Feeling Christmassy

En kyllä ymmärrä mihin nämä päivät ovat hurahtaneet – vaikea uskoa että huomenna on jo jouluaatto! Jotenkin joulua edeltävä aika on silti aina kauheaa haipakkaa, kun on niin paljon tehtävää ja juostava paikasta toiseen. Sain onneksi lahjat kasaan jo muutama päivä sitten, joten ei ole tarvinnut enää ahdistua kaupoissa tungoksessa. Harvinaista, sillä ainakin parina viime jouluna olen perinteisesti vielä aattoa edeltävänä iltana jonotellut parkkihalleihin viimeisiä lahjoja hakeakseni.. :D

Kaupoilla juoksemisen sijaan onkin voinut keskittyä joulufiiliksen nostattamiseen. Olen kuunnellut tuntikaupalla joululistoja Spotifyssa, asettanut viimeisetkin joulukoristeet ikkunalaudalle, sekä leiponut ja koristellut pipareita ystävän kanssa. Viikonloppuna ehdin vihdoin käydä myös Tuomaanmarkkinoilla – sankoista ihmisjoukoista huolimatta niin sympaattinen paikka kaikkine kojuineen ja karuselleineen. Terkkuja myös kojulla lukijaksi paljastuneelle herttaiselle tytölle, tällaisista kivoista kohtaamisista jää hyvä mieli pitkäksi aikaa!

Markkinat3 joulu7

 

Markkinat2 Markkinat1 Joulu6 Markkinat4 Joulu3

Lahjat ovat myös jo kääreissään ja ai että miten nautin paketoinnista – jotenkin niin terapeuttista! Lasten paketit ovat tietysti iloisen värisiä ja kirjavia, aikuisille taas valitsin tänä vuonna kultaista ja yllättäjänä mustaa kauniilla satiininauhoilla koristeltuna. Kyselin juuri äidiltäni, onko hänellä vielä lahjoja paketoimatta ja tarjouduin aputontuksi, miten niin yli-innokas ;)

Paketointia tiedossa siis vielä tänäänkin, illalla nautitaan myös vielä viimeiset glögit tyttöjen kesken ennen aattoa! Toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolen voidaan jo rauhoittua joulun viettoon. Oikein ihanaa aatonaattoa teille kaikille! :)

14 thoughts on “Feeling Christmassy

 1. Munkin mielestä ihan uskomatonta että huomenna on aatto! Ja niinkuin jo instankin puolella totesin kuinka aika menee siivillä!
  Paketoiminen on kyllä ihan parasta! Itsekin paketoin lasten lahjat värikkäsiin jouluaiheisiin papereihin, ja aikuisten omat sitten vähän hillitympiin jouluisilla naruilla ja karkkikepeillä varustettuina! Saisinko jostain vielä vähän paketoitavaa 8):D

  1. Ikinä ei voi lakata päivittelemästä, miten nopeasti aika menee! Tähän haluan uskoa vaihdonkin kohdalla, että kyllä se menee sitten nopeammin kuin nyt osaan kuvitellakaan.. :D Hih, sunkin täytyy tarjota paketointipalveluja läheisille, niin saa vielä ekstrapaketoitavaa ;)

 2. Vautsi miten hyvältä nuo mustakultaiset paketit näyttää! Täytyykin pitää mielessä ensi vuotta varten :D

  1. Minustakin niistä tuli yllättävän kivat, vaikka musta tuntui aluksi jotenkin liian synkältä! Satiininauhoilla sai kuitenkin paljon aikaan :)

 3. Voi että miten kaunis sä oot tuossa kuvassa, pakko myöntää mutta oli pakko jäädä hetkeksi vain ihasteleen sitä, niin iloa täynnä :’) ja mikä jouluinen fiilis näistä kuvista välittyykään, paketointi on kyllä parasta hommaa ja niin “aivot narikkaan” tekemistä että huh !

  1. Voi, olet aina niin herttainen! Kiitos Emilia :) Paketoinnilla saa kyllä ajatukset hyvin muualle, niin rentoa hommaa! Paitsi silloin kun paketoitavaksi osuu joku hankala lahja, sitten on hermot yhtäkkiä kireällä! :D

  1. Löysin tätä keskustan Akateemisesta :) Näin myöhäisesti hyvää joulua sinullekin, toivottavasti pyhät ovat sujuneet leppoisasti <3

 4. Olenkohan ainut, joka ei voi sietää paketointia… :D Muuten se varmaan olisi kivaa, mutta niin kuin joskus aiemmin jo mainitsin, niin se taito puuttuu… Poikaystävä saikin paketoida minun kotiväen lahjat, häneltä sujuu paljon paremmin ja mielellään paketoikin.

  Ihanaa joulua sinulle Jonna! :)

  1. Haha, ymmärrän hyvin! :D Tiedän monta, joille paketointi on vain hermoja raastavaa puuhaa. Nautin olla joulun aikaan kirjakaupassa töissäkin pari vuotta sitten, kun sai paketoida asiakkaiden ostoksia lahjakääreisiin!

   Näin myöhäisesti hyvää joulua sullekin Tanja <3

 5. Niin jouluinen postaus. :) Lumi vain puuttui. Samaa mieltä, että kauniita nuo aikuisten paketit. ♡
  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua Jonna! :)

  1. Tänään satoi Tampereella pieni lumipeite – oli ihanaa! Ja hei hieman myöhässä mutta hyvää joulua sinullekin <3 Toivottavasti pyhät ovat sujuneet rennoissa merkeissä :)

 6. Ihanan jouluisia kuvia, jäin vain ihastelemaan noita paketteja, niin kauniita! Rauhallista joulua Jonna! :)

  1. Kiitos Jenni ja hieman myöhässä toivotellen oikein ihanaa joulua sinullekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *