On the Road Again

Taas matkataan! Montaa päivää en ehtinyt viettää Vaasassa, kun pakkasin jälleen weekenderini ja hyppäsin junaan. Tällä kertaa tie vie kotiin Helsinkiin yhtä työkeikkaa varten, sopivasti osui kuitenkin myös ystävän synttärit huomiselle. Nyt lokakuussa tulee kyllä reissattua Vaasan ja Helsingin (ja Tampereenkin) väliä hieman useammin, mutta marraskuussa ehtii sitten taas rauhoittua. Kuljen lähes aina tällä samaisella junavuorolla Helsinkiin, ja vielä on sentään suhteellisen valoisaa junan päästessä perille – ei kauaa kun on tuohon aikaan jo ihan säkkipimeää, hrr!

Travelling

Kuva on napattu viime viikon Tampereen reissulta, mutta samoissa tamineissa olen kyllä liikkeellä tänäänkin. Tuon Longchampin khakivihreän weekenderin ostin kaksi vuotta sitten, ja se on palvellut mainiosti tämän opiskeluajan kahden kaupungin välillä ravatessani. Kaiken lisäksi se on minusta edelleen tosi hyvännäköinen, ei tule ainakaan ihan jokaisella samaa vastaan! Vihreä miellyttääkin tänä syksynä erityisen paljon silmääni, ruskeat nahkaosat taas sopivat hyvin Mulberryn Alexaani.

Nyt hommiin, tässä on hyvin muutama tunti aikaa vääntää kandia junamatkalla ;) Helsingissä onkin sitten rakas sisko vastassa, jonka kanssa vietän tämän illan. Kuvasin muuten vihdoin tänään muutamia uusia kosmetiikkasuosikkejani, koitan saada postauksen valmiiksi huomiselle! Mukavaa torstain jatkoa teille :)

Hello from the train – I’m on the road again! I only spent a few days in Vaasa before leaving again, so in October I’m going to do lots of travelling. This time I’m heading to Helsinki for a small work thing, but it also happens to be my friend’s birthday tomorrow. It’s a funny weekend ahead!

The photo is taken already last week, but I’m actually wearing pretty much the same today. This Longchamp weekender has been my travel buddy since I bought it two years ago, the size is perfect for a weekend getaway. Although I always manage to pack way too much stuff in it :D Now I’ll continue with my bachelor thesis, at least I’ve got something to do for these few hours on the train. Have a greeat day you all!

18 thoughts on “On the Road Again

 1. Heii! Haluisitko tehdä postausta kandin kirjottamisesta? Mua kiinnostaa miten aikataulutat ja motivoit ittees kirjottamaan sitä. ja mitä eri taktiikoita käytät! Toki aihe kiinnostaa myös jos siitä haluat kertoa :) mulla on itellä projekti alkuvaiheessa ja kiinnostaisi jos saisin vaikkapa jotain hyviä vinkkejä :D

  1. Heippa Anniina! Mun onkin ollut tarkoitus kirjoitella kandista hieman lisää, josko vaikka nyt viikonlopun aikana :) Kiva kuulla, että siellä on muita samassa tilanteessa! Tsemppiä sullekin projektiin, palailen postauksen kanssa toivottavasti pian ;)

 2. Hei! Onko noi sun mangon vahapintaiset housut pysyny hyvässä kunnossa? Ajattelin vaa onko vahapinta kulunut miten paljon ja ootko pessyt niitä paljon? :)

  1. Tein viime vuonna kerran sen virheen, että pesin housut, ja vahapinta lähti samantien. Ostin tilalle tuolloin uudet, ja näitä en ole pessyt – kunhan ei tahroja tule, niin riittää tuuletus :) Muuten ovat kyllä pysyneet hyvinä, ihmettelinkin miten vahapintaa voi olla näinkin paljon vielä jäljellä, vaikka käytin viime talvena näitä _joka_ päivä ja samaa rataa taas. Ajattelin kyllä ostaa pöksyt myös tämän vuoden mallistosta, niin parhaat ;)

   1. millaseks ne nii muuttuu kun vahapinta kuluu? :) onks ne yleensä “käyttö kelvottomat” vai muistuttaako ne lähinä perus mustia housuja se pinta siis :) ? kiitos vielä :) niin kivat ovat kun ei tartu kaikki maailman pikku karvat ja pölyt!

    1. Eivät ne nyt käyttökelvottomat ole, sellaiset hieman kulahtaneet mustat housut vaan. En kuitenkaan tosiaan suosittelisi pesua, jos haluaa vahapinnan säilyvän :D Jep, nämä ovat kyllä ihan mahtavat, ehdottomasti käytetyimmät housuni aina näin syys- ja talviaikaan. Eipä mitään, toivottavasti oli apua! :)

     1. Hei mä olen kyllä noita housuja pessyt. 40 astetta, hienopesu, linkous 800. Ja ne pitää tietty kääntää. Mutta ei saa missään nimessä laittaa huuhteluainetta. Mä pilasin sillä edelliset Mangon vahapintahousut :D Niistä lähti se vaha ne muuttu semmosiksi mattapintaisiksi.

 3. Enjoy traveling! Love the look of the Longchamp bag, great weekend bag. And Thanks for translating it into English, now I can understand you too?

  1. Thank you Nicole! And great to hear you liked the translation :) Unfortunately I don’t always have time for them, but I try my best! Have a lovely weekend!

  1. Moikka Elli! Tuo on Zaran villakangastakki, ostin alkusyksystä :) Takki on ihan juurtunut päälleni, koitan saada sitä näkymään asuissa täällä pian!

  1. Nuo ovat Mangon viime vuotiset vahapintaiset housut, ihan parhaat! Samoja on myynnissä tänäkin syksynä, täytyy varmaan hamstrata yhdet ;)

 4. Haha, mä kysyn sit viimeisen vaatekappaleen merkin postauksessa: eli minkä merkkiset nuo sun kengät ovat? Ja ovatko nahkaa? :D

 5. Haha, naurahdin kun otsikko sattuu olemaan sama kun One Directionion kiertueen nimi ja odotin postausta jostain niiden keikasta :D mutta toi on tosi kiva toi sun weekender!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *