Lately

Sekalaiset1

Keittiödetaileja. Taso sai taas heti vähän eloa jostakin vihreästä, tällä kertaa ruukkuun pääsi toinen yrittisuosikkini timjami. Ystäväni kyseli kesällä vinkkejä basilikan kasvatukseen ja minä polleana tyttönä neuvoin, vaikka totuushan on se, etten ole saanut tuota yrttipahaista elämään muutamaa päivää pidempään. Olinkin siis kateudesta vihreä (hehheh) hänen juuri esitellessä kotonaan, että siellä se basilika edelleen porskuttaa.. :D Ehkä timjamin kanssa parempi tuuri? Ranskalainen kokkikirja on muuten poikaystäväni syntymäpäivälahja hänen kaveriltaan, jolle annoin heti pisteet kirjan nätistä ulkonäöstä, tätä voi mieluusti pitää esilläkin!

Sekalaiset2

Muutama viime päivien vakioasuste. Tommy Hilfigerin mustatauluinen kello on yhä päivittäin ranteessani, kynsiä taas koristaa tämä jo aiemmin esitelty viininpunainen lakka. Ja tuo harmaa muhkea mohair-neule taas, oih ja voih. Se on liimautunut ylleni! Asua luvassa luultavasti heti huomenissa :)

Sekalaiset3

Syksyn lempijuttuja ovat pehmeät tekstiilit ja kynttilät sekä lyhdyt, joita olenkin ruvennut sytyttämään lähes joka ilta. Meillä on tapana iltaisin ennen nukkumaanmenoa majoittua sohvalle iltapalan kanssa ja katsoa jakso tai kaksi jotain suosikkisarjaa Netflixistä. Nyt on viime aikoina koluttu niin Narcos, Breaking Bad kuin Californicationkin – mitä sitten seuraavaksi? Heittäkää koukuttavia sarjavinkkejä kehiin, niin saamme tämän mieltä kalvavan tyhjiön taas täytettyä.. :D

Falluusi3

Äskeiseen syyssuosikkien listaan lisätäkseni vielä pehmoiset huivit! Kaappiini on viimeisen vuoden aikana yhteistyön myötä muuttanut useampikin Balmuirin huivi, jotka ovat hyvin pitkälti syrjäyttäneet monet vanhat lempparit. Näissä vain on kaikki kohdallaan – värit, materiaalit, laatu… Tämän hetken suosikkini ovat harmaan Helsinki-huivin lisäksi tämä burgundynpunainen Highland-huivi. Ihana.

Sekalaiset5

Ja ei lately-postausta ilman kandihöpinää, se nyt onkin isoin asiani agendallani tällä hetkellä. Välillä olen muuten tosi saamaton kotona työskennellessäni, välillä taas buusti on oikein hyvä. Pitäisi kuitenkin ehkä useammin raahautua koululle kirjastoon näpyttelemään. Pääsin kuitenkin taas eilen pikkuisen eteenpäin työssäni, tuli niin hyvä fiilis! Olen jo kirjoitellut teille postausta opiskeluistani, joten se julkaisuun pian.

Mitä pidätte tämän tyylisistä sekalaisten kuvien postauksista? Näitä on ainakin kiva kuvata ja kirjoittaa, joten mieluusti teen näitä jatkossakin aina silloin tällöin :) Rentoa sunnuntaita teille!

 

29 thoughts on “Lately

 1. Oletko kirjoittanut täällä mistä aiheesta kandiasi kirjoitat? :) Tsemppiä kandin pariin, se ei ole ollenkaan niin paha mörkö kun sen on saanut ohit, välttämätön paha vain ;) Minä kirjoitin kandini ja graduni täysin yliopistolla, en olisi saanut kotona yhtään mitään aikaiseksi! :D

  1. Mulla odottaa vielä tuo kandia koskeva postaus julkaisua, mutta kandiaiheeni on psykologinen sopimus ja joustava työ :) Kiitos tsempeistä! Aluksi olin kyllä ihan kauhuissani ja kandi tuntui juuri isolta pahalta möröltä, mutta alkuun päästyä se ei tunnukaan enää niin mahdottomalta. Heh, jännä miten välillä kotona keskittyminen herpaantuu ihan täysin, joskus taas onnistuu hyvin :D

 2. Kiva postaus tällänen rento ja sopii ku nakki silmään sunnnuntaihin :) Sarjavinkkinä ehdottomasti koukuttavat HBO:n Fargo, josta alko toka tuotantokausi ja True Detectiven kaudet. Mikä koko sulla muuten on tuosta Highlandista?

  1. Kiva kuulla, kiitos niin kehuista kuin sarjavinkeistä! :) Highlandista mulla on se pienempi koko eli 30x160cm, se tuntui sovittaessa enemmän omalta, vaikka isompikin on kyllä ihanan muhkea.

  1. Uu, en ollut aiemmin kuullutkaan! Kiitos paljon, täytyy ehdottomasti tsekata :)

 3. Mun mielestä tälläiset sekapostaukset on tosi kivoja! Sarja vinkkejä kaipailen itsekin, joten jään innolla kyttäämään muiden kommentteja :-D Ainiin, ja huonoja uutisia! :-( Aiemmin ilmoittauduin torstain lukijailtaan, mutta nyt en harmikseni pääse sittenkään! :'( Byäää että harmittaakin!

  1. Jes kiva kuulla, voi tehdä siis toistekin :) Täällä tuli kyllä paljon sarjavinkkejä, joten eikun koluamaan läpi. Eikä, voi harmi ettet pääse! Olisi ollut niin kiva nähdä ja saada sut mukaan iltaan :) Kiitos kuitenkin ilmoituksesta!

 4. Tällaiset sekalaiset on kyllä oikein kivoja, varsinkin kun sulla on aina niin laadukkaita kuvia! Sarjavinkeistä taas… Ehdoton ykkönen juuri nyt on Blacklist, hurjan koukuttava ja Reddingtonin näyttelijä on ihan sairaan hyvä! Bones on myös ihan loistava. Jos taas tykkää vähän tollasesta paranormaali-tyyppisestä rikos/jännityssarjasta, on Fringe mun ikisuosikki, johon ei voi muita edes verrata. Joku jo tuolla Suitsin vinkkasi, se on myös oikein hauska sarjanen. House of Lies oli myös aika viihdyttävä. JA AINIIN, Netflixin original Sense8 oli tosi hyvä myös! Voi, ja Hannibal, tosin kävi jossain vaiheessa sen verran pelottavaksi että melkein lopetin. Ja Warehouse 13 on myös ihana ja hieman huvittava :D

  Listana (kun noita nyt tuli aika paljon):
  – Blacklist (<3)
  – Bones
  – Fringe (<3)
  – Suits
  – House of Lies
  – Sense8
  – Hannibal
  – Warehouse 13

  1. Mahtavaa, tässä tuli vinkkejä kerrakseen – kiitos hurjasti Laura!! Ei lopu ainakaan ihan heti sarjat kesken ;) Nuo Netflix original-sarjat ovat ainakin osoittautuneet tosi hyviksi, joten kiinnostaa tuo Sense8.

 5. Orphan Black on tosi hyvä! En tosin tiedä löytyykö Netflixistä, mutta joka tapauksessa aivan loistava sarja!

 6. Omat Netflix-suosikkini ovat ehdottomasti House of cards ja Suits. Toivon välillä, että aloittaisin niiden katsomisen vasta nyt :D

  1. Suits on katsottu, se oli kyllä ihan loistava! House of Cardsiin taas yritin päästä mukaan poikaystävän aloittaessa sarjan, mutta se oli ehkä kuitenkin liian poliittinen minun makuuni.. :D Ja hei, aina voi katsoa alusta, hehe ;)

 7. Nää on iha parhaita! Olis kiva saada päivä sun kaa postaus! :) ja enemmän ruokapostauksii :p mitä muuten yleensä syöt aamupalaks?

  1. Ihana kuulla, kiitos Ellen! :) Ruokapostauksia tekisin mieluusti enemmän, nyt vain on tullut tehtyä niin perusruokia koko ajan, ettei niistä paljoa ole inspiraatioksi, hehe. Mutta pidän tämän mielessä, samoin kuin päivä kanssani -postauksen! Aamupalani on yleisimmin kaikkea ruisleivän, puuron, tuorepuuron, kreikkalaisen jogurtin ja omatekemän myslin väliltä :)

 8. Ehdottomasti tällaisia postauksia jatkossakin! :) Ja sarjasuosituksiksi heitän Suitsin ja Orange is the new blackin, ihan loistavia molemmat!

  1. Kiva kuulla, teen näitä mielelläni! Voi hitsi, molemmat jo katsottu! Orangesta tosin jäi kolmas kausi kesken, kun se ei enää niin paljoa jotenkin napannut, mutta kaksi ekaa kautta oli huikeita :)

 9. Ihana voisiko sanoa: keskeltä arkea postaus? :)
  Netflix suositus: House of cards! Todella koukuttava ja sopii hyvin miehen kanssa katsottavaksi ☺

  1. Ihanasti sanottu, kiitos Pauliina :) Hitsi, ruvettiin juurikin yhdessä poikaystävän kanssa katsomaan House of Cardsia aiemmin, poikkis jäi koukkuun mutta minulta loppui parin jakson jälkeen mielenkiinto.. :D

 10. Netflixistä on itse tullut katsottua Suits, House of Cards, Dexter ja Jälkiä jättämättä (=The Killing).

  1. Kiitos vinkeistä! Jälkimmäinen oli minulle tuntematon, joten laitetaanpa tämä mieleen :)

 11. Mun all time favourite on Vampyyripäiväkirjat. Ihmisillä on yleensä kauheet ennakkoluulot nimen kuulossa (Twilight ja sitä rataa katsos..) mutta ihan mielettömän koukuttava ja jännittävä sarja! Hyvät (ja tosi komeat) näyttelijätkin ;) Voisin kuvitella että viimeistään poikaystäväsi tyrmää tän idean mutta munkin kaveripiiristä löytyy kyllä pariskuntia jotka katsovat tätä yhdessä! :D

  1. Haha, ihana! :D Vampyyripäiväkirjat kuulostaa nimenä kyllä epäilyttävältä, mutta tiedän monien kavereideni katsoneen sarjaa – sukupuoleen katsomatta! Jotenkin se ei ole minua kuitenkaan yhtään kiinnostanut (liekö juuri tuo nimi, heh), mutta ehkä täytyy jossain vaihessa antaa mahdollisuus ;) Kiitos vinkistä Katri!

  1. Jes kuulostaa hauskalta! Kepeät hyvänmielen sarjat ovat parhaita :) Laitetaan muistiin, kiitos Anni!

 12. Minkä rannekellon haluisit, jos saisit minkä vaan? Entä millasista kelloista tykkäät miehillä/ostasit miehelle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *