Lukijailta Balmuirin showroomilla

Kuten jo aikaisemmin vihjaisin, on lokakuussa tiedossa lukijailta, joka on ensimmäinen laatuaan minun blogihistoriassani! Minun ei olisi ehkä tullut yksin lähdettyä tällaista järjestämään, mutta kun Balmuir ehdotti tilaisuutta heidän showroomillaan Helsingin Lauttasaaressa, eihän tuosta voinut kieltäytyä! Tämän kotimaisen brändin upeat tilat, rento ilta syysuutuuksien parissa ja parhaat lukijat – ei voi kuulostaa huonolta yhdistelmältä? Kaiken lisäksi mukana illassa on minun lisäkseni ihastuttava blogikollegani Homevialaura!

Lukijailta kopio

Varatkaa siis kalenteristanne torstai 22.10 klo 18-20 (Itälahdenkatu 18, Helsinki)! Balmuir tarjoaa meille tilojen lisäksi pientä syötävää ja juotavaa, illan aikana on myös mahdollista tehdä ostoksia -20%:n alennuksella. Jos siis hankintalistalla on esimerkiksi täydellinen huivi syksyyn tai jotain muuta merkin loputtomasta valikoimasta, niin tässä on oiva tilaisuus ;) Kuulemma osallistujia odottaa jokin ihana arvontakin! Minusta olisi niin hienoa päästä tutustumaan mahdollisimman moneen teistä ja näkemään kasvoja nimimerkkien takana, joten toivon todella tapaavani teidät muutaman viikon päästä!

Kuulostaa aika kivalta, eikö? Mikäli tahdot mukaan, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen jonnamaista@gmail.com, paikkoja on rajoitetusti. Ilmoita samalla, mikäli haluat tulla esimerkiksi ystävän kanssa, niin osaamme laskea paikat. Yksinkin saa ehdottomasti tulla, rohkeasti vaan mukaan! Toivottavasti näemme lukijaillassa! :)

10 thoughts on “Lukijailta Balmuirin showroomilla

 1. Siis voi että mikä ihana ilta tiedossa! Harmittaa ihan hirvittävästi etten pääse tulemaan, voi itkut! :,(
  Mutta ihanaa kun saatte järkättyä illan, olen iloinen puolestasi! :)

  1. No voi harmi, olisi ollut kiva nähdä! Onneksi olet päässyt aikaisemmin jo käymään showroomilla ;)

 2. Moikka,
  Harmi kun asun niin kaukana, ei pysty osallistumaan :0(. Saisitkohan mahdollisesti meille lukijoille jotka eivät tapahtumaan pääse järkättyä jotakin aleprossaa Balmuirin verkkokauppaan? Balmuirin huivit on vaan niin ihania!
  Terkuin, Taru

  1. Moikka Taru! Voi harmi, näissä on tosiaan aina varjopuolena se, etteivät kauempana asuvat pääse paikalle. Minäpä juttelen Balmuirin väen kanssa, josko olisi mahdollista saada alekoodi teille muille lukijoille :) Huivit ovat kyllä niin ihania, en edes osaa sanoa suosikkiani kaikkien empparien joukosta!

 3. Minäkin toivoisin 20% alekoodia myös nettikauppaan lukijoillesi, jotka eivät pääse mukaan! Olis yksi huivi mielessä jonka niiiiin haluaisin ;)

 4. Ooo upeaa, että saatte järjestettyä noin mahtavan tilaisuuden!! :) Itse en harmikseni pääse osallistumaan, mutta viettäkäähän ihana ilta! :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *