Interior Cravings

Syksyisin sisustustuulet puhaltavat, ja tällä hetkellä tekisikin mieli laittaa yhtä jos toista asiaa uusiksi kodissa. Lähinnä pienin yksityiskohdin, isompia prokkiksia ei onneksi ole tarvetta tehdä. Yritän kuitenkin hillitä itseni, sillä juuri nyt ei olisi järkevää ostaa uusia sisustusjuttuja sen kummemmin, sillä jo muutaman kuukauden kuluttua on edessä vaihtoonlähtö. Toisaalta olisi ihana nauttia omasta kodista ja sen sisustamisesta täysin rinnoin vielä kun voi ennen lähtöä.. ;)

Sisustuspuuskissani keräsin muutamia juuri nyt inspiroivia juttuja. Viileitä harmaan sävyjä, kultaista pienin ripauksin ja marmorisia yksityiskohtia – näin voisi tiivistää kollaasin sisällön. Onneksi jotain näitä elementtejä löytyy kotoa jo entuudestaan, tosin tekisi mieli muuttaa tekstiilien sävymaailmaa enemmän harmaan suuntaan.

Interior2Skimp – H&M Home / Spend – Chhatwal & Jonson / tuoksukynttilä –  Marie Serneholt */ juliste – Ylva Skarp /
viltti – Balmuir / marmoritarjotin, valaisin ja kynttelikkö – Hemtex

Kuolaan kaikkien marmoritasojen perään, ja tällaiset pienet jutut kuten tarjottimet ja muut yksityiskohdat ovat hyvää ensiapua siihen kuumeeseen. Tuossa Hemtexin valaisimessa on jotain tosi kivaa, eikä hintakaan ole muutamaa kymppiä enempää – olisi mielestäni hauska vaikka työpöydälle! Yllätyin muutenkin Hemtexin valikoimasta eksyttyäni täällä Vaasassa pitkästä aikaa liikkeeseen – siellähän oli vaikka mitä kivaa marmorista ja kultaista.

Näitä Chhatwal & Jonsonin tyynyjä olen katsellut kesästä asti, ja ottaisin mieluusti tyynyn sohvallemme joko valkoruskeana tai harmaavalkoisena. Vinkkinä, että hyvä budjettivaihtoehto löytyy H&M Homelta. Tyynyyn mätsäävänä taas Balmuirin ihanan pehmeä Baby Alpaca -viltti, joka minulta löytyy ruskeana, täytyykin esitellä se pian! Tyhjät seinätkin vaatisivat jotain koristeekseen, pidän näistä Ylva Skarpin simppeleistä julisteista. Ja mitä olisi syksy ilman tuoksukynttilöitä? Tämä Marie Serneholtin käy hyvin myös koristeesta.

* Sisältää mainoslinkin / Commercial link

8 thoughts on “Interior Cravings

 1. Hei! Ovatko molemmat asuntosi, niin Helsingissä kuin Vaasassakin, omistusasuntojasi vai asutko molemmissa vuokralla?
  Asuntosi ja sistusmakusi ovat kyllä niin ihania ja menevät nappiin omien mieltymyksieni kanssa! :)
  Olisi mukavaa saada enemmän sistusaiheisia postauksia jatkossa :)

  1. Heippa! Koen asumisasiat sen verran henkilökohtaiseksi, etten valitettavasti näe tarpeelliseksi avata niitä täällä sen tarkemmin. Toivottavasti ymmärrät linjan :) Ja kiitos paljon, tosi mukava kuulla että meillä menee maku yks yhteen! Nyt onkin ollut vähän hiljaisempaa sisustusjuttujen suhteen, mutta koitan kuvailla pitkästä aikaa jotakin tänne.

 2. Tuota balance-julistetta jostain nettikaupasta katselin joku päivä, niin kiva :-) Harvoin sytyn millekään tekstijutuille, mutta joku tuossa vaan kolahtaa!

  1. Sama täällä, harva tekstijuttu iskee, mutta tuossa on sitä jotakin! Täytyy pistää harkintaan, jos vain ensin keksisi hyvän paikan sille :)

 3. HM Home <3 Maalasin juuri kotona olohuoneen seinät todella tumman harmaaksi. Harmaa vaan on paras ja klassikko!:) Oletko miettinyt muuten koskaan Suitsin naishahmojen asujen soveliaisuutta työpaikkoihin. Tuli vaan mieleen kun katsoin pari jaksoa, että tyylikkäitä vaatteita mutta kaula-aukot eivät välttämättä sovi ihan työympäristöön hahaha… Tässä taas TV vrt Real Life.

  1. Täytyy ehkä käydä H&M Homella nyt Helsinkiin taas päästessäni ;) Mua on aina viehättänyt niin harmaa kuin beigekin, ja olen pallotellut näiden kahden välillä. Vaikka toisaalta mikäs niitä estäisi yhdistämästäkään!

   Suitsin Rachel on niiin tyylikäs, että huh! Häneltä saa kyllä paljon inspistä klassiseen työpukeutumiseen. Tosin ihan totta, että kaula-aukkoja en ainakaan itse koe kovin soveliaiksi työpaikalle. En sitten tiedä miten Jenkkilässä, heh ;)

 4. Oh! Tuo kalliimpi tyyny ja Balmuirin peitto olisi kuin tehty omaan kotiin myös :)

  1. Molemmat niin ihania! Tuota vilttiä pääseekin varmasti sitten hypistelemään luonnossa Balmuirin illassa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *