Weekend Favourites

Heti alkuun kiitos ihan super paljon kaikista onnitteluista! Lämmitti kovasti mieltäni lukea kommenttejanne <3 Ajettiin eilen tosiaan illaksi Tampereelle, kilistettiin kandien kunniaksi ja syötiin hyvää ruokaa. Pitkien yöunien jälkeen heräsin tänä aamuna niin rentoutuneena! Viikonloppu vietetään vielä täällä, ja viimeistään maanantaiaamuna jatkamme matkaa Helsinkiin. Kiva nauttia nyt kuitenkin Tampereesta taas pitkästä aikaa, joskin sää on kyllä varsin harmaa, höh!

Meinasin kokonaan sivuuttaa nämä Black Friday -kamppikset, koska eilen oli muuta postattavaa, mutta alennusten jatkuttua tänäänkin innostuin tekemään nopean haravoinnin valikoimista. Ja voi vitsit mitä kaikkea kivaa sieltä löytyikään!

Blackweekend2

1. Vihreä takki, 2. toppi, 3. neule, 4. pipo, 5. harmaa takki, 6. laukku, 7. kello,
8. nilkkurit, 9. huivi, 10. farkut, 11. haalari, 12. karvatakki

Löysin pikaisellakin selaamisella monta suosikkia Black Friday -tarjousten joukosta. Khakivihreä iskee edelleen ja lujaa, joten ihastuin karvahupulla varustettuun Mangon rentoon villakangastakkiin. Musta Tiger of Swedenin neule taas huutaa nimeäni ja vieläpä reippaalla alelapulla varustettuna – näyttäisipä se hyvältä kulutettujen sinisten farkkujen kanssa. Harmaan BeckSöndergaardin huivini perään on kyselty niin täällä blogissa kuin Instagramissakin, ja vinkkinä, että nyt samainen huivi on -20%:n alennuksessa.

Nämä poiminnat ovat Boozt.comin tarjonnasta, mutta myös Nelly.com tarjoaa viikonlopun ajan -20%:n alennuksen kaikesta koodilla BLACK20. Nyt lauantaipäivän viettoon – ihanaa viikonloppua kaikille!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

2 thoughts on “Weekend Favourites

  1. Kiitos hyvistä ale- vinkeistä! Tällaisia koosteita olisi kiva saada lisää! Helppoa ja mukavaa shoppailua ?

    1. Mukava kuulla, että näistä oli hyötyä! Pyrin vinkkaamaan isommista aleista aina täällä blogissa, joten tulossa silloin tällöin varmasti jatkossakin :) Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *