Sunday Snaps

Viikonloppurytmini on ollut ihan sekaisin, kun tentti olikin perjantain sijaan vasta eilen lauantaina. Itse tentti taas, noh, jollain ihmeen tuurilla esseeaiheiksi osui juuri kaksi sellaista, joista olin tehnyt muistiinpanot, mutta saa nähdä riittääkö se läpipääsyyn. Sitä ei kuitenkaan jaksa murehtia nyt, fiilis on silti ihanan rentoutunut! Syynä varmasti myös se, että hyppäsin heti tentin jälkeen eilen junaan ja matkasin Tampereelle viikonlopun viettoon. Kävimme illalla extemporesti syömässä ulkona, ja paikaksi valikoitui viihtyisä Fabric – pihvikin maistui oikein hyvältä!

Tänään taas lähdimme pitkien aamu-unien jälkeen myöhäiselle brunssille keskustaan, aikamoista syömistä ollut siis tämä viikonloppu ;) Testasimme uudehkon Fazer Café Tempon, jossa brunssin lisäksi keskityin ammentamaan sisustusinspiraatiota. Marmoripöydät, valtavat ikkunat, industrial-henkisiä valaisimia, kultaisia yksityiskohtia.. Voi vitsit miten kaunista, saisipa näitä elementtejä omaankin kotiin! Masu tuli parin santsikerran jälkeen täyteen, tuolla olisi kyllä voinut istua vaikka koko pitkän iltapäivän.

Tampere7 Tampere8 Tampere3 Tampere9 Tampere6 Tampere1

Sunnuntaivaatetukseni koostui Urban A:n Norm Core -svetarista, pitkästä villakangastakista ja Balmuirilta saadusta harmaasta Helsinki -kasmirhuivista. Kiitos muuten kaikille teille Balmuirin lukijailtaan jo ilmoittautuneille, mahtavaa että innostuitte! Vielä on paikkoja jäljellä, ilmoittautumisohjeet postauksesta :)

Psst, Boozt.com tarjoaa tänään -15% alennuksen uutuuksista täältä* koodilla 15TODAY (vähimmäissumma 129e, ei koske mm. Tommy Hilfigerin, Ralph Laurenin ja Tiger of Swedenin tuotteita). Uutuuksien joukossa ovat esimerkiksi nämä ylläolevassa kuvassakin näkyvät Vagabondin nilkkurini*, joten vinkkinä! :)

Sisältää mainoslinkin / Commercial links

8 thoughts on “Sunday Snaps

  1. Ihanan rennon kuuloinen viikkis tentistä huolimatta! :)
    Nuo Wagabondin kengät näyttivät niin kivoilta, että olihan ne tilattava itsellenikin. Ja kunnon nilkkurit pilipalikenkien tieltä olikin hakusessa joten kiitos vinkistä!

    1. Onneksi ehti rentoutua hyvin tentistä huolimatta :) Nuo Vagabondit on niin loistavat, kiva jos vinkistä oli hyötyä! Toivottavasti istuvat jalkaan yhtä hyvin kuin meikäläisellä :)

    1. Kiitos Anna! Tampere on kyllä ihana kaupunki ja vienyt tämänkin helsinkiläisen sydämen, joten en lainkaan ihmettele :)

  2. Edes näin tamperelaisena en oo vieläkään käynyt testaamassa tuota kahvilaa, hups… vaikka joka päivä menen siitä ohi pariinkin kertaan kun töihin kuljen :D ehkä se on just se, kun se on omalla paikkakunnalla niin ajattelee että “ei se siitä mihinkään lähde, voi sinne mennä sitten joskus” ;) toi sun laukku ja huivi näyttää kyllä niin ihanilta ♥

    1. Hei nyt pian testaamaan! ;) Niin sitä usein tosiaan “sokaistuu” oman paikkakuntansa tarjonnalle. Ilmeisesti Helsingissäkin on Forumissa samaan tyyliin uusittu Fazer, täytyisi käydä sielläkin :) Kiitos Emilia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *