White & Red

Tässä olisi vielä viimeinen asupahainen kesältä, tarkemmin sanottuna Italian lomaltamme. Asujen kuvaaminen noissa lämpöasteissa oli kyllä yhtä tuskaa (niin kuvattavalle kuin kuvaajallekin, heh), vaikka nämäkin on napattu jo laskevan auringon alla. Viileää hetkeä ei noilla main kyllä juuri tullut koko päivän aikana! Tämän viimeisen illan asun taltioimisesta olen kuitenkin iloinen, sillä tykkäsin kokonaisuudesta itse kovasti. Valkoinen mekkokin oli löytö Zarasta juuri ennen reissua, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se on helppo asustaa eri tavoin.

En ole muuten katunut päivääkään tuota punaista alehankintaani – Mulberryn Bayswater Clutch Wallet oli kesän lempilaukkuni. Ja mikäs sitä estää käyttämästä muinakin vuodenaikoina, laukku oli olallani myös viime viikonlopun juhlinnoissa. Tykkään yhdistää laukun samansävyiseen huulipunaan, tässä huulillani on Diorin niinikään uusiin puniin kuuluva sävy Power, jonka nimi on kyllä osuva. Minulle ainakin punainen huulipuna tuo aina sellaisen voimakkaan ja itsevarman fiiliksen!

Asutaormina6 Asutaormina8 Asutaormina7

 

Asutaormina11 Asutaormina9

Dress / Zara
bag / Mulberry
shoes / Mango
sunnies / Ray-Ban
bracelets / Lindex

Nyt on sitten aika sanoa heipat kesähepeneille ja toivottaa syysvaatteet tervetulleeksi! Minä tosin olen viettänyt pari viime päivää lähinnä collegehousuissa ja kauhtuneessa teepparissa, sillä onnistuin heti nappaamaan syysflunssan. Jahka tästä paranen, niin ihana päästä kaivelemaan syysvaatevarastoja! Julkaisen myöhemmin vielä kollaasit kesäasuista, mutta muuten seuraavalla kerralla sitten syksyisempiä asukokonaisuuksia :)

Here’s the very last outfit from past summer, this one’s taken on our holiday in Italy. It was really a challenge to shoot some outfit photos there, because it was so hot there around the clock! It’s not a pretty sight to be sweating in front of the camera, haha. Anyhow I’m really glad we shot this outfit because I really liked it myself! I bought the dress just before the trip, can’t wait to wear it next summer again.  I think white looks great with a hint of red, so I paired the dress with my favourite clutch and red lipstick of course. This one’s from Dior SS15 and the shade is called Power – I think it described the feeling when you wear a red lipstick very well.

It’s time to say goodbye for summer dresses and welcome all the lovely fall clothes, although there still will be a summary post about all of the summer outfits. I’m really excited about the fall fashion, but I’ve spent the past couple of days wearing a pair of college pants because of a flue. As soon as I’ve healed myself I’m going to shoot some new outfits! What do you think of this one? :)

10 thoughts on “White & Red

 1. Oi mikä ihana kesäasu! Harmi ettei tällaisia asuja päässyt tänä vuonna kauheasti käyttämään, mutta toivottavasti sitten vuoden päästä! :)

  1. Kiitos ihana Pinja! Kesämekoille ei kyllä kovin monena päivänä ollut käyttöä, mutta toivotaan että ensi kesästä tulee taas vähän lämpöisempi :) Minä pääsen sitten ehkä korkkaamaan mekot hieman aikaisemmin käyttöön Marseillessa keväällä.. ;)

  1. Thanks Natali! I couldn’t agree with you more! I’m longing for summer already, but at the same time I’m so excited about all the fall clothes. Chunky scarves, beautiful hats, soft sweaters – what’s not to love? ;)

 2. Aivan ihastuttava asu ja nyt näitä kattellessa tuli vähän (okei, aika paljonkin) kaipuu kesään :/ no seuraavaa kesää kohden ♥ odotan jo kovasti sun syysasuista kuvia, kunnon inspiraatiota taas itellekkin omaan pukeutumiseen ;)

  1. Kiitos Emilia! Hih, tiedän tunteen! Mutta toisaalta syksy se vasta onkin ihanaa aikaa pukeutumisen kannalta :) Kiva kuulla, toivottavasti pääsen pian tästä inhasta flunssasta eroon ja asuja kuvaamaan!

 3. Tuo laukku on kyllä niin herkullisen värinen :) Ja tämä on hiukan puolueellinen mielipide, sillä mulla on Mulberryn Bow-ballerinat samassa sävyssä. Hävettää myöntää, että ne eivät ole vielä kertaakaan päässeet jalkaan! :D En ole osannut vielä yhdistellä niitä oikein minkään sävyjen kanssa, joka johtunee tummasävyisestä vaatekaapistani, ja punainen tuntuu mustaa vasten kovalta. Tuo vaalean beigen ja punaisen yhdistelmä on kyllä kivan kesäinen ja raikas.

  Mukavaa alkavaa syksyä ja koulutaivalta! :) Tykkään lukea opinnoistasi, joten toivoisin niistä juttua, esimerkiksi millaisia kursseja sulla on luvassa seuraavalle vuodelle.

  1. Se on minusta ihan täydellinen punaisen sävy! Juuri sopivan kirkas, mutta ei kuitenkaan liian pinkkiin taittava. Ballerinat toimisivat minusta tosi hyvin tässä värissä, jotain neutraalia vain ylle! Olen itse monesti yhdistänyt laukun mustan topin kanssa, joten kokeile ihmeessä mustaa ja punaista keskenään :)

   Juttua opinnoistani kyllä ihan pian tulossa, olisi tarkoitus kirjoittaa juuri syksyn kuvioistani. Mukava kuulla että ne kiinnostavat! Kiitos Lisbeth ja mukavaa syksyä sinullekin :)

 4. Ihana asu! Toi mekko näyttää niin yksinkertaisen kauniilta! Ja upeat kuvausmaisemat ;) joo, täälläkin on alettu jo pikkusen siirtämään kesäsandaaleja yms pois, ja käymään läpi että mitä sitä nyt sitten syksyyn oikein tarvitsee ;) Onko tulossa syysvaatepostausta ja kenties koodia booztille? :) pikaisia paranemisia<3

  1. Kiitos Jessika! <3 Kuvausmaisemat oli tosiaankin upeat, mutta pirun kuumat hahah :D Syysvaatepostausta on kyllä tulossa ja itse asiassa ajattelin tuota alennuskoodiakin tiedustella, joten palataan niiden kanssa toivottavasti pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *