaiheessa. Ensimmäisenä vuorossa ideoita äidin, tyttöystävän, siskon, tyttären tai vaikka parhaan ystävän joululahjapakettiin :)

Giftguideher1. Kello, 2. huivi – H&M, 3. muki, 4. yöasu, 5. tohvelit, 6. kaulakoru – Boutique Minimaliste,
7. puhelinsuojus – Nunuco Design Company, 8. kynttilä, 9. kehys – H&M Home, 10. marmorilaatikko, 11. avaimenperä – H&M Home. 12. iPad-suojus

Daniel Wellingtonin kellot toimivat vuodesta toiseen, joten nämä klassiset nahkaiset kellot ovat mainio lahjaidea. Alennuskoodin perään kyseltiinkin jo, ja koodilla JONNA saattekin nyt -15%:n alen kellohankinnoista DW:n verkkokaupasta! Tyylitietoinen vilukissa varmasti ilahtuisi kasmirhuivista, ja näiden saralla kannattaakin tsekata esimerkiksi H&M:n Premium Quality -valikoimat. Muki taas on hyvä lahjaidea lähes kenelle tahansa kahvinjuojalle, kuvan Ylva Skarpin yksilön lisäksi vinkkinä myös Anthropologien nimikirjaimella varustetut mukit, joilla olen itsekin lahjonut läheisiäni. Ja kukapa ei rakastaisi mukavia kotiasuja ja pehmeitä tohveleita – omat UGGini ovat säilyneet loistokunnossa jo useita vuosia!

Lahjaideoiden varalta suosittelen tutustumaan myös Etsyn valikoimiin, muun muassa Boutique Minimaliste tarjoaa kauniita käsintehtyjä koruja. Kotimaiselta Nunuco Design Companylta sen sijaan löytyy söpöimmät puhelinkuoret! Sisustuslahjat ovat monille mieleisiä, tuoksukynttilästä ilahtuu lähes jokainen ja kehykseen voi sujauttaa vaikka yhteiskuvan tai tärkeän aforismin. H&M:n säläosastolta löytyy muuten kaikkea kivaa pientä lahjapakettiin, kuten vaikkapa suloinen avaimanperä.

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

4 thoughts on “Gift Guide / For Her

    1. Hei mahtavaa! Toivottavasti näistä olisi yhtään apua lahjojen mietintään :) Ihanaa joulun odotusta, Emmi!

  1. Ihania ideoita lahjoiksi, kiitos :) Teetkö muuten millä/ miten nää kollaasit? :)

    1. Eipä kestä, toivottavasti vinkeistä on hyötyä :) Teen kollaasit aina Adoben Photoshopilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *