Urban Decay Basics

Esittelin teille juuri muutamia uusia kosmetiikkasuosikkeja, mutta tälle yhdelle uudelle tulokkaalle oli omistettava vielä oma postauksensa. Urban Decayn luomiväripaletit ovat nousseet viime vuosien aikana kulttimaineeseen, mutta itse olen vähän Matti Myöhäsenä liikenteessä hankittuani oman palettini vasta nyt merkin rantauduttua Sokokselle. Minulla ei ole tarvetta kuin muutamille neutraaleille sävyille, joten päädyin ostamaan tämän Naked Basics -paletin, josta löytyykin kaikki olennainen.

Urbandecay2

Tähän mennessä olen käyttänyt vuosia pääasiassa pelkkää Diorin ruskeasävyistä viisikkoa, mutta tämän sävyt ovat himpun verran paremmat omille piirteilleni. Basics-paletteja on olemassa kaksi, ja itse valitsin tämän viileämpien sävyjen setin. Paletilla saa helposti luotua silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan, sillä siitä löytyy vaaleiden sävyjen lisäksi myös tummanruskea sekä musta.

Itse harvemmin käytän arkena muuta kuin vaaleaa helmiäisluomiväriä kirkastamaan katsetta, sillä jostain syystä koen oloni aina liian tälläytyneeksi vähäkään tummemmilla ehostuksilla. Tämän myötä saan kuitenkin tehtyä myös neutraaleja arkeen sopivia silmämeikkejä. Alempaan kuvaan käytin vain reunimmaisen vaalean Foxyn lisäksi vaaleanruskeaa Naked 2 -sävyä (kolmas oikealta), jolla sai kivasti varjostettua luomia ilman fiilistä liiasta sotamaalauksesta.

Urbandecay1

Suositukseni siis tälle Basics-paletille! Se on myös näppärän kokoinen reissuissakin mukana kuljetettavaksi, nimimerkillä aina joku erillinen puteli tai paletti väärässä kaupungissa. Kaiken lisäksi hinta on kohtuullinen (noin 28e) siihen nähden, että sillä saa kuusi laadukasta, hyväpigmenttistä luomivärisävyä. Peukku Urban Decaylle! Joko Naked-paletit ovat teille tuttuja? :)

Otin muuten alkuviikosta kesän ajan arkeani helpottaneet ripsien pidennykset pois totutellen jälleen takaisin taivuttimiin ja mascaroihin. Minulla on useampikin ripsiväri odottamassa testaamista, joten niitä kokeiltuani raporttia suosikeista kehiin tänne blogiinkin!

I just recently made a post about some new beauty favourites, but I had to make an own post for this one. I think many of you are already familiar with Urban Decay and their super popular eye shadow palettes. Can you believe me that I bought my first only now? We got Urban Decay here in Finland a while ago, so I thought it’s much nicer to be able to see the shades yourself instead of ordering it online.

I ended up buying this Naked Basics palette, which is a perfect selection of shades for everyday makeup as well as night time looks. I don’t like wearing too heavy make up on daytime, but with these neutral colours you can easily create for every occasion. I’m totally in love, so I can truly recommend this! Are you already familiar with Naked palettes?

8 thoughts on “Urban Decay Basics

 1. Mulla on nyt ollut suunnilleen kaksi ja puoli vuotta käytössä se Naked 2 -paletti, enkä kyllä pärjäisi enää ilman! Se onkin ainoa Urban Decayn tuota, jonka omistan, mutta kauheasti tekisi mieli kokeilla jotain muutakin nyt kun merkkiä vihdoin saa Suomestakin :)

  1. Merkin silmämeikinpohjustaja Potion Primer on ihan huippu! Olen käyttänyt sitä jo useita vuosia, enkä enää luopuisi :) Minua kiinnostaisi vielä kokeilla peiteainetta, kun sitä on niin kovasti kehuttu. On kyllä hienoa saada lisää brändejä tänne Suomen kamarallekin!

 2. mä kattelen noita aina meidän kosmetiikkakaupassa(täällä Keski-Euroopassa nuo ovat olleet jo pitempään myynnissä) mutta jotenkin vierastan kovaa hintaa. Ja UD:n värit ovat mielestäni kauheen glitterimäisiä ja vahvoja. Itse pidän Maybellinen The Nudes-palettia passelina normikäytössä. Hintaa on vain 10€ ja paletissa on yli kymmenen väriä. Mä en itsekään oikeen kaipaa kauhean vahvoja värejä. Siksi panostan mieluummin parempaan meikkivoiteeseen ja naamarasvoihin.

  1. Ainakaan tämä Basic-setti ei ole kovin glitterinen, muissa Naked-paleteissa taitaakin sitten olla vähemmän mattasävyjä. Mietin The Nudes -paletinkin hankintaa ja oli tarkoitus käydä sitä katsomassa, mutta tämä tulikin sitten eteeni :) Ja on toisaalta minulle koon puolesta parempi, kun kulkee niin hyvin mukana!

 3. Oj nätiltä näyttää vaalea helmiäinen Jonna! <3 Urban Decayn luomiväripaletit on kyllä ihan ässiä, Naked Basic on ihana kuljettaa mukana laukussakin näppärän koon ansiosta, mahtuu täydellisesti esimerkiksi Furlan keskikokoiseen meikkipussukkaan ;) Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos Emmi! Tämä on kyllä ihan super, ja plussaa tosiaan näppärästä koosta. Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

 4. Itsekin mietin tuon saman paletin hankintaa, kun ne Suomeen rantautuivat, mutta löysinkin korvaavan paletin Sokoksen omalta We care icon -merkiltä. Kympin edullisempi ja siinäkin huippusävyt vaaleaihoiselle. Samasta paletista saa sekä juhla- että arkimeikin ja tykkään siitä setistä valtavasti! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Teinkin juuri ystävälleni vuosijuhlia varten meikin hänen We care icon -paletilla ja se oli kyllä mainio! Hyvin pigmenttiä sävyissä :) Hyvä löytö siis sekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *