Viime päivinä olen…

… ennen kaikkea taas todennut, että minulla on kyllä kiistatta parhaat lukijat! KIITOS kaikista eiliseen postaukseen jätetyistä kommenteista, oli niin ihana päästä kuulemaan teidän tarinoitanne ja saada vertaistukea. Tällaisten vähänkään henkilökohtaisempien postausten julkaiseminen jännittää aina, mutta onneksi huolehdin ihan turhaan. Poikaystävänikin totesi, että sulla on kyllä fiksuja lukijoita. Olette huippuja!

Koti1

… vaalinut kesällä pakkaseen säilöttyjä suomalaisia vadelmia, pelkään että ne loppuvat jo pian. Tämän aamun puuroon oli kuitenkin pakko napata muutama vadelma! Paras aamupuuro höystetään muuten hunajalla ja maidolla.

… taas kerran reissannut VR:n kyydissä Helsinkiin (ja päivitellyt junalippujen yhä korkeampia hintoja, huh). Ajattelin ehtiväni viettää täällä myös osan alkuviikosta, mutta aikataulu ei harmikseni annakaan myöden. Huomenna ehdin kuitenkin toivottavasti käydä katsomassa tädin pientä prinsessaa ensimmäistä kertaa!

Viime1

… ihmetellyt, miten sekaisin yksi H&M:n yhteistyömallisto voi ihmiset saada :D Olihan (paino imperfektillä, kaikki tosiaan taidettiin myydä loppuun minuuteissa?!) siellä joitakin ihan hienoja vaatteita, mutta en silti oikein ymmärrä hypeä.

… kiukustunut, kun Oodiin pamahti vihdoin henkiöstöoikeuden tentin tulokset ja saanut tietää, että pienestä jäi kiinni, mutta hylsy sieltä tuli. Äh!! Uusinta on jo viikon päästä lauantaina, joten kiire tulee, mutta täytyy yrittää tässä kaiken muun hässäkän ohella tehdä parhaansa.

Nahka4

… paiskinut töitä kandin parissa, kuinkas muutenkaan. Onneksi työ on jo tosi hyvällä mallilla, eikä enää tarvitse kauaa rutistaa, kun sen pitäisi olla jo paketissa. Kaverit nauroivat, kun totesin, kuinka kandista on tullut tässä syksyn aikana sellainen oma vauva. Naurakaa vaan! :D

… juonut vuoden ensimmäiset glögit ja saanut sillä joulufiiliksen karkaamaan käsistä. Nyt äkkiä ostamaan glögiä kotiinkin! Eilen selasin myös H&M Homen joulukuvastoa, jossa oli vaikka mitä ihanaa. Saako jo alkaa sisustamaan kotia joulukuntoon?

Näiden pikakuulumisten voimin nyt äkkiä nenä kiinni kirjaan, kun puolipäivää on mennyt taas jo ihan muissa hommissa. Kuten sanottua, tulee olemaan kamala kiire seuraavat viikot, huhhuh! Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

6 thoughts on “Viime päivinä olen…

 1. Kiva postaus Jonna :) Jee joulu! Me käytiin eilen matkalla mökille Ikeassa, ainoana asiana ostoslistalla joulujutut! Ikea kyllä tuotti vähän pettymyksen, mutta kyllä sieltä lahjapaperit ja pari joulupalloa tuli ostettua :) En viime vuonna laittanut ollenkaan joulua kun muutin vuoden vaihteessa, joten en meinaa millään pysyä housuissani tulevan joulun kanssa! :D

  http://www.lindsaysdiaries.com

  1. Kiitos Linda! :) Kiva, että löytyi kuitenkin jotain jouluista! Kannattaa tosiaan tsekata H&M Homen valikoimat, niillä on ihania joulujuttuja. On kyllä niin kivaa päästä laittamaan taas kotia, olen niin jouluihminen kuin vain voi olla!

 2. Tsemppiä tenttin uusintaan ja kandiin :) ! Mä pääsin juurikin tuosta tentistä luojan kiitos onneksi läpi, ei mikään ihanin kurssi.. :D Mullakin rahat kuluu VR:llä matkustamiseen niin paljon nyt haha. Ja voi vitsit miten ihanaa kun joulu tulee!! Odotan innolla kaikkia jouluvaloja sun muita. Täytynee joulukuussa varmaan poiketa Helsingissä kun siellä on niin kaunista aina jouluisin. Stockmannin valot <3 :)

  1. Kiitos Laura – tsemppejä tosiaankin tarvitaan! Ja hei onnea läpipääsystä, ei tosiaan mikään helppo tuo henkilöstöoikeus! Ottaa niin paljon päähän, että jäi pienestä kiinni, mutta ei auta kuin yrittää uudestaan ja toivoa parasta :) Jaksaa vielä puurtaa, kun on kaikki ihanat joulujutut pian edessä ;) Stockan valoja odotan minäkin!!

 3. Olen myös päivitellyt VR:n hintoja, jotka tosiaan tuntuvat nousevan ja nousevan… Junalla tulee noin kerran kuussa matkustettua kun käyn kotipaikkakunnalla, niin alkaa jo nykyisillä hinnoilla kirpasta kun lipun ostaa. Ja varsinkin kun junat on usein myöhässä, niin eipä tekisi mieli tuollaisia hintoja maksaa…

  Minäkin aloitin jo glögikauden (ja lanttulaatikkokauden monen suureksi ihmetykseksi ;D), lasillinen kylmää glögiä on kyllä niin herkkua että!

  1. Hinnat ovat ihan karmeat, itsekin olen joutunut viime kuukausien aikana vähintään kaksi kertaa kuussa reissaamaan tätä väliä, huh. Ja tosiaan, itsellänikin oli juuri tällä kerralla juna puoli tuntia myöhässä jonkin sähkövaurion vuoksi.. :D Toivottavasti tänään on parempi tuuri ja juna on ajallaan!

   Mitä, lanttulaatikkoa ihmettelen kyllä minäkin, hih! :D Minä taas nautin glögin ehdottomasti kuumana, ah <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *