Lately

Weekend1

Perjantaina kävin aamusta hoitamassa erään yhteistyökamppiksen valmistelua, minkä jälkeen kävimme Ullan kanssa lounaalla. Hietalahden kauppahalli ei ehkä näyttänyt ihan yhtä eloisalta kuin kesällä, mutta Le Marchén lounas maistui sisätiloissakin. Avokado-artisokkasalaatti oli valtava, plussaa myös siitä, että kerrankin avokadon kanssa ei ole pihistelty.

Weekend2

Itse kamppiksesta vasta myöhemmin tarkemmin, mutta tässä sitä varten kyhätty kampaukseni, johon hullaannuin ihan täysin! En osaa tehdä kuin perinteisen letin, enkä ole edes vaivautunut opettelemaan mitään monimutkaisempaa, koska ei minun ohuelle hiirenhännälleni sovi letit. Tämä muhkea (kyllä, uskokaa tai älkää näin sanoin pystyin kerrankin kuvailemaan hiuksiani!!) kalanruotoletti on Meikkipää -bloginkin takana hääräilevän Riian käsialaa. Enää pitäisi opetella tekemään tuo itse.

Weekend4

Sunnuntaina vietin pitkän tovin keskustassa. Kaunis Helsinki kylpi auringonvalossa, ja kirpeässä ilmassa tarkeni hyvin kävellä ympäriinsä. Olin muutenkin jotenkin todella hyvällä fiiliksellä ja kuljin leveä hymy kasvoilla. Tiedättekö niitä päiviä, kun kaikki menee putkeen aina vihreinä jatkuvista liikennevaloista onnistuneisiin kuviin ja muihin pieniin onnenkantamoisiin? Kuluneen viikon aikana olinkin kohdannut pari näiden päivien vastakohtaa, joten tällainen sunnuntai oli erittäin tervetullut!

Snaps

Sunnuntaina tapasin myös taas Vienaa kuvaustreffien ja kahvittelujen merkeissä. Café Engel on niin sympaattinen ja jotenkin perinteikkyyttä henkivä kahvila! Oli muuten hauskaa, kun tätä yllä olevaa kuvaa ottaessani viereisen pöydän ulkomaalaiset herrasmiehet katsoivat touhua hymähdellen. Naurahdin takaisin, kuinka tämä on tätä nykypäivää.

Kahvien äärellä puhuimmekin Vienan kanssa pitkään omasta somekäyttäytymisestä ja siitä, miten tänä päivänä jokaista mediaa tulisi päivittää taukoamatta. Ajatuksemme kumpusivat Annika O:n loistavasta tekstistä, jonka olimme molemmat sattuneet juuri lukemaan. Postaus kiteytti omatkin mietteeni täysin, enkä osaisi sanoa asiaa yhtään paremmin, joten jätän toistelematta samoja sanoja ja kehoitan lukemaan tekstin. Tämän kahvihetken aikana puhelimet pysyivätkin sitten poissa.

1 thought on “Lately

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *