From a Different Angle

Pitkästä aikaa sisustusjuttuja! Kotia itse kuvatessa sitä jotenkin sokaistuu, ja on tapana valita aina ne samat kuvakulmat. Tajusin juuri, että olen kuvannut esimerkiksi makuuhuonettamme useaan postaukseen, mutta jokaisella kerralla olen ottanut kuvat ainoastaan suuaukolta. Itse sitä toki tietää, miltä makuuhuone kokonaisuudessaan näyttää, mutta teiltä on voinut jäädä jotain näkemättä juuri valitsemieni samojen kuvakulmien takia!

Innostuin siis eilen nappaamaan kameran käteen ja vaihtamaan kerrankin hieman kuvauspaikkaa. Makuuhuoneestamme on voinut aikaisempien kuvien perusteella saada hyvin kokovalkoisen kuvan, sillä vaatekaapit ovat toiselta seinustalta jääneet kokonaan kuvien ulkopuolelle. Pähkinänruskea kaapisto korostaakin kauniisti muuten vaaleaa sävymaailmaa, mutta niiden ollessa tosiaan näkymättömissä suuaukolta päin katsottaessa, eivät ne kuitenkaan hallitse liikaa tilaa.

Bedroom7 Bedroom2 Bedroom1 Bedroom3

Makuuhuoneen aarteeni on ehdottomasti tuo ukilta saatu antiikkinen kristallikruunu, joka on varmasti kaunein omistamani sisustusesine. Paitsi että se on mielettömän upean näköinen, valaisee se myös tosi nätisti koko huoneen. Sänkyä taas koristavat Balmuirilta saadut ikoniset B-tyynyt, sekä juuri kaappien sävyyn täydellisesti sointuva pörröinen Kid Mohair -viltti Nutrian värisenä. Olen nukkunut viltin alla jo paritkin päiväunet, se on niin ihanan lämmin näin syysaikaan!

Sänkyä vastapäisellä seinustalla on suuri valkoinen kokovartalopeili, joka on jämähtänyt tuohon, kun en ole enää edes varma mihin sitä alunperin kaavailin. Mummilta saatu kultareunuksinen pienempi peili (joka on muuten taakse kirjatun vuosiluvun mukaan 1930-luvulta!) makaa tällä hetkellä sen vierellä, sillä se etsii edelleen paikkaansa. Mietin sitä kokovartalopeilin tilalle seinustalle tai sängyn yläpuolelle, mutta minua häiritsee, miten erisävyinen se on tuohon kattokruunuun verrattuna. Peilin kultaus on nimittäin paljon tummempi, mitä te siis sanotte? Siskoni ehdotti peiliä eteiseen senkin yläpuolelle, mutta katsotaan mistä se lopulta löytää paikkansa!

It’s funny when you take pictures of your home you always tend to choose the same angles every time. You get blind for it somehow, and don’t even realise what’s left outside these photos, because of course you can see the whole “truth” yourself. Thus I wanted to take some new pics to show you some different angles from our bedroom :)

Because of my earlier pics you haven’t even seen our closet before! I really like the chestnut brown colour, since the room is otherwise so white. My absolute favourite of our bedroom is the chandelier herited from my grand father, you’ve already seen it before but I just think it’s gorgeous! I’m still wondering where to hang the golden mirror (on the floor next to the large white mirror), because the colour is quite different from the chandelier. What do you think, should I put it above the bed? And how do you like these pictures? :)

10 thoughts on “From a Different Angle

 1. Ihanan valoisa ja tunnelmallinen makuuhuone! <3

  Aivan mielettömän ihanaa, että olet saanut noin kauniit perintölampun ja -peilin! Itsekin etsin pitkään meille kristallikruunua, mutta sopivan puutteessa hankimme hieman modernimman kruunun uutena kaupasta… Ehkä seuraavaan kotiin sitten se the real deal? :)

  1. Kiitos ihana Maija! Olen kyllä tosi iloinen näistä perintökalleuksista, ovat juuri sellaisia mistä olen haaveillutkin ja tuovat kivan silauksen muuten modernin sisustuksen keskelle. Ehkä teitäkin odottaa vielä ehta antiikkinen kristallikruunu sitten seuraavaa kotia varten :)

 2. Kirjoitin pitkän postauksen keinoista joilla peilin saisi käymään makuuhuoneeseen. Lopputulemana ajattelin kuitenkin,että ehkäpä yksi antiikkinen yksityiskohta per huone sittenkin riittäisi. :-D

  1. Voi, kiitos kuitenkin ajatuksesta! :D Ja ihan totta toisaalta, ehkä voisi tulla liikaa antiikkia.. Toisaalta taas näyttääkö peili sitten irralliselta muualla päin asuntoa, kun ei ole mitään saman tyylistä joka sitoisi sen kokonaisuuteen? No, täytyy vielä mallailla ja miettiä!

 3. Kiva katsoa kuvia uusista kuvakulmista. Tuo on niin totta, että helposti sitä jämähtää samoihin kuvakulmiin, olen itsekin tietoisesti yrittänyt muuttaa kuvauspaikkoja. :) Teillä on todella kaunis ja harmoninen makkari.

  1. Kiitos Jenna kivoista sanoistasi! Näitä kuvakulmia riittäisi muualtakin asunnosta, joten ehkä täytyy tarttua toistekin kameraan :)

 4. I also like the Brown colour of your closet. It goes well with the light colours! You have a beautiful room!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *