Studying Mood

Jos lokakuu oli postausmäärien kannalta erittäin tehokas kuukausi, niin marraskuu tulee todennäköisesti olemaan ennätysalhainen! Mielessä olisi vaikka mitä kivoja postausideoita, mutta aika ei vain tunnu riittävän millään nyt kaikkeen – tuosta valosta puhumattakaan. Tämä jatkuva pimeys tulee kyllä joka vuosi yhtä “yllätyksenä”, valoisien kuukausien aikana on mahdotonta muistaa, miten vallitseva pimeys voi loppuvuodesta ollakaan. Tänään Vaasassa kuitenkin tupruttelee lunta, oih! Olisipa ihanaa, jos sitä myös jäisi hieman maahan valaisemaan, mutta taitaa olla turha toivo näillä plussakeleillä :D

Onneksi tässä kuussa aletaan olla jo pikkuhiljaa voiton puolella. Kandi alkaa olla kohta valmis, tosin hienosäätöä on vielä ihan valtavasti tehtävänä (himskatin pikkutarkat ulkoasuvaatimukset). Tavoitteena olisi kuitenkin saada se ensi viikolla palautettua, huh! Ai että odotan jo sitä fiilistä, kun takaraivossa ei koko ajan kolkuttele, kuinka pitäisi tehdä jotain. On kyllä iso helpotus saada tämä kohta alta pois! Kandin jälkeen tulen enää uusimaan yhden tentin joulukuun puolivälissä, muuten Vaasa alkaa olla kohta tältä lukuvuodelta taputeltu :)

Opiskelut1 Opiskelut2

Meillä on täällä kotona opiskelupiiri, on kyllä hyvä kun toinen on samassa tilanteessa, niin se motivoi itseäkin ahkeroimaan. Näppäimistön paukuttamisen lomassa täytyy olla jotain hyvää välipalaakin, ja kyhäsin juuri niiin herkullisen avokadoleivän oliiviöljyllä ja mustapippurilla höystettynä. Salaisuutena taitaa kuitenkin olla tuo Lidlin taivaallinen myslileipä, jota voisin ahmia koko paketin kerralla…

Nyt kuitenkin jatkamaan hommia – viimeisiä viedään, niin vielä jaksaa! Huomiselle on muuten tiedossa yksi teille järkkäämäni huikean kiva arvonta, mutta siitä lisää huomenna ;) Mukavaa lauantaita tyypit!

11 thoughts on “Studying Mood

  1. Kiitos Jenna! Enää loppurutistus, niin pääsee loman viettoon, huh :) Ihanaa sunnuntaita sinne!

 1. Muistan tuon “pitäisi tehdä jotain”-fiiliksen amk:ssa opiskellessani. Ihan kauhee tunne :\ Mutta kun valmiiksi jutut saa tehtyä, niin tunne on mahtava ja vapaa. :D

  1. Se on inhhottava fiilis! Etenkin kandin kohdalla, kun tunne kalvaa koko ajan, versus tentti joka on nopeasti ohi. Onneksi tämänkin saa kohta alta pois! ;)

 2. Mistä olet hankkinut kuvassa näkyvän juomalasin? Olen yrittänyt metsästää sellaisia tuloksetta!

  1. Sain laseja juuri poikaystäväni äidiltä syntymäpäivälahjaksi, ne ovat Hobstarin! Hän oli ostanut lasit Tampereelta Putiikki rannalla -liikkeestä, Helsingissä myy muistaakseni ainakin Nougat. Jälleenmyyjiä on kyllä tosi paljon, joten varmasti löytyy! :)

   1. Kiitos hurjasti, löysin pari nettikauppaa! :) Nougatin lisäksi laseja myy ainakin nettikauppa ja liike (Helsingissä) nimeltä Cilla’s :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *