Kampaus kympillä

Yhteistyössä Asennemedia & OBH Nordica

Olen itse maailman laiskin tekemään hiuksiini kampauksia. Kyse ei ole pelkästä saamattomuudesta, vaan olen myös peukalo keskellä kämmentä, kun pitäisi väkertää jotakin hätäponnaria erikoisempaa. Pinterest-kansioihini on kyllä tallennettu useita tutoriaaleja ja inspiraatiokuvia, mutta kun vain saisi aikaiseksi opetella! Kädettömyydestäni johtuen olinkin innoissani, kun pääsimme Pupulandian Jennin (jolle muuten kiitos kuvista!) kanssa testaamaan kampauksia yhteistyössä OBH Nordican kanssa. Ja jos sinua kiinnostaa päästä kokeilemaan vaikka samanlaista kampausta, niin jatkahan lukemista!

Obhartist4 Obh2

OBH Nordica pistää nimittäin tämän viikon perjantaina 20.11 pystyyn Pop up -kampaamon uuden Artist San Francisco -sarjan lanseerauksen kunniaksi. Tapahtuma toteutaan Nälkäpeli -elokuvan ensi-illan yhteydessä Finnkino-teattereissa viidessä kaupungissa – Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa sekä Kuopiossa. Elokuvateattereista löytyy pikakampaamo, jossa 10€:lla saa itselleen kampauksen, varat kohdistetaan Tyttöjen Talolle. Kampauksen voi valita neljästä vaihtoehdosta, joista yksi on juuri tämä minullekin toteutettu ihana rento kalanruotoletti!

Obhartist6 Obhartist5

Kun kuulin, että minulle oli valittu kalanruotoletti, olin lievästi kauhuissani. Ymmäräthän, ettei tähän liurutukkaan saada aikaiseksi mitään näyttävää lettiä, mietin päässäni kertoen huolestani myös kampaajalle. Hän kuitenkin vakuutti, että oikein asein minullekin saadaan loihdittua muhkea kalanruoto (rohkenin alkuun epäillä, katsokaa vaikka tuota ensimmäistä kuvaa ja pientä hiirenhäntää ;) Pohjalle tarvitaan vain vähän rakennetta, esimerkiksi eilisen kiharapehko on täydellinen pohja seuraavan päivän lettikampaukseen, valmiin letin levitys on myös avaintekijä. Ja ihme ja kumma, niin tukastani vain saatiin aikaan juuri sellainen muhkea kalanruoto, josta olen ennen vain haaveillut! Tykkäsin itse kampauksesta ihan hurjasti, enkä olisi millään halunnut purkaa lettiä seuraavana päivänä. Vielä kun oppisi tekemään vastaavan itse!

Obhartist7 Obh1

Ja kun kiharoista tuli puhe, niin olen jo testannut uuden San Francisco -sarjan suoristusraudan omassa käytössäni voiden antaa sille täyden hyväksyntäni! Vaadin raudalta erityisesti lämmönsäätömahdollisuutta, sillä omat hennot hiukseni eivät tarvitse yli 200:n asteen kuumuutta muotoiluun, plussaa myös ekstrapitkästä johdosta sekä otetta parantavasta pehmusteesta. Lisäksi tietysti kohtuullinen hinta kilpaileviin huippurautoihin nähden on pelkkää plussaa.  Artist San Francisco -sarjaan kuuluu lisäksi fööni, ja värejä on valittavana tämän mustan lisäksi keltainen sekä söpö pastellisininen.

Jos siis innostuit, eikun mars yllämainittuihin Finnkinoihin tänä perjantaina, niin saa tukan kuosiin ennen leffailtaa tai vaikka deittejä! :) Minä sen sijaan inspiroiduin tästä kampauksesta niin, että voisin nyt tosissani opetella tekemään kalanruodon. Hyvä kun osaan juuri ja juuri väkertää tavallisen letin, heh!

5 thoughts on “Kampaus kympillä

  1. Tämä hiirenhäntäläinen kokeilee tuota lettiä asap :)
    Pipo-kauden alkaessa olen myös harkinnut otsa-tukan leikkaamista. Sellainen pitkä otsis, jota voi taivuttaa sivulle kääntyväksi. Miksiköhän haluan sen nyt, kun olen juuri saanut hiukseni tasa-pitkäksi kasvatettua ;) ??? Äsh, naisen muuttuva mieli on välillä rasittava ;)

    1. Jee, kiva jos innostuit kampauksesta! Täytyy tosissaan opetella väkertämään tällainen itsekin. Tiedän tunteen otsatukan himoamisesta, yhdessä vaiheessa teki mieli leikata takaisin. Nyt kuitenkin olen lopettanut sen kaihoamisen ja päinvastoin, toivoisin loppujenkin hiusten kasvavan tasapitkäksi :D Naisen mieli se on tosiaan hankala, hih!

    1. Kiitos vielä sinulle taituroinnista! Harmi, ettei jokaista päivää voi aloitta niin, että joku toinen laittaisi tukan ;) Ihanaa syksyn jatkoa, Riia!

  2. Sinun kauniista kutreistasi saa loihdittua vaikka mitä kampauksia, hauska ja erilainen letti!
    Blogissani olisi sinulle bloggaukseen liittyvä haaste. Mukavaa keskiviikkoa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *