Fall Must Have – Grey Sweatshirt

Harmaa collegepaita on epäilemättä yksi syksyn suosikeistani, tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin oikeastaan ympärivuotinen sellainen. College on maailman helpoin vaate heittää päälle niinä päivinä, kun ei jaksa miettiä mitä pukee. Sen voi myös yhdistää eri tavoin niin rennosti farkkujen ja lenkkarien kuin vaikka nahkahousujen ja nilkkurien parina, riippuen minkä tyylistä kokonaisuutta juuri sinä päivänä kaipaa. Sain Instagramin puolella toiveen, josko voisin etsiä potentiaalisia vaihtoehtoja harmaan svetarin varalle, joten tässähän näitä olisi!

Sweatshirt3

1. Gant, 2. Adidas Originals, 3. Busnel, 4. Even&Odd, 5. Eleven Paris, 6. Gant

Collegepaitoja löytyy moneen lähtöön ja jokaiseen makuun, on sporttisempaa, minimalistisempaa, teksturoitua… Eiköhän näiden joukosta siis nappaa! Minulta löytyy muutamakin harmaa college, kuten kuvan Urban A:n uusin tulokas simppelillä tekstillä varustettuna, eräs vanhempi Adidaksen kollari sekä useamman vuoden suosikkini Lexingtonilta. One can never have too many, right ;)

Nyt kollari päälle, kahvi keittymään ja hommiin! Olen ollut viikon aikana hieman saamaton kouluhommien kanssa, vaikka muita rästijuttuja olen sentään saanut vedettyä yli listaltani. Täytyy siis vähän saada tänään kandia eteenpäin, illalla sitten rennompi vaihde päälle ja ehkä juhlimaan kavereiden kanssa pitkästä aikaa! Kivaa viikonloppua teille :)

* Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Fall Must Have – Grey Sweatshirt

  1. Itse oon aina jotenkin juuttunut siihen ajatukseen, että noita collegeja voi käyttää vain kotona tai salilla mutta toisaalta esim. Pinterest on täynnä kaikkia upeita college-asuja, täytyy kokeilla ;D Sulta ois myös kiva saada asuja, miten puet collegepaidan! :)

    1. Eheii, collegehan on mitä parhain arkivaatetus myös salin ja kodin ulkopuolella ;) Eikun käyttöön! Tuota kuvan asua vilahtikin täällä jo aiemmin, mutta koitan saada jonkin muun collariasun lähiaikoina kuvattua :)

    1. Se on Tiger of Swedenin, Tampereen Inch-liikkeestä ostettu :) Minulla on koko XS.

  2. Kiitos Jonna toiveeni toteuttamisesta näin pian! Tuon Gantin collarin (nro 6) lähden heti metsästämään itselleni.

    1. Hei mahtavaa kun tulit kommentoimaan, kiitos itsellesi toiveesta! Kiva että löytyi mieleinen, nyt vaan metsästämään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *