Uutta Balmuirilta & Facebook-arvonta

Balmuir teki sen taas – täydellisen hatun nimittäin! Viime kesän varmasti käytetyin asusteeni oli merkin mustavalkoinen panamahattu, ja odotin mielenkiinnolla, tuleeko valikoimaan jotain ihanaa päähinettä pipojen ohella myös syksyksi. Tätä Lombardia-hattua löytyy useissa väreissä, itse valitsin sen harmaana ainaisen mustan sijaan. Toinen uutuus onkin jo Instagramissani vilahtanut Lombardia-huivi kauniissa Nougat-sävyssä, se tuntui herättävän paljon ihastusta teidänkin joukossa!

Balmuir1

Olen kyllä ihan hurjan ylpeä, että olen viimeisen vajaan vuoden saanut tehdä yhteistyötä kotimaisen Balmuirin kanssa. Paitsi että Balmuirin tuotteet ovat laadukkaita ja loppuun asti viimeisteltyjä, ovat ihmiset brändin takana myös huippuja. Kiitokset Heidille, että hän tälläkin kertaa lähti innolla mukaan arvontaehdotukseeni! Niin, lupasinkin jo eilen, että taas olisi aika arpoa. Viime Balmuir-arvonnassa osallistujia tuli ihan ennätysmäärä, ja ajattelin, että näin joulun lähestyessä olisi taas kiva ilahduttaa teitä mieluisalla arvonnalla.

Tällä kertaa arvonta järjestetään blogin Facebook-sivujen puolella täällä, ja jaossa on 200€:n lahjakortti Balmuirille. Osallistumisohjeet löydätte Facebookista! Teitä on fb:n puolella jo hurjan paljon, ja se onkin erityisen kätevä väylä blogin seuraamiseen – pienten ekstrajuttujen lisäksi infoan sitä kautta myös aina mahdollisista teknisistä ongelmista. Nyt eikun osallistumaan ja arpaonnea!! :)

PS. Tiedän, ettei varmasti kaikilta löydy Facebook-tiliä, mutta tällä kertaa päädyin kokeilemaan jotain uutta. Ensi kerralla arvotaan taas perinteisesti blogin puolella, joten kaikille jotakin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *