It’s Done!

Siinä se syksyn urakka nyt on – kansineen päivineen! Eilen kävin noutamassa tulostetun version, ja olipa hienoa nähdä kandi vihdoin konkreettisena edessä ja VALMIINA. Eikun ohjaajalle palautukseen, huh mikä fiilis. Välittyy ehkä ilmeestänikin, hehe!  Koko syksy on paiskittu lujaa hommia ja välissä on ollut tenttejä ja työprojektejakin, mutta olen niin ylpeä itsestäni, että pysyin aikataulussa ja sain tutkielmani kasaan. Kyllä, joskus tekee hyvää näin perisuomalaisenakin sanoa ääneen, että on ylpeä! ;)

Kandi

Tänään käyn tekemässä vielä kandiin liittyen kypsyysnäytteen, niin sitten on homma paketissa ja voin jäädä odottelemaan työn arviointia. Nyt olen kuitenkin ansaitusti lomalla! Lähdetään tänään viikonlopun viettoon Tampereelle, sieltä sitten matka jatkuu Helsinkiin. Kahden viikon päästä tulen vielä yhtä tenttiä ja porukan “läksiäisiä” varten Vaasaan muutamaksi päiväksi, muuten asettaudun Helsinkiin. Edessä on siis taas kutakuinkin koko omaisuuden pakkaaminen, voitte arvata etten ole vielä edes aloittanut, köh köh..

Ihanaa kuitenkin taas saada elämään jotain muutakin sisältöä kuin tämä kandipahainen. Olen niin onnessani päästessäni kotiin näkemään ystäviä ja perhettä, etenkin niitä pienimpiä taas pitkästä aikaa. Näissä tunnelmissa viikonlopun viettoon – ihanaa perjantaita teillekin! Ja kiitos muuten aivan erityisen ihanista kommenteistanne viime aikoina, olette ihan ykkösiä :)

There it is – finally! Just finished my bachelor thesis, and I have such a great feeling now. It’s been a busy autumn with working on this, other studies and work projects as well, but now I may concentrate on relaxing. I think I’ve really deserved it! Today I should pack my bags and travel to Helsinki for Christmas holiday – it’s time to leave my studying town for a while. Hope you all have a great weekend! :)

41 thoughts on “It’s Done!

 1. Onnea Jonna! Muistan tuon tunteen gradun kohdalla – niin suuri helpotus! Nyt vain nautit Joulun odotuksesta.

  T: Olivia

  1. Kiitos paljon Olivia! Huh, voin vain kuvitella miten iso kivi vierähtää sydämeltä, kun on gradu kyseessä ;) Kandihan on vielä pientä sen rinnalla, hih! Ihanaa joulun odotusta sinullekin :)

 2. Aivan mieletöntä Jonna <3 <3 PALJON ONNEA!!! Syytäkin olla ylpeä!!! :) Ehkä mäkin vielä joku kaunis päivä pääsen tohon pisteeseen koulun kanssa ;D

 3. Jee mahtavaa! Itse palautin oman kandini keskiviikkona eli samanlaiset fiilikset täälläkin. Hauskaa kun ollaan tehty syksy samaa tahtia kandia, kommentoin silloin yhteen postaukseesikin omasta kandistani ja miten tuntuu että kyseessä on ihan mahdoton projekti, mutta tässä nyt ollaan! :D Työ palautettu ja stressi poissa, parin tentin jälkeen pääsee joulun viettoon!

  1. Oi mahtavaa! Muistankin kun kommentoit ja sanoit vielä miten kirjoittaminen ei meinaa lähteä, ihan superhienoa kuulla että sinäkin olet jo saanut työn palautettua! :) Onnea hurjasti ja oikein ihanaa joulun odotusta <3

 4. Mulle tuli kylmät väreet ja perhosia vatsaan, tuli niin ilonen olo sun puolesta! Onneksi olkoon työn valmiiksi saamisesta! Nyt todellakin voit olla ylpeä itsestäsi ja nauttia lomasta! <3 :)

  1. Voi ihana sinä, miten iloinen olet puolestani! Kiitos paljon herttaisesta kommentistasi <3 Loma tulee tässä vaiheessa kyllä niin tarpeeseen! :)

  1. Kiitos paljon Jenna! <3 Kuin myös kaikista tsempeistäsi, joita olet syksyn varrella jättänyt tänne :)

 5. Onnea Jonna hienosta suorituksesta, huippujuttu!! :) :) Ihanaa joulunodotusta, nauti ansaitusta lomasta <3

  1. Kiitos paljon Emmi! Nyt tekee loma kyllä ihan superhyvää :) Ihanaa joulun odotusta sinullekin <3

 6. Aivan upeaa Jonna! :) Tuo on se mahtava tunne, kun on jokin vihdoinkin valmis! Onnea siitä! Ja ansaittua jo- melkein joululomaa! :)

  1. Kiitos hurjasti <3 Nyt on kyllä ihan huikean hyvä tunne, kun sai työn päätökseen ja pääsee viettämään ansaittua lomaa! Sinäkin pääset varmaan pian jo loman viettoon, sitä odotellessa! :)

 7. Onnea Jonna!! Kandin palautuksen jälkeinen fiilis on kyllä niin huippu ja nyt on loma ansaittu :)
  Täällä päässä vielä parin viikon loppukiri gradun kanssa, ja sit olis myöskin tuo koko omaisuuden pakkaaminen tiedossa, kun joulukuun vika päivä päättyy vuokrasoppari ja tiedossa vielä vika vaihto ennen valmistumista :) Että pakkaustsemppejä täältä, en tod oo myöskään alottanut yhtään mitään, katellaan sitte lähempänä joulua kunhan gradu on eka paketissa :D

  1. Kiitos paljon – ei voisi kyllä paljoa parempi fiilis nyt olla! Hei mahtava kuulla, että saat pian gradusi päätökseen :) Apua, mahtaa riittää pakkaamista! Tsemppiä sinne, niin gradun loppurutistukseen kuin pakkauspuuhiinkin!! :)

 8. Paljon onnea!!! :) Varmasti mahtava fiilis lähteä tämän jälkeen joulun viettoon!

  1. Kiitos Jenni! Oi vitsit, hienoa kuulla että sullakin on kandi jo takana päin ja gradu lähestyy ;) Tsemppiä tulevaan!

 9. Onnea ihan superisti! Kun saavuttaa jonkun tuollaisen tavoitteen, niin on se aina hurjan hienoa. Ihanaa on, jos elämässä on kuitenkin muutakin, perhe ja ystäviä. :)

  1. Kiitos paljon Anni! Tavoitteiden saavuttaminen on kyllä ihan huikean hieno tunne :) Rakkaat ihmiset ympärillä ovat kyllä tärkeintä, ilman läheisten tsemppaamista olisi tavoitteisiin pääsykin mahdotonta <3

  1. Kiitos paljon Laura! Nyt tosiaan innolla odottamaan joulua :) Tsemppiä sullekin vikoihin kouluhommiin!

 10. Onnea hurjasti, Jonna! ♡ Olet varmasti tehnyt kovasti töitä kandisi eteen. Mahtavaa, että pääset nyt nauttimaan työsi hedelmistä! :–)

  Pakko kysyä: mistä liikeestä / minkä merkin kuvassa näkyvä neuleesi on? Olen etsiskellyt itselleni jo pitkään mukavia talvineuleita, sillä vilukissana tarvitsen niitä kaapintäydeltä. Sinun neuleesi näyttää suorastaan kadehdittavan lämpimältä! :–)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *