Hair Plans

Ajaa hurautamme tänään Helsinkiin, joten menin ja varasin kampaajan perjantaille – sopivasti synttäripäivälleni! Yleensä kampaajakäynnit eivät ole kovin jännittäviä, sillä olen tottunut käymään muutaman kuukauden välein vaalentamassa tyveäni, ja voin aina luottaa lopputuloksen miellyttävän. Nyt kuitenkin samalla kun varasin aikaa tekstiviestitse kampaajaltani laitoin mukaan yhden allaolevista kuvista – “Varoituksena, että tällä kertaa jotain tämän suuntaista”.

Tarkoituksenani on saada hiuksistani sellaiset, joiden kanssa kestäisin vaihtoajan ilman kampaajakäyntiä – Ranskassa väriaineet kun voivat olla ihan eri luokkaa kuin mihin minun hento vaalea hiukseni on tottunut. Pohdin aikaisemmin, laittaisinko taas tummempia raitoja tukan sekaan saaden sellaisen vaalean toffeenruskean kuontalon. Jotenkin vaalea kuitenkin tuntuu vaan niin paljon enemmän omalta! Lopulta Pinterest-kansioni alkoi täyttyä näistä trendikkäistä liukuvärjäyksistä (en edes tiedä mitä kaiken maailman baylageja nykyään on) ja aloin innostua. Tämän kanssa ei tarvitsisi pelätä vaihdon aikana ilmestyvää juurikasvua, vaan tyvi saisi huoletta puskea esiin!

Hairgoals

Ylläolevista minua eniten viehätää ehkä tuo ensimmäinen vasemmalta, siinä tyvi on luonnollisen sävyinen, mutta kontrastia latvaan on kuitenkin tarpeeksi. Väri näyttää täydelliseltä kuvissa, mutta miten se toimisi omille piirteilleni? Entä miltä tukka näyttää niinä päivinä, kun ei jaksakaan pestä hiuksia ja turvautuu kuivashampooseen ja hätäponnariin? Kummasti nämä Pinterestin täydelliset vastatehdyt kiharakuontalot voivat vääristää mielikuvaa todellisuudesta.. :D

Hiukan siis jännittää, mutta kai se on kokeiltava! Siksi varasinkin ajan nyt lokakuulle, niin ehdin vielä tehdä jotain muutoksia ennen lähtöä tammikuussa, jos tästä tulisikin jotain katastrofaalista, enkä tuntisi oloani yhtään mukavaksi. Katsotaan, millainen lopputulos syntyy, kun perjantaina istahdan Muovaamon luottokampaajani Annen penkkiin!

I’ve been thinking about what to do for my hair, because not only am I sligthly bored with this same look, but I also need to darken my hair a bit for my ucpoming exhange period. My hairdresser told me earlier that I should avoid getting my hair dyed in France, because they might not be used to a thin nordic hairtype like mine. Thus I’ve been starting to consider some changes to make it through the time in France!

At first I thought I’d just have some darker highlights to achieve a caramel brown hair, but the truth is that I think blonde suits me best. So how about something like in these pictures? I actually booked a hairdresser for this Friday (which happens to be my birthday as well – yei!) and I sent one of these photos to her in advance. I’m very excited! And also a bit frightened – of course the colour looks amazing in these Pinterest photos but how about on my hair? Or how does it look like on bad hair days when I just use dry shampoo and put my straight hair on a ponytail? Why aren’t there any pictures like that in Pinterest, haha ;) We’ll see what happens on Friday!!

8 thoughts on “Hair Plans

 1. Toi ensimmäinen on kyllä ihana! Mäkin luovuin kaikesta shokkiväreillä värjäämisestä ja vaihdoin luonnollisempaan, enkä voisi olla tyytyväisempi! Nyt ei erota tyvikasvua ja hiukset saa kasvaa rauhassa. Sitä päivää odotellessa, että on jotain tuon mittaista kun näissä kuvissa :-D

  1. Se on! Helpottaa kyllä kummasti, kun ei tarvitse stressata tyvikasvun ilmestymisestä :) Nyt sitten eikun tukkaa kasvattamaan, äkkiä se siitä lopulta hujahtaa kun on malttia ;)

 2. Tollanen liukuvärjäys on kyllä kätevä, itse käyn noin 2-3 kertaa vuodessa kampaajalla, koska juurikasvua ei juurikaan huomaa liukuvärin seasta :D

 3. Itse jumitin tänään kans pitkän ajan Pinterestissä, menen ensi viikon perjantaina kampaajalle ja meinaan pistää tukan uusiksi. Itsekin koitan saada sellaisen värin, ettei juurikasvu haittaa menoa, mun tukka kun kasvaa niin kovaa vauhtia.

 4. I would try it, I think it Will look Nice on you. Just make sure that it won’t turn out too dark on top. But definitely a nice change for this time of year.

 5. Melkein kirjaimellisesti törmäsinkin teihin eilen, puoli juoksua vipeltäessäni espalla. :D

  Nuo on kyllä kaikki upeita. Oma juurikasvu alkaa muistuttaa jo tuota pituusluokkaa, mutta ei valitettavasti ihan noin freesinä luonnostaan.. ;)

  Myöhäistä synttäriä! Oot parhaassa iässä. ;)

 6. Hei! Tykkään kovasti hiuksistasi ja vastaavia hiuksia yritin itsellenikin saada. Oma luottokampaajani jäi äitiyslomalle ja nyt kokeilemani oli karmea pettymys. Tsekkasin mainitsemasi Muovaamon/Anne, mutta nettisivujen mukaan tuon nimistä henkilöä ei olisi töissä? Voisitko vinkata oikean osoitteen, toista pettymystä peräjälkeen en kestä! :)

  1. Moikka Marjut! Kiitoksia kehuista :) Anne on kyllä Muovaamossa kampaajana (Kansakoulukatu 1 siinä Kampin kupeessa). Huomasin itsekin tosiaan ettei näy nettisivuilla tekijänä, siirtynyt sinne vasta vastikään. Olen käynyt Annella kohta varmaan 10 vuotta, joten voin todella lämpimästi suositella häntä! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *