Lately

Lately3

Talven lempiaamupala – kreikkalaista jogurttia omenalohkoilla, kauraleseillä ja ripauksella kanelia höystettynä. Jos taas jaksan nähdä hieman enemmän vaivaa jo edellisenä iltana, on omenakanelituorepuuro ihan täydellinen talvinen aamiainen ja kiireisten aamujen helpotus. Resepti löytyy vuoden takaa täältä!

Lately2

Plantagen-sekoamisen tuloksena ruokapöydälle tiensä lyösi hyasinttitrio. Aion kyllä jollain ilveellä kuljettaa nämä mukanani Helsinkiin joulun viettoon – toivottavasti poloiset selviävät matkasta! Ja kuten huomata saattaa, kulta on näin joulun lähestyessä lisääntynyt sisustuksessa. Arvaisitteko, että myös kuvan ruukku on Plantagenista? Siellä kannattaa toisinaan tutkia muitakin kuin kukkavalikoimia ja pitää silmät auki tällaisten pienten löytöjen varalta!

Lately4

Taannoisella laivareissulla ostin Tax Freestä Essien lakkoja kolme kahden hinnalla – suuren valinnanvaikeuden jälkeen koriini päätyivät jouluinen Aperitif, monien hehkuttama Sand Tropez sekä hattarainen Fiji, jonka todennäköisesti säästän odottelemaan kesää (tai ainakin Marseillen kevättä!). Aperitif taas on koristanut kynsiäni jo useita päiviä ja on tämän hetkinen suosikkini viininpunaisen lakan ohella.

Lately5

Kesällä tuli käytettyä paljon kultaista kelloa, mutta nyt syksyn myötä olen ottanut taas käyttöön Daniel Wellingtonin nahkarannekkeiset yksilöt. Tämä mustakultainen viime vuonna yhteistyössä saatu on suosikkini DW:ltä, se on niin siro ja sopii kaiken kanssa. Ruotsin päästä muistettiin juuri poikaystäväänikin – nyt meillä on mätsäävät mustat kellot, hih! Tyylikäs kello, mutta niin on tuo toinen puoliskonikin, vaikka itse sanonkin ;) Ja psst, alekoodia on tulossa vielä myöhemmin, josko teilläkin olisi vaikka joululahjahankintoja edessä.

Lately1

Ja viimeisenä vielä talvifiilistelyä. Eilen saatiin vielä ihastella lumipeitteen verhoamia puita ja kinoksia kaduilla, kunnes tänään on luvattu jo plussakeliä ja sateita, plaah. Tämä winter wonderland oli kuitenkin ihanaa niin kauan kuin sitä kesti!

Näiden kuvien jälkeen täytyy kuitenkin tunnustaa, että keveän hömpän sijaan ajatukseni  ovat todellisuudessa nyt jossain ihan muualla. Sain eilen aamulla surullisia uutisia kuullessani rakkaan isovanhempani nukkuneen pois. Eilinen menikin siis varsin haikeissa tunnelmissa. Tämä ei onneksi tullut yllätyksenä, ja pääasia on, että tiedän hänen päässeen parempaan paikkaan <3 Elämään kuuluvat pienten ja suurten ilojen lisäksi myös surut ja menetykset, mutta onneksi muistoja ei vie pois mikään.

24 thoughts on “Lately

 1. Tuo puuro♡ Joko olet nähnyt livenä Lexingtonin uuden värityksen astioissa? Ihana harmaa♡ Hattara-kynnet ja niihin punaiset kärjet, sopii yllättävän hyvin yhteen, olen kokeillut :) Plantagen täytyy käydä kurkkaamassa läpi :) Auto tyhjä sinne mentäessä, auto täysi sieltä lähtiessä ;) Ihanaa viikon jatkoa♡

  1. Uusi harmaa väri on ihana, ja on varmasti monille mieleinen! :) Heh, Plantagenista on kyllä vaikea lähteä tyhjin käsin kotiin! Mukavaa viikon jatkoa sinullekin Nina <3

   1. Halusin vielä esittää osanottoni isovanhempasi pois menon johdosta♡ Tämä jäi vahingossa pois edellisestä kommentistani ja halusin tämän nyt tähän vielä lisätä♡

 2. Otan osaa suruusi <3 oma vaarini nukkui pois viime keväänä ja ikävä on kova. Todella kauniita kuvia taas, olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa ja kerta toisensa jälkeen ihastutat mitä ihanimmilla postauksilla. Ihanaa ja lämpöistä joulunodotusta!

  1. Kiitos Katja, ja kuin myös osanotot <3 Kaunis kiitos myös sanoistasi, miten ihana kuulla! Kiva aina nähdä uusia naamoja täällä kommenttiboksin puolella :) Lämpöistä joulun odotusta sinullekin!

 3. Osanotot! Menetin tänä syksynä yllättäen oman isomummini. Ikävä on kova. Lohduttavaa on, että hän pääsi myös parempaan paikkaan pappani luokse. Varjele muistoja rakkaastasi <3

  1. Kiitos Emmi ja kuin myös, osanotot sinun menetyksesi johdosta. Onneksi on muistot, jotka eivät katoa mihinkään! Minuakin lohduttaa ihan hirvittävästi ajatus siitä, että mummini pääsi nyt ukin luokse <3

 4. Paljon jaksamisia <3 ! Onneksi aika aina helpottaa, vaikka siltä se ei aluksi tunnukaan..

  Ps. Tuota puuroa on kyllä pakko kokeilla joku päivä!!

  PPS. Näin unta että oltiin yhdessä salilla ja shoppailemassa.. :D Hassua.

  1. Kiitos paljon Laura <3 Onneksi tosiaan asiaa oli ehtinyt jo hieman prosessoida syksyn aikana, kun ei tullut ihan puun takaa.. Ikävä on silti kova ja tulee varmasti aina olemaan!

   Hihi voi, hauskaa kuulla että tulin uniin! :D

 5. Osanottoni <3

  Menetin itse viimeisen isovanhempani reilu vuosi sitten keväällä, ikää oli mittarissa kunnioitettavat 98 vuotta, joten pitkän ja hyvän elämän sai mummo elää. :) Elämäntilanteista se osui vaikeaan kohtaan, sillä pääsykokeisiin oli tuolloin vajaa kuukausi aikaa. Mummo varmasti lähetti tsemppejä pilven laidalta, sillä toista vuotta opiskelen nyt kyseisessä yliopistossa.

  1. Kiitos Reetta kauniista kommentistasi <3 Voi, tosiaan kunnioitettava ikä! Ja uskon, miten vaikeaan elämäntilanteeseen tuo on osunut.. Nousi kuitenkin hymy kasvoille tuosta mitä sanoit, mummo oli varmasti pilven reunalla tsemppaamassa :)

 6. Lämmin osanottoni suruusi, jaksamisia! <3

  Täällä ei enää aamulla ollut lunta lainkaan, vesi vaan ropisi ikkunaan kun heräsin… Yllättävän pitkään kuitenkin kesti ensilumiksi, lauantain vastaisesta yöstä keskiviikon vastaiseen.

  1. Kiitos kaunis Tanja <3 Onneksi asia ei tosiaan tullut ihan puun takaa, joten sitä on ehtinyt mielessä jo hieman käsittelemään aikaisemminkin.

   Täälläkin alkaa olla jo loskaa lumien tilalla, tänään sentään paistaa aurinko sateen sijaan! :)

  1. Kiitos paljon Sofia <3 Menetykset ottavat aina koville, onneksi tässä tapauksessa lohduttaa tietää, että mummi pääsi parempaan paikkaan :)

 7. Hei Jonna, tuli mieleeni että olisi kivaa lukea useamminkin opiskelusta ja päivittäisestä arjestasi:) itse aloitin yliopisto opinnot tänä syksynä ja olen esimerkiksi tuskaillut opintotukien ja tulorajojen kanssa jo useaan otteeseen. Oletko sinä kohdannut samoja ongelmia vai olenkohan ainoa jonka matikka ei riitä laskureista huolimatta niiden laskemiseen?:D Hyödynnätkö paljon etuja kuten unicafea tai käykö opiskelijabileissä? Mitä mieltä olet opintolainasta? Oliko sinun vaikea totutella ns. opiskelijabudjetilla elämiseen säännöllisten tulojen jälkeen? Minusta se on yllättävän vaikeaa! Anyway, näistä olisi hirmu kiinnostava lukea joskus:)

  Ihanaa joulun odotusta!

  1. Moikka Amanda ja kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että olet aloittanut opiskelut :) Opiskeluista ja siihen liittyvästä arjestani kirjoittelenkin tänne mielelläni.
   Raha-asioita en kuitenkaan koe tarpeelliseksi käsitellä julkisessa blogissa, joten näihin asioihin liittyvää postausta en valitettavasti tule tekemään.

   En itse nosta opintotukea, sillä minulla on säännölliset tulot blogin myötä. Tämä kun on “täysipäiväinen” työni opiskeluiden ohella. Hyödynnän kyllä opiskelijaruokalaa paljon, hyvin harvoin täällä Vaasassa tuleekaan käytyä missään lounaalla, kun syön pääasiassa koulussa tai vapaapäivinä kotona. Opiskelijabileissä ei ole tänä vuonna enää juuri tullut käytyä, ekana vuonna osallistuin kyllä etenkin syksyllä aika ahkerasti kaikkiin, niin tutustui ihmisiin. Tänä vuonna on tullut enemmänkin juhlittua sitten ihan kaveriporukalla täällä.

   Ihanaa joulun odotusta sinullekin – nauti joululomasta taas ennen kevään puurtamista! :)

  1. Kiitos kaunis <3 Lohduttavaa kuitenkin tietää, että mummi pääsi parempaan paikkaan ja ukkini luo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *