Five Beauty Favourites

Pitkästä aikaa ajattelin listata muutaman satunnaisen kosmetiikkasuosikin, joita en ole aikaisemmin vielä esitellyt. Eräs vanha tuttavuus tosin löytyy joukosta, mutta se ansaitseekin ihan syystä uusintamaininnan ;)

Beauty2

Yhden ripsarivinkin laitoinkin jakoon jo aiemmin, mutta tässä taas seuraava. Tämä Diorilta kokeiluun saatu Diorshow on odottanut korkkaamista jo kesästä asti, ja vasta nyt raaskin testata putelia. Olin muutamia vuosia sitten ihan vannoutunut Diorin ripsivärien käyttäjä, ja ripsarit jäivätkin mieleeni hyvinä, mutta ikävästi tahraavina. Hieman jännityksellä otinkin tämän käyttöön, mutta klassinen Diorshow on kyllä varsinainen ripsivärien kunkku! En tiedä onko koostumusta parannettu, mutta enää tämä ei tahraa kulmaluitakaan päivän mittaan. Harja tuntuu ensikäytöllä valtavalta, mutta omiin hentoisiin ripsiini tämä on täydellinen ja sekä pidentää että tuuheuttaa – kaikkea mitä ripsiväriltä voi siis toivoa.

Beauty1

Vielä toinen samaisen merkin uutuus ennen kuin siirrytään muihin kosmetiikkasuosikkeihin! Tämänkin Diorshow Brow Styler – Ultra-Fine Precision Brow Pencilin sain kesällä kokeiltavakseni, mutta otin vasta juuri käyttöön. Tämä on siis ikään kuin lyijykynämäisellä päällä (en tiedä miten paremmin kuvailisin :D) varustettu kulmaväri – pää rullataan esiin, jolloin ohuenohut kynä tulee esiin. Teen yleensä kulmien pohjan tavallisella kynällä tai puuterimaisella kulmavärillä, ja tällä ohuella kynällä piirrän karvamaisesti vielä reunoihin ja täyttöä vaativiin kohtiin. Nerokas keksintö!

Beauty5

Ja koska en liiku mihinkään ilman käsirasvaa (trust me – minä olen se jolta löytyy baarissakin laukusta joku käsirasvapurnukka), mahtuu yksi voidekin tälle listalle. Viimeksi &Other Storiesissa käydessäni nappasin vielä kassalla koriini yhden käsivoiteen – näissä on ihanat tuoksut, hyvä kosteutus ja kätevä pieni tuubi. Saataisiinpa &Other Stories Suomeenkin – sitä päivää odotellessa!

Beauty3

MAC on lähes kaikkien kosmetiikkahirmujen suosikki, mutta täytyy myöntää, että aiemmin esittelemäni ripsarin lisäksi itseltäni löytyy tämä yksi ainokainen huulikiilto. Cremesheen Gloss sävyssä Just Superb on ollut jo kesästä asti suosikki “jokapäivän kiiltoni”. Plussaa hyvästä tuoksusta ja ei-tahmaavasta koostumuksesta!

Beauty4

Ja vielä viimeinen suosikki, josta olen kyllä postannut aikaisemminkin, mutta tätä ei voi liiaksi hehkuttaa. Ihan ehdoton tuote ahkeralle kynsienlakkaajalle on pikakuivattaja, ja monien kokeilujen jälkeen on vakikäyttöön jäänyt jo parin vuoden takaa tämä Seche Viten kuivattaja. Haju on tujuhko, mutta tämä kuivattaa lakan hetkessä ja toimii myös mainiona päällyslakkana,  saan lakkauksen pysymään tämän avulla parhaimmillaan viikonkin. Omani olen ostanut tähän asti Kicksistä, mutta mikäli sitä ei ole lähistöllä, niin myös ruotsalainen Bangerhead toimittaa Suomeen!

13 thoughts on “Five Beauty Favourites

 1. Hei kiitos tosi paljon huulipunapostauksen Lumenen Candy Smile vinkistä! Ostin sen pikkujouluihin, tykkäsin ja viihdyin siinä tosi hyvin. Kehujakin tuli jopa tuntemattomilta, joten aika hyvä löytö siis :)

  1. Voi miten kiva kuulla!! Ihana kun tulit kertomaan että vinkki oli hyödyllinen, kiitos tästä :)

 2. Ai että tuo huulikiilto näyttää ihan täydelliseltä! En ole oikeastaan koko syksyn aikana käyttänyt huulikiiltoja, mutta nyt kyllä heräsi hinku ottaa kiillot taas käyttöön :)

  1. Tämä on kyllä! Jos en ihan väärin muista, niin sävy oli loppu useaan otteeseen sitä MACilta katsoessani, vihdoin sitten tärppäsi :D

 3. Jes, kauneusjutut on arvatenkin mun suosikkeja :) Tuo huulikiilto näyttää kyllä ihanalta ja käsirasva houkuttaa myös, pitänee napata mukaan Lontoon reissulta. Ja Seche Viteä on ollut tarkoitus kokeilla jo ikuisuuden, mutta muistaakseni tuo puteli on aika tyyris?

  http://shakespeareandsparkle.com/

  1. Heippa Camilla! Näillä näkymin juhlitaan uutta vuotta täällä Helsingissä ystävien kanssa :)

 4. Tänään 10.12. itseasiassa tuo mahtava seche vite päällyslakka -50% Kicksissä joulukalenteritarjouksessa, kokonaiset 6,60€ jää hintaa:))

  1. Ei hitsit kun ostin uuden pullon juuri pari viikkoa sitten – on meinaan hyvä tarjous! :D

 5. Haha täällä toinen, jolla on aina käsivoidetta mukana laukussa. :D Pakko vaan olla kun kädet kuivuu kesälläkin enkä siedä yhtään sitä tunnetta vaan alan raapia ja taas ollaan kädet ihottumalla…

  Voi että, haluaisin käyttää huulikiiltoja, mutta kun ei ne pysy! :D Ensimmäisen kerran kun juon niin viimeistään siinä vaiheessa lähtee kiillot hiljalleen pois, ellen ole jo aiemmin onnistunut siinä. Tai ehkä en ole vain vielä löytänyt “sitä oikeaa”, joka pysyisi hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *