Falling Leaves

Tarkoitus oli julkaista tänään eräs sisustusaiheinen postaus, mutta pakko kuitenkin ensin vilauttaa teille hieman kuvasaldoa eiliseltä. Kävimme Miron kanssa taas pitkästä aikaa kuvaamassa, sillä halusimme saada syksyfiilistä taltioitua kuviin vielä kun puissa on lehtiä ja kaikkialla on kaunista. Tällä kertaa suuntasimme räpsimään Helsingin Käpylään, joka on idyllistä ja vehreää aluetta puutaloineen kaikkineen. “Ihana kun se valitsee tollasia luontomestoja”, kommentoi ystäväni kuvauspaikkaan liittyen. Nimenomaan, tämä on ainakin minun mielestäni tosi kivaa vaihtelua niiden ainaisten urbaanien citykuvien sijaan!

Käpylä1 Käpylä2 Käpylä3 Käpylä4

Photography & edit: Miro Kalliola

Käpylän ihana miljöö pääsee kunnolla edukseen vasta myöhemmissä kuvissa, joissa näkyy itse asukin tarkemmin – tässä tällainen esikatsaus! Mitä tykkäätte? Miron kädenjälkeä on tosiaan näkynyt täällä blogissa ennekin, mutta en vain voi tarpeeksi hehkuttaa, miten hyvin hän saa fiiliksen taltioitua kuviin. Kaiken lisäksi hänen kanssaan on super hauskaa ja helppoa työskennellä! Miro hallitsee niin lapsi-, hää-, kuin tämän asukuvaamisenkin näin muutamia mainitakseni, joten kuvaajaa etsiessä älkää epäröikö ottaa yhteyttä tähän lahjakkaaseen nuoreen herraan ;)

Näihin kuviin ja tunnelmiin leppoisaa sunnuntaita murut!

14 thoughts on “Falling Leaves

 1. voi kuinka ihanan syksyisiä kuvia sekä kaunis malli! olen aika uudehko lukija ja halusinkin siksi kysyä, että oletko kertonut jossain postauksessa sinun ja miekkosesi tapaamistarinan? :) Oikein kivaa syksyä sinulle <3

  1. Kiitos kaunis Emmi, niin minun kuin kuvaajankin puolesta! :) En ole missään varsinaisessa postauksssa kertonut, mutta toki kysyessä vastaan. Tapaamistarinaan ei liity mitään sen jännittävämpää, kuin että tapasimme samassa yliopistossa :) Ihanaa syksyä sinullekin, kiva kuulla uusista lukijoista! <3

 2. Hehee, lapsuudenmaisemathan ne siellä taustalla! :D Tosin kuten yleensäkin elämässä oon ymmärtänyt Käpylän kauneuden ja idyllisyyden vasta poismuuton jälkeen.

  Ihania kuvia, odotan lisämatskua kovasti!

  1. Voi hauska kuulla! Niinhän se usein menee, että jotain osaa arvostaa vasta myöhemmin :) Käpylä on kyllä niin kaunista ja jotenkin herttaista seutua, voisin hyvin itsekin asua siellä.

   Kiitos Elina niin minun kuin kuvaajankin puolesta, lisää piisaa!

 3. Moikka! Sulla on ihan valtavan ihana blogi, aina ilolla seurailen niin täällä kuin instagramissakin <3 Mut ajattelin kysäistä kun huomasin että sinultakin löytyy tuo bikbokin neule, niin miten olet saanut sen säilymään noin hyvän näköisenä? Itse olen varjellut sitä ja pessytkin täysin ohjeiden mukaisesti mutta minulla se on menettänyt jokseenkin muotonsa vaikka ei niin ahkerassa käytössä edes ole ollut :( Joten jos sieltä löytyy akryylivaatteiden hoitoon vinkkivitosia niin otan ilolla vastaan! Itse kun yleensä suosin vain luonnonkuituja niin tällaisten keinokuitutapausten kanssa olenkin sitten ihan helisemässä :D

  1. Moikka Oona! Voi kiitos valtavasti ihanista sanoistasi, tällainen palaute lämmittää aina mieltä :)

   Neule on minullakin hieman “lörpähtänyt”, vaikka toki se oli hieman löysempää mallia jo entuudestaankin. Valitettavasti tekokuituneuleiden elinkaari ei kovin pitkä ole, sen takia itsekin suosin pääasiassa luonnonkuituja :/

 4. Kuvissa oleva tunnelma on aivan käsin kosketeltavaa, jopa mykistävää!
  Hauska sattuma, mekin olimme eilen kuvailemassa Käpylässä asukuvia, laitan niitä huomenissa blogiin.
  Ihanaa alkuviikkoa! ❤️

  1. Mahtava kuulla, että fiilis välittyi sinnekin puolen ruutua :) Hei hauska sattuma tosiaan, Käpylässä riittää kyllä miljöötä! Täytyy käydä sitten kurkkaamassa sinunkin kuvasi. Ihanaa viikon alkua sinnekin <3

 5. Fanitan kyllä joka ikistä kuvaa! Miro on supertaitava kuvaaja! Odotan innolla lisää teidän yhteisten kuvaustuokioiden tuloksia:)

  1. Ihana Josku – kiitokset molempien puolesta! Huomenna tulossa lisää matskua, joten stay tuned! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *