Almost All Black

Minua harvemmin näkee kokomustassa asussa, jotenkin se tuntuu vain liian kovalta. Mikä olisikaan parempi tapa pehmentää mustaa kokonaisuutta kuin harmaa pörröinen neule – johan tuntuu enemmän omalta! Tämän Tiger of Swedenin pooloneuleen bongasin Tampereen Inchistä, ja sitä kerran sovitettuani en voinut enää viedä sitä takaisin hyllyyn. Neule oli aivan samperin kallis ainakin minun kipurajallani ja mietin pitkään hampaat irvessä voinko kiikuttaa tämän kassalle, lopulta kuitenkin perustelin itselleni saavani tästä vuosien luottoneuleen. Kaiken lisäksi mukana ollut poikaystäväni kannusti minua ostamaan tämän, siis hän joka yleensä aina yrittää olla järjenääni hankinnoissani. Oli kuulemma niin hieno – hyvä maku miehellä ;)

Olen lähes asunut tässä neuleessa sen ostettuani, joten ei kyllä harmita tippaakaan! Mohair tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten, mutta se ei kuitenkaan kutita tai hiosta. Ja tuo poolokaulus, onhan se ihana. Jep, viimeiset kolme asuani ovat kaikki olleet poolokauluksella varustettuja, joten voin myöntää olevani hulluna näihin! Itse asu oli ylläni pari viikkoa sitten Helsingissä ollessani, mutta samaisessa kokonaisuudessa olen kulkenut useina viime päivinä.

Neule8 Neule1 Neule7 Neule9 Neule6 Neule4 Neule2 Neule3 Neule5

Coat / Zara (similar here*)
Sweater / Tiger of Sweden (find here*)
pants / Mango
bag / Mulberry
shoes / Vagabond (find here*)
watch & bracelet / Tommy Hilfiger (giveaway)

Photography: Viena K / Edit by me

You don’t really see me wearing all black outfits, it just doens’t feel like me at all. I think it needs something softer to combine with – like this grey chunky sweater which I’m madly in love with at the moment. This one’s from Tiger of Sweden and I bought it a few weeks ago, but I have been nearly living in this – it’s perfect for these crispy fall days. You could say I’m crazy about turtleneck sweaters now, at least if you take a look at the outfit photos I’ve published lately.. :D

*Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

28 thoughts on “Almost All Black

 1. Eikä miten ihana asu! Just semmoinen minkä voisin laittaa itsekin päälle ja oikeastaan tänään päältä löytyykin melkein sama asu :D

  1. Kiitos paljon Anna – ihana kuulla että pidit! Simppeli kokonaisuus, mutta usein ne kivoimmat asut ovatkin juuri niitä yksinkertaisimpia :)

  1. Se on aivan ihana! Military taitaa olla se vihreä sävy, tämän harmaan nimeä en valitettavasti tiedä. Minulla on koko XS :)

  1. Voi kiitos Sanna! :) Nämä on kuvattu Nikonin täysikennoisella D750-kamerallani, ihan huippu!

 2. Ihana neule ja asukokonaisuus on aivan täydellinen! <3 Ihailin samantyyppistä Tigerin neuletta viime viikolla ja minunkin hankinnoissani järjenäänenä toimiva poikaystävä kannusti ostamaan sen, selkeesti miehiä kannattaa välillä raahata mukaan ostoksille ;)

  1. Kiitos paljon Emmi! <3 Heh, selvästi hyvä maku meidän miehillä! Ehkä ne vaan näkevät, mitkä hutiostokset kannattaa jättää kauppaan ja mihin sitten taas panostaa ;)

 3. Ei kai poikaystävälläsi voi olla huono maku, koska on valinnut sinut! :) (Am I perhaps repeating myself? ;))

  Pooloja on tosiaan riittänyt asuissa, mutta mikäs siinä, koska ne sopii sulle niin just eikä melkein! :) Ja jos jostakin innostuu, niin sitten se on menoa. Mietin joskus, et ajatella, jos jonain päivänä kyllästyn sinisen sävyihin -eihän mun vaatekaappiin jää mitään! :D

  Ja olen ihan samaa mieltä mustasta, (itse en juuri muuta mustaa omista kuin yhden juhlamekon, farkut, ja muutama laukku+kengät -kombo), se tuntuu juurikin liian kovalta. Mutta miten ihmeessä saat senkin toimimaan! Tosi tosi upealta näyttää kokonaisuus; rennon tyylikäs, maskuliininen ja naisellinen samaan aikaan. Ehkä se pitää paikkansa, että mustalla ei voi mennä metsään…

  Ja tässä tulee mun *official* kanditsemppi: Omani työstö oli ihan hirveetä, kiistatta mun opiskeluaikojen ikävin ja hankalin asia. Olin ihan väärässä ryhmässä ihan väärän aiheen kanssa, ja silti oli jotain räpellettävä kasaan, koska kumpaakaan en saanut vaihdettua, vaikka yritin. Kamala tilanne -äiti oli onneksi aina (joka päivä) vastaamassa puhelimeen, kun halusin marmattaa. :) Mut sen jälkeen kaikki sujui kuin tanssi; gradu suorastaan kirjoitti itse itsensä. Se tunne oli mahtava! Sai tehdä töitä oikeasti kiinnostavan aiheen kanssa ja ryhmässä muutkin oli samalla aaltopituudella. :) Nyt, kun nuoremmat kaverit on kandin kimpussa ja huomaan sen stressin määrän, yritän vakuuttaa, et voi kun tietäisitte, miten pikkujutulta se tuntuu jälkeenpäin. Sehän on vaan normaalia hiukan pidempi essee, that’s all! Kannustan suakin tuon tapaiseen ajatteluun. ;)

  No, en ole pitkään aikaan kommentoinut, mutta tässä sitä tuli tehtyä useamman edestä. :D :D

  Ja koska kirjoitat kandia, niin ihan turha edes pysähtyä miettimään, ansaitsetko jonkin kalliin Tigerin neuleen: vastaus on kyllä, ansaitset ihan niin monta kuin löydät! :)

  1. Hehe, kiitos ihana – niin kivoista sanoistasi kuin piitkästä kommentistakin <3

   Erityisen mukava oli kuulla omasta kandiprokkiksestasi, vaikkei se aluksi ihan putkeen mennytkään. Hyvä että gradu sujui sitten paremmin! Oikea aihe tekee kyllä varmasti niin paljon, vaikea kirjoittaa asiasta joka ei kiinnosta pätkääkään ja tuntuu vastenmieliseltä. Minulle osui onneksi kiinnostava aihe aika helposti, joten sitä on ollut mielenkiintoista tutkia ja kirjoittaa! "Sehän on vain normaalia pidempi essee" - näin sanoin taisivat omatkin ohjaajani minua lohdutella ja lievittää stressiä ;) Eiköhän tämä siis tästä saada pakettiin, hyvällä mallilla ollaan jo!

   Ja hei, saanko tuolla samalla verukkeella perustella muitakin ostoksia tämän loppusyksyn, haha! Nimimerkillä sormi tilaa-näppäimellä erään laukun kanssa, mutta sehän nyt olisi sitten synttärilahjakin, hih ;)

   Kivaa viikkoa sinulle ihana!

  1. Thank you sweet Carian! Yeah I know it looks amazing on everyone else, I’m just not that used to all black outfits. Maybe some day! :)

 4. Ihana neule! Kun ymmärrät niin hyvin kaiken materiaalin päälle niin kannattaako mielestäsi sijoittaa neuleeseen, missä on alpakkaa, villaa sekä polyamidia?

  1. Täytyy sanoa, etten kyllä tosiaankaan ole mikään asiantuntija materiaalien suhteen, kröhöm :D En siis ehkä ole paras henkilö vastaamaan. Minulla on usein periaatteena, että kunhan luonnonkuituja on vähintään puolet, niin voiton puolella ollaan. Ja nopean googlailun perusteella polyamidi kuitenkin kestää kulutusta hyvin, versus esim. akryyli jolla on tapana nukkaantua.

 5. I love the turtleneck sweater on you! And grey is perfect for fall. And of course your lovely gloves and bag are really a great combination xx

 6. Sulla on tosi hyva meikki naissa kuvissa! Varjostukset just eika melkein kohdallaan! Ja mina melkein aina mustissa vaatteissa, johtuen etta meilla on duunissa pukukoodi. Mustaa, mustaa, mustaa… tykkaan kylla eli en siis valita. Minusta blondeille sopii musta aivan upeasti.

  1. Voi kiitos Sanna! Heh, toisin kuin eilen, kun oli aikaisempi aamu ja jouduin meikkaamaan luonnonvalon sijaan kylpyhuoneessa surkeassa valosa – vasta koulun armoa antamattoman vessan peilin edessä tajusin mikä oli lopputulos.. :D Noh, näitä sattuu!

   Sinulla onkin sitten helppo pukukoodi, ja hyvä jos musta miellyttää muutenkin! Minustakin musta sopii kyllä blondille hyvin, korostaa kauniisti vaaleutta :)

 7. Onpa lämpimän ja pehmeän näköinen neule! Katsoin ensin että näyttää kutittavalta, mutta ilmeisesti sen ulkonäkö hämää, kun kirjoitit ettei se kutita. :D Sitten taas jotkut neuleet näyttävät pehmeiltä, mutta kutittavat ja pistelevät sittenkin… Ei kiva, varsinkin kun atooppinen ihoni kutisee välillä jo omastakin takaa. :D

  1. Tämä ei tosiaankaan kutita! Nimimerkillä itsekin tiedän miltä inhat kutiavat neuleet tuntuvat atooppista ihoa vasten – not nice :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *