October

Ensinnäkin, phoittelut blogihistorian huonolaatuisimmista kuvista! Ei sillä että olisi ollut vikaa kamerassa tai kuvaajassa, mutta muistikortti teki minulle tepposet, eikä suostunut siirtämään kuvia koneelle millään ilveellä. Lopulta en halunnut jättää näitä tyystin julkaisemattakaan, joten siirsin muutaman kuvan Wifillä puhelimeen ja lähetin sähköpostiini. Laatu ei tietenkään ole sama kuin täysikokoisissa saati raakakuvissa, mutta mennään nyt näillä ;) Olenkin itse asiassa jo kirjoitellut valmiiksi postausta kuvien editointiin liittyen ja erityisesti juuri raakakuvaamiseen keskittyen, sitä piakkoin luvassa.

Tarkoituksenani oli kuitenkin esitellä tämä yliopistopäivän asu ja höpistä siitä, kuinka yhtäkkiä ollaan taas lokakuussa. Hui mitä vauhtia aika menee! Tämä syksy tulee kyllä kulumaan niiin nopeasti, kun ei koulua ole täällä Vaasassa kuin pari hassua kuukautta ja sekin menee varmasti salamavauhtia lähinnä kandia kirjoittaen. Olen aina tykännyt lokakuusta, jotenkin siinä on kunnolla sellaista syksyn fiilistä, kun lehdet alkavat punertaa kilpaa ja ilma on kuulas. Tietysti juhlin kuun puolivälissä myös synttäreitäni, joten siinä on jo syytä kerrakseen tykätä lokakuusta ;)

Kuva4 Kuva3

Cardigan / Ginatricot (giveaway)
t-shirt / Zara
pants / Mango
boots / Vagabond
bag / LV

Syksyssä on sekin kiva puoli, kun saa kaivaa esiin lämpimät villahuivit ja pukeutua kaikkiin ihaniin neuleisiin. Minulla on pari ikisuosikkia kasmirneuletta, mutta povaan tästä Ginatricotin mohairsekoite-neuleesta myös paljon käytettyä yksilöä. Olenkin halunnut jotain pitkää neuletakkia, mutta ei ole ollut helppoa löytää sopivan pituista yksilöä tälle varrelle. Tämä kuitenkin natsasi – midget approves!

Tänään Vaasaan on povattu hurjaa myrskyä, kuten ilmeisesti muuallekin päin Suomea. Onneksi ei tarvitse juuri poistua kotoa, tosin päivällä käyn avustamassa kaveria vuosijuhlameikin teossa. Viime vuonna emme saaneet poikaystäväni kanssa lippua vujuille, tänä vuonna taas ajoitus oli huono, äh. Täytyy taas tyytyä ihastelemaan kavereiden upeita vujulookkeja! Nyt toivottelen kivat viikonloput teille kaikille :)

6 thoughts on “October

  1. Kiva saada vinkkejä valokuvauksesta! Olenkin ajatellut hommata kuvankäsittelyohjelman raakakuvia varten, ja onkin mielenkiintoista lukea sinunkin ajatuksiasi raw-laadusta! :)

    1. Coming up soon! ;) Havainnollistavien kuvien myötä ainakin näkee, miten paljon raw-kuvia pääsee käsittelemään – se siis kannattaa!

  2. Ihana asu! Mulla oli VILAn vastaava tummemman harmaa neuletakki, möin sen kuitenkin eteenpäin kun ei sitä oikein tullut käytettyä ja nyt kaduttaa!! Uuden neuleen metsästykseen ;)

    1. No voi hitsi! Nyt onneksi löytyy paljonkin näitä pitkiä neuletakkeja, joten eikun uuden metsästykseen :)

  3. Kiva syksyinen asu, itsekkin voisi kaivaa neuleet pikkuhiljaa esille :) Neverfull olisi kyllä niin käytännöllinen laukku itselle, mutta sen nykyinen hinta on vaan aika suolainen..

    1. Kiitos! Eikun neuleet esiin, alkaa olla sen verran viileää jo :) Neverfullin hinta on tosiaankin kavunnut hurjasti ylös siitä, kun ostin ensimmäiseni vuonna 2011.. Se vaaleakuosinen Azur Neverfull etsii muuten ehkä uutta kotia tämän Monogramin vallattua kaappitilaa, jos sinua sattuu kiinnostamaan, kun en ole vielä ehtinyt laittaa sitä myyntiin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *