Leather Shorts & Cardigan

Menneisyyden minä pohti pitkään nahkashortsien ostoa, mutta voin kyllä taputtaa itseäni olalle onnistuneesta hankinnasta. Miksi ihmeessä näiden tilaamista piti miettiä niin pitkään – nahkashortsit ovat toden totta mitä monipuolisin vaatekappale! Omani ovat olleet nyt syksyn ajan ahkerassa käytössä ja olen todennut niiden sopivan niin arkeen kuin iltamenoihinkin. How to Wear Leather Shorts -postauksestani lisäinspistä, tässä kuitenkin yksi hyväksi todettu asu shortsien kanssa viime viikolta Helsingistä :) Samaista asua olen tosin käyttänyt myös ilman neuletakkia ja korollisten nilkkureiden kera.

Täällä elellään kyllä tosiaankin hektistä viikkoa tällä hetkellä. Suurin stressin aiheeni on lauantainen tentti, josta olisi pakko päästä tällä kertaa läpi ja paniikki alkaa sen suhteen iskeä nyt jo. Kandin deadline taas on jo kahden viikon päästä, joten sekin pitäisi ehtiä pusertamaan pian kasaan. Odotan niiin jo marraskuun olevan ohi. Joulukuussa koittaa muutto Helsinkiin ja tiedossa on kaikkia ihania joulujuttuja – lomaa unohtamatta. Sitä tosiaan odotellaan jo, sillä tämä loppusyksy on ollut itse asiassa aika uuvuttava, kun on ollut sen verran monta rautaa tulessa. Voiton puolella ollaan kuitenkin jo ja enää viimeiset rutistukset! :)

Nahka10 Nahka5 Nahka2 Nahka7 Nahka6 Nahka3

Nahka8

Cardigan / Ginatricot (giveaway)
shirt / Mango
leather shorts / Mango
ankle boots / Vagabond
bag / Givenchy
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)
necklace / from Paris

Photography: Viena K /edit by me

 

22 thoughts on “Leather Shorts & Cardigan

 1. This is such a comfy Fall look! I really like the combo of the leather shorts and the cardigan! :)

  I have a quick question.. My laptop just crashed and I’m planning on buying a MacBook. I’m doubting whether I should by the MacBook Air or the MacBook Pro. The lady in the shop recommended me to buy the Pro, because of the photo editing for blogs etc. But I was wondering which one you have and what would you recommend since you are a (more advanced) blogger too? Thank you in advance!

  xx Carian

  1. Thank you sweetie! I think it’s a great combination for this time of the year :)

   I have a MacBook Pro myself, I’ve had this for three years now I guess. I’ve actually been thinking about having the Air instead, since I carry a laptop with me very often and it would be quite a lot lighter than the Pro. I was worried myself too whether the Air would have enough capacity for photo editing, but if I’m correct you just need a bigger memory and it’s solved! I’m not an expert though ;)

   1. Yes exactly! I’ve heard that the newest Pro is lighter now, it’s more the price that makes me doubt. Is the Pro really worth the money for the photo editing.. I mean if the Air is good enough (probably) than that’s fine with me, also because it’s cheaper! Anyways, I think I need to make a list with the pro’s and cons haha. Thank you for your answer Jonna, very kind of you! :)

 2. Inspiroiva asu! Täydelliset tekstuurit syksyyn ja talveen :-) Etenkin toi neule toimii hyvin! Osaatko sanoa, mitä materiaaleja siinä on?

  1. Se on kyllä minustakin ihana ja erityisen rakas, koska se on lahja poikaystävältäni! Muistan yhä, kun törmättiin kivaan pikkuliikkeeseen Pariisin kaduilla ja tämä iski silmään valikoimista :) Varmasti löytyy saman tyylisiä Suomestakin, toivottavasti tärppää!

 3. Heippa! Tuo sinun Antigona laukkusi on kyllä aivan ihana.. Mahtuuko siihen hyvin kaikki kouluun tarvittava, kuten läppäri ja pari kirjaa? Itsekin haaveilen kyseisestä laukusta, joten olisi mukava kuulla joltain sen käytännöllisyydestä :)

  1. Heippa Lotta! Olen ollut kyllä ihan hurjan tyytyväinen Antigonaan :) Laukussa kulkee hyvin niin läppäri kuin paksu tiiliskivikirjakin, joten ihmeen tilava tämä on kyllä. Tietysti näin jämäkkä nahka painaa itsessään jo jonkin verran, mutta juuri siksi pitkä hihna on pelastus – olalla tuota painoa ei juuri tunne vaikka laukku olisi täyteen ahdettu. Kirjoittelen mielelläni vaikka postaustakin Antigonasta, josko siitä voisi olla hyötyä muillekin laukun hankintaa miettiville :)

 4. Hahaa voi apua, ostin itsekin tuon samaisen neuletakin ja (mokka)nahkaiset shortsit… :D Näyttävät hyvältä sun asussa, pitääkin ehkä parittaa nuo vaatekappaleet! :D

  1. Heh, eikä! Samat elementit löytyy siis sieltäkin, joten eikun testaamaan komboa ;) Kiitos Emma!

 5. Nahkasortsit on kyllä saatava! Niin inspiroiva asu- taas!!

  Ihan uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt! Muistan kun löysin blogiisi, saanut tiedon opiskelupaikasta ja olit muuttamassa Vaasaan, ja nytkö jo mukamas olet muuttamassa pois sieltä! Toivottavasti oma nelivuotinen koulu menisi yhtänopeaan, koulun käynti ei kyllä ole yhtään mun juttu, ja vaikka iloinen olenkin että pääsin ja aine on mitä kiinnostavin, niin joudun vaan taas kerran toteamaan ettei opiskelu ole ollenkaan minua varten!

  1. Ja hei! Joku tuolla toivoi päivitettyä laukkupostausta, voisin jatkaa tätä toivomalla päivitettyä huivipostausta t:huivityttö!!

   1. Näitä Mangon shortseja voin ehdottomasti suositella! Kohtuuhintaiset aitonahkaisiksi yksilöiksi :)

    Ja en siis toki muuta vielä kokonaan Vaasasta pois, vain jouluksi kotiin Helsinkiin ja sitten on tietysti vaihto! Vuoden päästä syksyllä palaan tänne kuitenkin taas ja aloitan maisterivaiheen :) Opiskelu ei maistu kyllä kaikille, ja juuri nyt ei allekirjoittanutkaan jaksaisi kiinnostua tenttiin lukemisesta :D Koita kuitenkin puristaa koulu loppuun, se palkitsee kyllä sitten tulevaisuudessa!

    Pistän huivipostauksen korvan taa, kiitos Jessika! :)

 6. Upea asu! Hei muuten oletko vielä tekemässä valokuvaus ja kamera aiheisia postauksia? Ne ovat olleet tosi hyviä.. Joten ovat jatkossa tervetulleita (x

  1. Kiitos kovasti! :) Ja hei mukava kuulla, että kamera- ja valokuvausjutuille olisi kiinnostusta. Laitan tämän korvan taakse, niin voisin lähiaikoina taas palata näihin aiheisiin :) Jos on jotain tiettyä mielessä kuvaamiseen liittyen, niin pistä ihmeessä ehdotuksia tulemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *