My Type of Christmas Decor

Anti-jouluihmiset – nyt kannattaa perääntyä kun vielä voitte! Tässä vaiheessa marraskuuta on kai jo ihan luvallista mainita sana joulu ääneen ;) Minä ainakin rakastan tätä kautta koko sydämestäni, ja olen joutunut jo jonkin aikaa hillitsemään itseäni innostumasta liikaa. Mainitsinkin jo joulusisustuksen tekevän pikkuhiljaa tuloaan, ja pian on aika kaivaa kaapin perältä kauteen kuuluvat koristeet ja tyynynpäälliset esiin. Ennen sisustuspuuhiin ryhtymistä keräsin inspiraatioksi suosikkejani mm. H&M Homelta ja Lexingtonilta, joiden joulumallistot ovat joka vuosi mieleeni.

Joulu2

1. Lexington, 2. H&M Home, 3. Balmuir, 4. Lexington, 5. Lexington, 6. H&M Home,
7. H&M Home, 8. H&M Home, 9. Lexington, 10. H&M Home, 11. Lexington, 12. Hemtex

Oma joulusisustukseni on hillitty, pehmeä ja tunnelmallinen sisältäen pienin ripauksin myös perinteistä punaista. Astiakaapista kaivetaan esiin Lexingtonin punaraitaiset mukit (nämä kuvan yksilöt ovat Holiday-kokoelmasta!), keittiöpyyhe vaihtuu sinivalkoisesta tai pellavaisesta punaraitaiseen, ja sohvalle asetellaan joulutyynynpäälliset. Sohvan saa muutenkin vuorata kaikilla erityisen pehmeillä ja muhkeilla tekstiileillä – pimeinä sateisina iltoina on ihan sallittua viettää paljon kotoilua viltin alla. Kynttilät ja lyhdyt vielä palamaan, niin tunnelma on taattu!

Tällaisista pienistä asioista koostuu minun joulusisustukseni :) Joko te olette laittaneet kotia jouluiseen kuntoon, vai odotatteko vielä ensi kuun puolelle? Kuulin muuten, että Helsingissä Stockan seinustalle ovat jo ilmestyneet ne kuuluisat valaistukset – pääsisipä niitä pian ihailemaan!

PS. Koodarivelhoni Ida teki tänne eilen taas pieniä ulkoasulisäyksiä, mutta osa vaatii vielä viilausta. Älkää siis ihmetelkö, jos sivuille ilmestyy välillä jotain höpöhöpöä ;)

4 thoughts on “My Type of Christmas Decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *