All Black & Grey Accessories

Toivottavasti teillä on takana mukava viikonloppu! Kuten jo todettua, omani oli varsin onnistunut ja eilen illalla vielä vietettiin linnanjuhlakatsomoa ystävien kanssa. Täytyy sanoa, että tänä vuonna ei jäänyt mieleen mitään kovin erityisiä mekkoja mieleen tai sellaista selkeää suosikkia, vaikka kauniita mekkoja toki oli runsaasti. Kenen asu oli teidän suosikki? Seurasin eilen myös ilolla, miten valtava määrä tuli osallistujia Lexingtonin arvontaan – ihan huippua! Vielä on keskiviikkoon asti osallistua, joten te jotka olette missanneet, niin selatkaapa edelliseen postaukseen ;)

Tässä eräs asu viime viikolta, kun olin liikenteessä keskustassa – Esplanadin puisto oli upea kuvausmiljöö kaikkine valoineen! Olen aikaisemmin jo maininnutkin, kuinka kokomusta on hyvin harvinainen näky ylläni. Jos musta kuitenkin joskus harvoin on hallitsevassa osassa asuani, on sitä tasapainottamaan saatava jotain muita yksityiskohtia. Lähtiessä koin pientä inspiraatiopulaa vaatekaapin edessä seisoessani, joten kiireessä turvauduin mustaan neuleeseen sekä vahapintaisiin housuihin. Valitsin kuitenkin harmaat asusteet mustan kaveriksi, niin täälläkin jo muuten monesti nähdyt asun elementit saivat taas vähän uutta virtaa!

Balmuirhat7 Balmuirhat5 Balmuirhat4 Balmuirhat3 Balmuirhat6 Balmuirhat9 Balmuirhat8 Balmuirhat1

Hat / Balmuir (giveaway)
Coat / Zara
Scarf / Balmuir (giveaway)
Sweater / Zalando Collection
Pants / Mango
Watch / Daniel Wellington (giveaway)
Boots / Depeche
Bag / Givenchy

Photography: Viena K / Edit by me

Tämä Balmuirin uusi Lombardia -huopahattu on vilahtanut täällä jo aikaisemmin, mutta nyt vielä in action asussa! Olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut hattuihin, mikä on siinä mielessä hauskaa, että olen ennen ollut hirveän ujo käyttämään niitä. Ehkä sitä on vähän aikuistunut ja viisastunut, ettei tarvitse pukeutumisen suhteen miettiä mitä muut ajattelevat – pääasia että vaatteet ja asusteet miellyttävät omaa silmää. On tietysti tärkeää myös kantaa ne hyvin, sillä itseluottamus jos mikä näyttää hyvältä! :)

Sellaisia ajatuksia näin maanantaihin. Aika kiireisiä päiviä tulossa, kun loppuviikosta lähden vielä Vaasaan viimeistä tenttiä varten. Täytyy siis ehtiä hoitamaan asioita täällä Helsingissä, kun on kaikkea mahdollista lääkärikäynneistä tapaamisiin, mitä täytyy hoitaa ennen tammikuutakin. Tsemppiä siis uuteen viikkoon itse kullekin! :)

34 thoughts on “All Black & Grey Accessories

 1. Nää kuvat on aivan upeita! Espan valot ovat kyllä aivan omaa luokkaansa tänä vuonna, jos sää sallisi voisin hengailla siellä vaikka kuinka kauan :D

  1. Voi kiitos Pinja! Näistä tuli kyllä yhdet omatkin suosikit, tausta on niin kaunis! Espan puistossa täytyy kyllä käydä vielä fiilistelemässä valoja joku ilta :)

 2. Hertsyykeli! Täydellisiä kuvia! Oon miettinyt mun Olympuksen lisäksi taas täyskennoista järjestelmäkameraa, mikä sulla on käytössä ja millä objektiivilla nää on otettu? :-)

  1. Voi kiitos Riikka! Viena oli taitava kameran takana ;) Olympus on kyllä mahtava kun ei jaksa raahata painvaa kameraa, mutta olen totaalisen rakastunut myös Nikoniini! Mulla on siis Nikonin D750, jota voin kyllä suositella lämpimästi :) Nämä on otettu 85mm 1.4 -objektiivilla, muuten kuvaan paljon myös laajakulmaisella 20mm 1.8:lla.

 3. Hei! Mitä sävyjä ja kokoja sinulla on tuoata Helsinki-huivista? Tuo näyttää niin sopivan muhkealle, mutta en osaa verkkokaupan kokoja niin hyvin kuvitella, että tietäisin valita sopivan koon. Hankalaa kun ei pääse itse niitä kokeilemaan :)

  1. Moikka Heini! Minulla on Helsinki-huivi tässä Dark Grey -sävyssä että mustana, molemmat isoimmassa 100x200cm -koossa. Pienemmästä ei itselläni ole kokemusta, mutta tämä isoin koko on kyllä ihan täydellinen! Huivi on kulkenut aina mukana myös lentomatkoilla, kun sitä voi käyttää kätevästi vilttinä, mutta on kuitenkin tarpeeksi kevyt ottaa mukaan :)

   Ja hei, jos olet Helsingistä päin, niin Balmuirin showroomilla Lauttasaaressa on avoimet ovet nyt 10.-12.päivä, https://www.facebook.com/events/1729225637308930/. Myös Stockmannille on auennut laaja pop up-piste, jossa on huivitkin hyvin edustettuina :) Pääsisit sitten testaamaan kokoa etukäteen!

   Ja psst, mulla on teille -20% alekoodi Balmuirin verkkokauppaan jaettavana ihan parin päivän sisällä ;)

  1. Vaihteeksi taas tällainen ladylike-asu tennari- ja pipoasujen jälkeen ;) Kiitos Jenni!

 4. Aivan supertyylikäs asu!
  Enkä malta odottaa, että pääsen blogisi mukana seuraamaan vaihtoaikaasi Marseillessa!:)

  1. Kiitos paljon Josku! Hih, aika hurjaa kyllä että alle kuukausi ja maisemat vaihtuvat!! :)

 5. ihan täydellinen asu! toi hattu on upea :) mulla on vasta yksi hattu, sellainen kamelin ruskea, mutta hakusessa olisi myös musta ja tuollainen harmaa! Ps. mikä merkki ja sävy kynsissä, IHANA!!!!

  1. Kiitos Jessika, hattu on kyllä niin päheä! H&M:llä on tosi kivoja hattuja, kannattaa kurkata valikoimat sieltä, samoin Lindex :) Kynsilakka on Lumene Gel Effectin “Ennen iltaa” – vaatii kaksi kerrosta mutta on tosi kaunis sävy! :)

    1. Hahah, just hyvä! :D Eka kerros ei tosiaan juuri vakuuta kun jää todella hailakaksi, mutta toisen kerroksen jälkeen saa ihanan värin!

 6. Aivan ihastuttavia kuvia ja upea leidi! :) Asiasta ihan toiseen, mikä on mielestäsi paras silmänrajauskynä/-väri tai muu vastaava. Huomenna menen viimeiseen ripsihuoltoon (ainakin ennen kesää), joten on otettava uudet välineet taas käyttöön. Ripsari löytyy, mutta silmänrajaukseen ei ole mitään aseita. Mitä suosittelisit :) ?

  Tsemppiä viimeiseen tenttiin!

  1. Kiitos paljon Laura! :) Ou, tiedän fiiliksen – tuntuu aluksi niin kaljulta olla ilman pidennyksiä. Äkkiä siihen kuitenkin taas tottuu ja ah autuutta, kun saa hieroa silmiä! Käytän vähän fiiliksen mukaan joko nestemäistä lineria tai kajalkynää, ehkä enemmän nestemäistä nyt ilman pidennyksiä. Paras kajalkynä on Chanelin Crayon Khol tms., jolla saa kivan pehmeää jälkeä, nestemäisistä taas käytössä on jo ties kuinka monetta vuotta Maybellinen Master Precise Liquid Eyeliner.

   Ja kiitos tsempeistä – mikäs tässä kolmannen vuoden opiskelijana titen teorian tenttiä uusiessa! :D :D

     1. Jes hienoa, tuo kynä on ihan huippu! Ja joo, ensi tenttiin edellisestä viisastuneena, kun on tärpitkin tällä kertaa tiedossa ;)

  1. Aw thank you Karola! Grey is definitely one of my favourites when it comes to clothes and accessories :) Have a lovely week!

 7. Ihana asua!Saisinko linkkiä tuohon mustaan neuleeseen Zalandon sivuilta? Mikä koko sinulla on? Kestääkö pesua paremmin kuin se yks harmaa neule (jonka merkkiä nyt en saa mieleeni), joka kutistui pesussa?

  1. Kiitos Elina! Neule on valitettavasti jo useamman vuoden vanha, enkä ole nähnyt myynnissä enää vastaavia samalta merkiltä :/ Tämä on kyllä kestänyt pesua hyvin, olen pessyt koneessa hienopesuohejelmalla (tarkoitat varmaan sitä Filippa K:n harmaata neuletta).

 8. Apua Jonna, ihan täydellisiä kuvia – mielettömän upea sinä! Ja asu on ihan viimeistä piirtoa myöden täydellinen :) Tuo hattu ja huivi, laukusta nyt puhumattakaan <3

  1. Voi kiitos kiitos Elina! <3 Hih, kieltämättä aika monta lempiasustetta mahtui yhteen kuvaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *