Christmas Eve

Heippa – täällä ollaan taas langoilla! Toivottavasti teillä on pyhät sujuneet mukavasti ja rauhallisesti. Parin päivän totaalirentoutuminen ilman läppäriä teki hurjan hyvää, mutta nyt riittää taas intoa ja puhtia arkeen paluuseen :) Joulu meni meillä ihanissa merkeissä läheisten kesken, aattoa vietettiin Helsingissä koko perheen voimin ja joulupäivänä sitten matkasin junalla Tampereelle poikaystävän ja tämän perheen luo. Tampereelta taas palasin kotiin vasta nyt, siellä kului pari päivää leppoisasti katsoen joululeffoja, pelaten Trivial Pursuitia ja tietysti tuhoten monta rasiaa suklaakonvehteja.

Aattona totesin ihan ääneen, miten kiitollinen olen siitä, että on iso perhe ympärillä ja vielä tätä sisarusten jälkikasvuakin. Joulu olisi varmasti paljon tylsempi ilman paitsi sisaruksiani myös tädin pikkuisia, jotka vilistävät jaloissa. Poikien kanssa odoteltiin joulupukin tuloa ja katseltiin ikkunasta taivaalle ihmetellen, miksei siellä näy pukkia porojen kanssa… Sydän meinasi sulaa myös, kun siskonpoikani tarttui minua kädestä ja pyysi jännittyneenä mukaansa hakiessaan lahjoja pukilta. Voi noita ihania pieniä!

Aatto4 Aatto2 Aatto7 Aatto5 Aatto6 Aatto1

Huh, nyt on kyllä jo ähky jouluruuista sekä suklaasta ja alkaa jo riittää tuo pelkkä sohvalla makoilukin. Kiva siis palata taas takaisin arkeen! Huomenna starttaa myös viimeinen viikkoni Suomessa ennen vaihtoonlähtöä, kääk… Kiireinen viikko tiedossa pakkaillen, läheisiä nähden, kaikenlaisia juoksevia asioita hoitaen ja tietysti vuoden vaihdettakin juhlien. Uuden vuoden teemasta kuitenkin lisää huomenna – mukavaa sunnuntai-iltaa teille! :)

1 thought on “Christmas Eve

  1. Ihanalta kuulostaa teidän joulu:)
    Mulla kun on vanhemmat eronneet, ja sitten molempien puolella sitä perhettä ja sukua niin huimasti että huuhuh… Onneksi se ei ole kuin yksi päivä:D Mä olen pienestä asti tottunut olemaan aatonaattona yötä isän luona, ja aamupäivällä jaetaan siellä lahjat ym jonka jälkeen olen lähtenyt sitten äitin luo viettämään loppu joulun. Nyt kuvioihin on vielä tullut poikaystävänkin perhe ja phuuh,nykyään aatto on yhtä ajelua ympäriinsä, ei tarvtse kyllä pahemmin viiniä ruuan kanssa nauttia!
    Eli itse odotan kaikkein entien sitä, että minä olen se , joka asuu omakotitalossa ja on niitä lapsia, jolloin kaikki siirtyy meille viettämään joulua!! :DDD Ja jolloin un ei tarvitse liikkua yhtään mihinkään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *