3 x Red Lipstick

Jokin aika sitten tein postauksen kolmesta erilaisesta kosteusnaamiosta, tällä kertaa vuorossa sama toteutus mutta kohteena punainen huulipuna. Itse rakastan huulipunia ja ne ovatkin osa päivittäistä meikkiäni. Rehti punainen on usein valintani juhlaan, mutta huomion vieminen huuliin piristää toisinaan arkilookkiakin. Jokaiselta tulisi ehdottomasti löytyä yksi täydellinen omiin piirteisiin sopiva puna!

Redlips1

Punahuulien loihtimiseksi on useita erilaisia vaihtoehtoja, ja tässä ajattelin esitellä kolme perinteisestä punasta poikkeavaa versiota. Ihan sitä perinteisintä huulipunaa itselläni edustaa Diorin Addict Lipstick sävyssä Power, mutta toisinaan saatan kaivata kevyempää jälkeä tai esimerkiksi nestemäisempää versiota. Jos nämä kolme seuraavaa eivät ole teille vielä tuttuja, niin suosittelen tutustumaan!

Redlips2

Cliniquen Instant Light Lip Balm Perfector -punaa käytin paljon kesällä, tällä saa kauniin keveän huulirasvamaisen sävyn huuliin, mutta ennen kaikkea se tuoksuu mielettömän hyvältä. Tämä on mainio tuote niille, jotka vasta harjoittelevat voimakkaampien sävyjen käyttöä, tosin kevyempiä nudesävyjäkin taitaa tästä löytyä. Lumenen Natural Code -sarjan Candy Smile -punakynä (saatu blogin kautta) sävyssä Candy Apple taas vaatii jo hieman tarkkuutta levityksen kanssa, mutta tällä saa aikaan supertäyteäisen ja kestävän punaisen. Chanelin pigmenttinen Rouge Allure Extrait De Gloss huulikiilto on suosikkini jo vuosien takaa, hieman viininpunaiseen taittavan Fatale-sävyn lisäksi omistan saman myös kirkkaanpunaisena ja pinkkinä. Tämän ainoa miinus on tahmainen koostumus, jonka vuoksi puna voi jäädä helposti hampaisiin, huulikiiltomainen puna on kuitenkin mukavaa vaihtelua perinteisten punien rinnalle.

6 thoughts on “3 x Red Lipstick

  1. Oi näitä pitääkin humioida ja kokeilla! Itsellä on täydellinen puna, Diorin Rouge Baume sävyssä 999, mutta vaihtoehtoiseksi punaksi tarvisin jotain kevyempää mutta kuitenkin näkyvää eli hyvällä pigmentillä. Perus huulikiillot eivät ole niinkään mieleeni kun ne tahmaavat eikä väriä näy ollenkaan :D

    1. Joo, väriä saa munkin puolesta olla kunnolla, muutenhan se on ihan tyhjän kanssa. Eikun punaostoksille sitten, toivottavasti tärppää! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *