Pukeutumisinspiraatio hukassa

Viime päivinä olen ollut jotenkin mielikuvitukseton pukeutumisen suhteen, ja aamuisin tekisi mieli joka kerta napata se sama luottoneule ylle. Alla olevan kollaasin avulla sain kuitenkin taas vähän potkua pukeutumisinspikselle! Nyt tekisi mieli heittää suloinen pipo päähän suojaamaan viimalta, tai yhdistää raitaneule farkkuihin ja kamelinruskeaan huiviin. Ja tuo harmaa pooloneule taas, oih! Tänään sunnuntaina on hyvä sauma täydentää vaatekaappia, sillä Boozt.com tarjoaa tämän päivän ajan uutuuksista -20%:n alennuksen koodilla 20FUNDAY, kun ostat 108 €:lla.

Fallwear1

1. Pooloneule, 2. nilkkurit, 3. raitaneule, 4. vihreä neule, 5. pusero,
6. vahahousut, 7. villakangastakki, 8. pipo, 9. huivi, 10. farkut, 11. nilkkurit, 12. mekko

Jos kaapista ei löytyisi jo liian monta pooloneuletta, en varmasti voisi vastustaa tuota harmaata yksilöä! Tigerin luottoneuleeni taas näyttää todella hyvältä myös vihreänä. Yhteen suosikkineuleeseen panostaminen tänä syksynä on ollut kyllä hyvä päätös, tosin siinä on se vaara, ettei haluaisi enää mitään muuta päälleen laittaakaan ;) Ensi viikolla aion kyllä tästä inspiroituneena kaivaa raitaneuleen ja tupsupipot kaapista!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *