Let It Snow

Voi että, mitkä lumimaisemat saatiin viikonlopun aikana tänne Vaasaan! Rohkenin jo epäillä, ehdinkö nähdä lunta ollenkaan ennen Ranskaan lähtöä, kun säät ovat olleet niin lauhoja vuodenaikaan nähden. Olinkin kuin pikkutyttö avatessani aamulla kaihtimet ja nähdessäni ulkona tupruttavan pyryn! Lunta satoi viikonloppuna ihan hurjan paljon, tosin saa nähdä kauanko se pysyy maassa. Ehdittiin sentään ikuistaa kinokset kuviinkin, kun eilen asioille lähtiessä nappasimme pihalla nopeasti muutamat lumisateiset otokset rennosta sunnuntaiasustani. Näiden jälkeen taisin saada tuolta vekkulilta kuvaajaltani lumipesun jos toisenkin ja lunta löytyi niin niskasta kuin kengistäkin.. :D

Viikonloppu sujui täällä päässä rauhallisesti, ja teki hyvää nukkua oikein kunnon yöunet. Eilen taas starttasin joulukauden toden teolla, kun kauppareissulla poikkesimme Plantagenissa ja olin seota kaikkien ihanien somisteiden, havujen ja sypressien keskellä. Illalla leivoin ystäväni kanssa vielä vuoden ekat joulutortut It’s Beginning To Look A Lot Like Christmasin ja muiden klassikkojen soidessa taustalla. Ainakin tästä viikonloppuisesta lumisesta fiiliksestä on otettu kaikki ilo irti! Toivottavasti teilläkin on takana mukava viikonloppu – kivaa maanantaita toivotellen! :)

Snow2 Snow4 Snow6 Snow3 Snow1

Coat / Zara
knit / Lexington (giveaway)
beanie / Lexington (giveaway)
scarf / Acne
jeans / Levis

What a winter wonderland we got here during the weekend! I’m so excited about the snow, because I thought I might not see it before leaving to France for the exchange in the beginning of January. So happy I had the chance to see the real winter here in Finland! This weather might not stay like this for long, but at least I made the most of it yesterday – and so did my boyfriend throwing snow balls at me after taking these photos ;)

Probably because of the snow I had a very christmassy feeling yesterday. I bought some Christmas flowers and plants for our home, listened to Michael Buble Christmas album and baked with my friend in the evening. Only a bit more than a week before December! Hope you guys have a great Monday :)

25 thoughts on “Let It Snow

 1. Voi että miten ihania kuvia! Ihan hämmästyin, kun avasin blogisi ja siellä oli valkoisia asukuvia! :) Täällä Helsingissä kun on vielä ihan mustaa…

  1. Hih, kiitos Janica! Täällä on tosiaan nyt vähän eri maisemat kuin siellä Helsingissä, toivottavasti sinnekin saataisiin vielä lunta! Tänään oli ihana herätä oikein kunnon pakkasaamuun ja auringonpaisteeseen <3 Tosin huomiseksi luvattu sadetta ja +4, yh..

 2. Eikä vähän sinne tuli paljon lunta! :) Odotin itsekin tänne Etelään lumista maisemaa viikonlopuksi, mutta ihan muutaman hiutaleen vain sain kasvoille lenkillä :D
  Tämä asu on tosi kiva, tykkään ehkä eniten näistä rennoimmista asuistasi, pipo varsinkin on supersöpö <3

  1. No niinpä, varmasti ainakin parikymmentä senttiä satoi viikonlopun aikana! Toivottavasti lumipyryt löytävät sinne eteläänkin vielä ennen joulua, itse ainakin toivon aina valkoista joulua, hih. Ja hei ihana kuulla – kiitos Anne! <3 Pipo on kyllä supersöötti ja lämminkin vielä fleecereunuksen ansiota.

  1. No sano muuta! Ja tänään täällä Vaasassa on vielä pakkasta ja aurinkoa, joten ei voisi paljoa kauniimmalta näyttää <3

 3. Ihanaa että tykkäät talvesta ja lumesta, laitapa lumpilallon mukana tännekin vähän tuota positiivisuutta! <3

  1. Ainakin näin alkuinnostuksen myötä, hih :D Lumi on kivaa niin kauan, kun ei tarvitse tehdä lumitöitä tai jää auton kanssa jumiin kinoksiin (been there). Mutta keskitytään nyt niihin positiivisiin puoliin! ;)

  1. Malli on Leviksen Innovation Super Skinny – ihan huiput! Todella mukavat jalassa elastaanin ansiota, mutta malliltaan kuitenkin tosi imarteleva, voin suositella ;)

 4. Awww these photos are so lovely and you look so happy! :) It looks like a Winter Wonderland over there! I’m really getting into the Christmas spirit too, it’s never too early to start listening to some good old Christmas songs!

  xxx Carian
  http://thecavenue.blogspot.nl

  1. Ohh thank you Carian for your kind words! I really wish the weather would stay like this, but unfortunately it seems to be raining tomorrow :(

 5. Ihanan luminen tausta kuvissa! Tänne Lahteenkin tuli viikonloppuna lunta. Ei tosin niin paljon kuin sinne vaan muutamia senttejä, mutta jo sekin valaisee ja piristää tosi paljon! Varsinkin tällaista lumifania… :D Harmittaa vaan jo etukäteen kun tietää ettei ne kauaa maassa pysy ja sitten tulee taas karun näköistä ja synkkää, mutta toivottavasti saamme kuitenkin loppujen lopuksi nauttia valkoisista maisemista ihan kunnolla!

  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  1. Lumi valaisee kyllä niin paljon, on ollut ihan eri fiilis herätä amuisinkin, kun kaihtimien takaa kajastaa :) Voi kunpa tätä vain tosiaan kestäisi pidempään, tänään taitaa olla viimeinen pakkaspäivä!

   Ihanaa viikon jatkoa sullekin Tanja ja kiitos kun aina piristät päiviäni kommenteillasi! :)

 6. voi miten ihania kuvia – jotenkin niin raikkaita! lumi on kyllä ihana kuvauselementti, toivotaan että se pysyy…loska meinaan ei asukuvia kauheasti kaunista, hah.

  mä en jotenkin kyllä yhtään fiilistele joululauluja, vaikka muuten joulusta pidänkin. biisit lähinnä ärsyttävät :p

  1. Kiitos paljon Siiri <3 Näissä maisemissa kelpasi kyllä kuvailla, katsotaan sitten parin päivän päästä, miltä näyttää taas loskan ja sateen keskellä.. :D Hih, mä taas kuuntelen joka ikinen vuosi samat joululaulut, enkä taida ikinä kyllästyä!

 7. Sulla on kyllä ihana blogi, kuvat ja jutut on aina mukavia. Harmi kun en pysty osallistumaan Balmuir arvontaan, koska en ole facessa, mutta joku toinen kerta sitten. Balmuirin huiveja onkin kertynyt jo aikas monta.
  Olisin kysellyt sun kokemuksia Mulberryn medium lily:sta. Onko se sulla vielä ? Onko se käytössä käytännöllinen? Saako hihnan olanyli? Mahtuuko sinne hyvin päivittäiset tavarat, lompakko, avaimet, puhelin,pieni pussukka, pieni juomapullo, aurinkolasit kotelossa?
  Onko käytössä miten arka, olen ajatellut joko mustaa tai oak väristä. Vaihtoehto lilylle olisi LV Favorite MM kokoisena?
  -Taru-

  1. Kiitos ihanista sanoistasi Taru, lämmittivät kovasti mieltäni! Ja lohdutuksena kerrottakoon, että mulla on pian teille tuntuva Balmuirin alekoodi jaettavana, josko se vähän lievittäisi harmistusta ;)

   Omistan kyllä yhä Medium Lilyn, se on ihana ja voin suositella! Oli paljon käytössä etenkin kesällä, sillä se on niin mainion kokoinen – mahduttaa jopa isokokoisen järkkärin, kun tarpeeksi osaa asetella, heh. Laukku kulki kesällä usein mukanani töissä, sillä sinne menee juuri kaikki arkena tarvittava aina lompakosta juomapulloon. Kannan laukkua useimmiten olalla hihna kaksinkertaisena, crossbodyna se on minusta ehkä hieman kömpelö, vaikka hihnalta löytyy kyllä pituutta, joten sen puolesta onnistuu. Täällä kuva laukusta olalla hihna kaksinkertaisena, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/06/workwear-03615/ täällä taas pidempänä olalla, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/06/another-sneaker-outfit/.

   Tätä Deer Brownia olen käyttänyt myös sateella, joten laukkua ei ole sen koommin tarvinnut varoa, vaikka vaalea väri onkin. Esimerkiksi Alexa mulla on Oakina Soft Buffalo (muistaakseni sen niminen?) nahassa, se on huomattavasti siloisampi, ja siihen jää kyllä sadepisaratahrat. Nyt en muista, minkälainen tekstuuri Medium Lilyn Oak-nahassa on ja miten se kestää sadetta, musta on siis siinä mielessä ainakin turvallinen vaihtoehto, ettei tarvitse huolehtia laukun käytöstä sateella.

   Toivottavasti tästä on jotain apua laukkupohdintaan! :)

   1. Kiitos paljon. Jäänkin ootteleen tuota Balmuirin alekoodia, yksi huivi kiinnostaisi :0).
    Taru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *