New Beauty Favourites

Minun on jo jonkin aikaa pitänyt tehdä postaus muutamista meikkipussin uusista tulokkaista, jotka ovat jääneet päivittäiseen käyttöön arkimeikissäni. Oikeastaan voin tunnustaa, että yritin tehdä tätä videon muodossa hetki sitten, mutta olen niin rähmäkäpälä videoiden kanssa, etten päässyt sen kanssa kovin pitkälle.. :D Vaatinee vielä harjoitusta, joten tyydytään tälä kertaa perinteisiin kuviin!

Newin1 Newin2

Aloitetaan meikkivoiteesta! Olen joskus kertonut, että olen aika ronkeli nestemäisten meikkivoiteiden suhteen, ja käytinkin vuosia pelkästään mineraalimeikkivoiteita. On ollut nimittäin vaikeaa löytää sopivan kuulasta, mutta kuitenkin ihonsävyä hyvin tasoittavaa meikkivoidetta, jossa olisi myös riittävästi kosteutusta. Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa Make Up For Everin tuotteisiin heidän liikkeessään Helsinginkadulla, sillä olin kuullut MUFEn tuotteista niin paljon hyvää.

Muita tuotteita katsellessamme myyjä rupesi samalla hehkuttamaan uutta Ultra HD -meikkivoidetta, jonka sainkin testattavakseni. Sävyjä on 40 (!!), joten jokainen löytää niiden joukosta takuulla omansa. Meikkivoide on kaikkea mitä olen kaivannutkin – ennen kaikkea kevyt ja kuulas, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävä. Lisäksi se kestää kasvoilla koko päivän ilman korjailua. Tämän pitäisi myös olla erityisen kosteuttava, joten katsotaan, miten ihoni pärjää tämän kanssa ilmojen viiletessä.

Newin3

Samaisella MUFEN keikalla tutustuin myös merkin muihin pohjatuotteisiin, ja sain mukaani Face Contour Kitin sekä Pro Bronze Fusion -aurinkopuuterin. En ole aikaisemmin omistanut mitään tuotteita varjostukseen, joten olen muotoillut kasvoja kevyesti ainoastaan aurinkopuuterilla. Tämä näppärä kahden sävyn paletti on kuitenkin todella helppo tuote harjoitella varjostamista. Minulla on setti sävyssä 1, ja tummempi sävy on juuri sopiva varjostukseen vaalealle iholleni. Varjostaminen kannattaa aloittaa varovasti – uskon että olette kaikki nähneet jotain varoittavia esimerkkejä contouring gone wrong.. :D Tätä puuterimaista tuotetta saa onneksi hyvin häivytettyä, joten pieleen on vaikea mennä.

Aurinkopuuteriakin olen testaillut viimeiset pari viikkoa, ja tämän myötä uskon vihdoin löytäneeni luottoyksilöni! Tämä kaunis 10M -sävy on matta, mutta puuteria löytyy myös hileillä varustettuna. Hauska yksityiskohta muuten, nuo juonteet on tarkoitettu ohjaamaan, miten sudilla pitäisi ottaa puuteria aaltoliikkein, eikä keskelle tuputtaen (kuten krhm allekirjoittanut on aina tehnyt).

Newin4

Korostukseen voisi käyttää äskeisen Contour Kitin vaaleaa sävyä, mutta olen juurtunut käyttämään tätä Diorin uutta Diorskin Nude Cosmopolite -“hehkupuuteria”, jonka sain loppukesästä kokeiltavakseni. Tuotteessa on juuri sopivasti kuultoa, ja se saa kasvojen korkeimmat kohdat hehkumaan kauniisti. Ihan ykkönen!

Newin5 Newin6

Esittelin teille aikaisemmin Diorin uusia Addict -huulipunia Shine Don’t Be Shy -postauksessani. Nudesävy Smile on ollut siitä lähtien kovassa käytössä, tämä Must-Have taas on nimensä mukaisesti jokaiselle sopiva neutraali arkipuna. Kulmiini käytän nykyään tätä myös Diorin syysuutuuksiin kuuluvaa kulmakynää sävyssä Ash Blonde. Juuri sopiva sävy vaaleaverikölle, koostumus on myös kivan pehmeä – yleensä kynien koostumus on minun makuuni nimittäin turhan kova.

Siinä siis muutamia tämän hetken luottotuotteitani! Ehkä joskus vielä pääsen videoiden kanssa yhteisymmärrykseen, toivottavasti saitte kuvienkin välityksellä kuitenkin jotain uusia vinkkejä :)

Diorin ja Make Up For Everin tuotteet saatu testattavaksi

5 thoughts on “New Beauty Favourites

 1. Ihania tuotteita! Olen aina halunnut kokeilla noita Make Up For Everin meikkivoiteita. :) Nyt onneksi löysin kuitenkin samantyylisen Make Up Storelta, onneksi hieman edullisemman version… :) Mutta haluan vielä kiittää sua tuosta ensimmäisestä vinkkauksesta Diorin uusien huulipunien suhteen. Kävin heti sen postauksen jälkeen Sokoksen Diorin pisteellä ja ostin omani ihanassa syyssävyssä. Siellä oli niin mukava myyjätärkin, niin kerrankin löysin oikean sävyn omille piirteilleni ja se on aivan superihana puna kaikin puolin! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Kiva että löysit jotain vastaavaa :) Olen kyllä ollut hurjan tyytyväinen tuohon meikkivoiteeseen, nyt enää jännään miten kuiva ihoni pärjää tämän kanssa talvella. Hei ihana kuulla, että vinkistä oli hyötyä! Minulla on nuo Diorit päivittäisessä käytössä vaihdellen sävyä fiiliksestä riippuen, punat ovat ihan super! :)

  1. Kiva kuulla! Itsekin tykkään lukea meikkijuttuja muiden blogeista :) Kurkkasin sivuilta jälleenmyyjät, ja ilmeisesti löytyy vain Helsingistä ja Turusta, höh. Jos on Helsingin reissua tiedossa, niin kannattaa silloin tehdä visiitti liikkeeseen :)

  2. Moikka Jenni, suosittelen olemaan yhteydessä suoraan liikkeeseen, soittamalla tai sähköpostilla. Saat samalla tarkistettua, toimittavatko uusia tuotteita esim. sinne Tampereelle nääs ;) Heillähän on verkkokauppa, jossa myynnistä poistuvia tuotteita.
   http://makeupforever.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *