AROMA Bageri & Konditori

Sunnuntain kunniaksi eräs kahvilavinkki Vaasan suunnille – nyt opiskelijatoverit ja muut paikalliset korvat hörölle! Helsingissä uusien kahviloiden bongaaminen ei ole mikään jymyuutinen, mutta Vaasan kaltaisessa pikkukaupungissa johonkin uuteen ja tuntemattomaan törmääminen aiheuttaa ihmetystä. MITEN tänne on voinut aueta jokin näin kiva paikka ilman, että olen aikaisemmin edes kuullut tästä? Okei, Aroma Bageri & Konditori (Hovioikeudenpuistikko 11) on ollut auki vasta tiistaista lähtien, mutta silti olin puulla päähän lyöty.

Aroma2 Aroma1 Aroma4

Olimme ystäväni kanssa matkalla vakkaripaikkaamme, kun ohikulkiessa huomasimme Aroman kutsuvan ikkunan. Mikä ihana uusi kahvila tänne on ilmestynyt! Eikä ihan mikä tahansa pulju ole kyseessä, vaan vieläpä Suomen paras leipomo -tittelin lunastanut. Aroma toimii sekä leipomona että pienenä kahvilana ja myymälänä – herkullisten tuoreiden leipomusten lisäksi hyllyiltä löytyy myös muun muassa itsetehtyä mysliä ja siemennäkkäriä.

Vaasan kahvilakulttuuri on aika vaatimatonta, joten on mahtavaa saada sinne tällaisia lisäyksiä. Aromassa ihastuin paitsi valikoimiin myös sen leppoisaan tunnelmaan ja viehättävään sisustukseen, jossa oli kivasti yhdistetty elementtejä keskenään. Olisittepa nähneet, miten innoissamme olimme ystäväni kanssa löydettyämme tällaisen helmen, joita ei Vaasassa tosiaan liiaksi ole. Vielä kun pöytiä olisi muutama lisää, tällä hetkellä paikkoja kun ei ole kuin muutamalle. Meillä kävi tuuri osuttuamme kahvilaan yhden pöydän ollessa tyhjillään, ja pääsimme nauttimaan iltapäiväkahveista rauhassa. Minä valitsin taivaalliseksi osoittautuneen suklaamuffinin, myös ystäväni porkkanakakku oli herkullista.

Aroma6 Aroma7 Aroma3 Aroma5

Aromassa kävi kova kuhina, ja sisään lappasi koko ajan ihmisiä leipä- ja herkkuostoksille. Ai että miten ihana olisi poiketa tänne aamukävelylle hakemaan tuoretta leipää :) Harmi, että tällainen aukesi juuri meidän lähtiessä Vaasasta muille maille, joulukuussa täytyy kyllä käydä vielä uudemman kerran ennen vaihtoon lähtöä!

2 thoughts on “AROMA Bageri & Konditori

  1. Näyttääpä suloiselta paikalta! Tuo on pakko testata ens kerralla, kun Vaasankamaralle kurvailen sukuloimaan. :)

    Millä linssillä olet räpsinyt nämä kuvat? Upeita niinkuin aina. :) Itsellä 45mm ja se on hyvin haastava sisätiloissa kuvaamiseen, vaikka muuten tykkäänkin!

    1. Käy ihmeessä testaamassa, niin söötti paikka!

      Voi kiitos Camilla! Nämä on kuvattu Nikonin D750-kameralla sekä 20mm laajakulmaobjektiivilla. Olympuksessa mulla on vastaavassa käytössä 17mm, joka on mainio laajis maisemia ja tällaisia sisätiloja kuvatessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *