Turtleneck & Hat

Tässä vielä näitä Miron kanssa kuvattuja varsinaisia asukuvia! Kuvista tuli mielestäni kyllä ihanan syksyisiä, kuten oli meidän tavoitteenakin. Käpylän suloiset värikkäät puutalot ja ruskaa hehkuvat lehdet kaipasivat ehdottomasti seurakseen myös syksyisen asun, joten palmikoitua pooloneuletta ja huopahattua kehiin. Hattu on kyllä maailman helpoin asuste hiustenlaiton kannalta, lisäksi se tuo heti hieman mielenkiintoisuutta kokonaisuuteen! Mitäs pidätte asusta ja tietysti kuvista? :)

Täällä on viime päivinä ollut vähän hulabaloota, kun pitäisi hoitaa jos jonkinmoista asiaa – ja tapani mukaan teen taas kaikkea tietysti hieman viime tipassa, heh. Täytyisi laittaa laskutus ajan tasalle, uusia passi (johan kaipaakin päivitystä tuo muissa aina naurunremahduksia aiheuttava Jonna 13v-kuva), viimeistellä vaihtohakemus Ranskaan, etsiä tyttöjen kanssa asunto Marseillesta… Huh! Noh, eilen sain sentään kirjoitettua kaikki tehtävät hommat ylös perinteiselle to do -listalleni, alku se on sekin ;)

Käpylä7 Käpylä11 Käpylä9 Käpylä13 Käpylä14 Käpylä8 Käpylä5 Käpylä6 Käpylä12

Coat / Zara
sweater / Bikbok
hat / H&M
pants / Mango
shoes / Vagabond
bag / Mulberry

Photography & Edit: Miro Kalliola

Here are some more pictures of the photoshoot we had with Miro earlier. I love the autumn feeling in these, it’s just what we wanted to get captured! I think the outfit fits perfectly with the scene, turtleneck sweaters and hats are my fall must-haves. How do you like the outfit and the photos?

I’ve got so much to do at the moment that I don’t quite even know where to begin with. And as usual for me, I’m trying to get everything done now just before the deadline, haha. I should for example send some final applications to the exchange school in France and also try to find an apartment there with the girls. Lots of things to do! Yesterday I wrote everything on my to do -list, so that’s a start, right? ;)

14 thoughts on “Turtleneck & Hat

 1. Fanitan hirveesti mustat housut ja mustat nilkkurit komboa. Vein juuri omat nilkkurit vihdoin suutarille, kun meidän koiranpentu oli syönyt toisesta kärjen… Onneksi on taitavia suutareita. Mielenkiinnolla odotan sun postauksia ranskasta:)

  1. Viime päivinä en ole juuri muuta käyttänytkään kun tuota komboa. Voiei, ensi kerralla nilkkurit piiloon pieniltä teräviltä hampailta! :D Onneksi saat ne vielä korjattua, eikä pikkuinen päässyt tekemään täystuhoa. Huh, mielenkiinnolla odotan minäkin mutta kyllä samalla myös alkaa jännittää ja pelottaa!

 2. Toinen toistaan kauniimpia kuvia! Kuvaaja osaa selvästi asiansa ja myös malli!
  Tsemppiä kovasti hulabaloohon, asioilla on yleensä tapana kasaantua mutta myöskin järjestyä. :)

  1. Kiitos paljon Jenna, niin minun kuin taitavan kuvaajankin puolesta! :) Ja näinhän se on, jälkikäteen voi aina ajatella, että eihän se ollut urakka eikä mikään. Kyllä asiat aina järjestyvät!

 3. Kyllä nää on ihan superkivoja kuvia ja asukin ihanan syksyinen! Ja komppaan kyllä tuossa hattuasiassa, niin helppo vetää hattu päähän ja olla murehtimatta tukkaa koko loppu päivänä :D

 4. Upeita kuvia jälleen kerran! :) Hattu näyttää tosi hyvältä sulla. Pitäisiköhän sitä itsekin rohkaistua ja vetäistä hattu päähän :D Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? Kaunis sävy! :)

  1. Kiitos paljon Ida, mahtavaa että tykkäsit! :) Eikun hattu päähän, vaikka tiedän tunteen, kun itsekin olen arastellut hatun käyttöä. Mallilla on kuitenkin aika paljon merkitystä, minä esimerkiksi koen tällaisen pienilierisemmän sopivan itselleni paremmin. Kannattaa siis testata erilaisia :)

   Huulipuna on Diorin vähän vanhempi sävy nimeltään Fashion. Merkin huulipunat uudistuivat syksyllä, joten en ole varma onko samaa enää saatavilla, mutta huomasin, että monet vanhemmat sävyt löytyvät myös näistä uusista hylsyistä.

  1. Kiitos hurjasti Johanna! Ihana kuulla, että tykkäsit niin kuvista kuin asustakin :)

 5. I really like the bag and turtleneck. Plus the gloves they really go Well with everything! Beautiful pics xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *