Livingroom Pics

Nappasin pitkästä aikaa muutamia kuvia meidän olohuoneesta. Siellä ei ole tapahtunut mitään suuria muutoksia, mutta huomaa taas, miten pienetkin asiat piristävät kokonaisuutta! Kirjoittelin hetki sitten sisustushaaveistani postauksessani täällä, ja mainitsin himoitsevani Chhatwal & Jonssonin tyynyjä. Kävinkin muutama viikko takaperin Zarrossa (Fredrikinkatu 37) katsastamassa valikoimia, ja ilokseni tätä valkoharmaata Ikat Kerela-tyynynpäällistä löytyi suoraan hyllystä. En yleensä ole graafisten kuosien ystävä, mutta tämä klassinen siksak-kuvio tuo juuri sitä kaivattua jotain meidän olkkariin! Miten voikin niin pieni asia kuin tyyny tehdä niin paljon?

Koti1 Koti5 Koti2

Sohvaa koristavat Chhatwalin lisäksi Balmuirilta jo keväällä saadut pellavaiset valkoiset tyynyt, sekä saman merkin Baby Alpaca Throw sävyssä Sand, joka natsaa täydellisesti sohvapöytään. Rakastan vilttejä ja muita syksyisiä tekstiilejä, ja tämä yksilö on kyllä aivan erityisen pehmeä! Maton kesäiseen vaihdokseen olen tosi tyytyväinen, sillä tämä valkoinen nukkamatto on tehnyt olohuoneesta niin paljon raikkaamman.

Pakko muuten myöntää, että olen hieman alkanut kaipaamaan vaaleita seiniä pari vuotta tätä maalattua seinää katsottuani, mutta ainakin toistaiseksi mennään vielä tällä! Toisaalta ei tarvitse huolehtia valkoisten huonekalujen tekevän liian kliinistä vaikutelmaa, kun tuo rusehtava sävy tuo lämpöä kokonaisuuteen. Lisäksi seinät ovat yhä tyhjillään, varsinainen ikuisuusprojekti tämä, phuuh. Olen harkinnut sohvan yläpuolelle isoa abstraktia taulua, jonka voisin tilata eräältä taitavalta tuttavaltani, mutta prokkis on toistaiseksi jäänyt vielä kesken. Seinien sisustaminen on niin hankalaa!

Koti3 Koti4

Tässäpä tämä pieni olohuonepäivitys! Ei tosiaankaan mitään suuria muutoksia, mutta kuten todettua, voi pienilläkin jutuilla saada aikaan piristystä. Pikkuhiljaa on tosiaan aika päivittää kotia taas joulutunnelmaan sopivaksi, ehkä sitä sitten sisustusosiossa seuraavaksi! ;)

Here’s a little update on our livingroom! It’s not like there had happened lots of changes since my last post, but there’s a little something new. I’ve been dreaming about Chhatwal & Jonsson cushions for a while now, just haven’t been able to decide between the colours. On my last visit in Helsinki I also stopped by at the lovely decor store called Zarro and ended up buying this white and grey Ikat cushion. I think it’s perfect on our couch! Here’s an example how you can update the decor easily with some small changes such as textiles :)

15 thoughts on “Livingroom Pics

 1. Todella kaunis olohuone! Saako udella mistä mattosi on? Olen löytänyt VM-carpetilta vastaavan, mitä harkitsen omaan kotiin, mutta olen avoin myös muillekin vaihtoehdoille ja tuon sinun mattosi täyttäisi minunkin kriteerini… :)

  1. Kiitos paljon Tuulia! Matto on juurikin VM-Carpetin, tässä on minusta valkoinen nukkamatto täydellisimmillään! Malli on muistaakseni Romance :)

   1. Sepäs sattuikin, sillä se on juuri se sama mitä olen itsekin mallaillut! Taidanpas kotiuttaa sen, kun se noin hyvältä näyttää :D kiitos pikaisesta vastauksesta <3

    1. Mikä sattuma! Ehdottomasti kotiutat, tämä on ihana ;) Eipä kestä, kiva jos olin avuksi!

 2. Mukavan harmonisen näköistä, mutta yksi ajatus tuli. Oletteko koskaan pitäneet ruokapöytää vähän keskemmällä lattiaa? Kokonaisuus tulisi heti paljon ilmavammaksi, jos pöytä olisi vedetty metrin pois seinästä.

  1. Kiitos kaunis! Ja itse asiassa, en tiedä miksi olen sijoittanut pöydän automaattisesti kiinni seinään, ihan kuin se olisi ainoa oikea vaihtoehto, kun ei ole tullut muuta edes mieleen :D Voisin ehkä kokeilla sinun ehdotustasi, tässä kun on hyvin tilaakin tuonne parvekkeen ovelle, niin ei tulisi liian ahdasta. Täytyy testata ;)

  1. Kiitos Aino! :) Maljakko on Plantagenista, muistaakseni näin samoja siellä viime visiitillänikin.

 3. Ai että miten kodikasta! Minäkin laitoin tänään olohuoneeseen hieman uutta ilmettä ja pienillä muutoksilla voi tosiaan saada siitä kaivattua piristystä kotiin. :)

  1. Voi kiitos Jenna! Lämpimät sävyt tuovat varmasti vähän lisäkodikkuutta, pehmeitä tekstiilejä unohtamatta :) Pienillä muutoksilla saa tosiaankin paljon aikaan!

 4. Heips :)
  Ihana olohuone <3 Samaa tuumasin kuin S että sopisi tosi hyvin jos ruokapöytä olisi irti seinästä :)
  Graafinen tyynyn-päällinen sitoo kokonaisuuden kivasti :) Se on välillä niin, että ihan pikku jutulla saa mukavan säväyksen.
  Kiva seurailla sun juttuja :)

  1. Heippa Nina! Kiitos paljon kivasta kommentistasi :) Hauska tosiaan, miten pöydän seinästä irrottaminen ei ole käväissyt minulla mielessäkään, mutta näiden ehdotusten jälkeen kokeilen tätä innoissani! Mukava kun seurailet, toivottavasti kommentoit toistekin <3

 5. Tuolit ja sohvapöytä ovat Riviera Maisonin, Tuolit ostin käytettyinä eräältä lukijaltani, pöytä taas on Helsingin White on White-myymälästä muistaakseni kaksi vuotta sitten ostettu. Netistä saat varmasti ajankohtaisimmat hinnat merkin omilta sivuilta :)

  1. Heippa! Sohva on Askosta, ja on kyllä ihan törkeän mukava. Ihanan leveä kahdenkin ihmisen pötköttelyä varten ja matsku on myös tosi miellyttävä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *