Summer Outfits

Postaus on ollut luonnoksissa jo pari viikkoa, mutta väliin on tullutkin kaikkea muuta julkaistavaa. Tämä meinasi siis jo unohtua, ja nyt aletaan olla jo aika syksyisissä tunnelmissa kesäasujen muisteloihin, mutta kun olin tämän jo väsännyt, niin annetaan mennä! Ehkä ripaus aurinkoa kuvien välityksellä on ihan piristävääkin nyt näinä ensimmäisinä koleina ja sateisina syyspäivinä?

Kesän aikana saimme ihan mukavasti kuvattua asuja, joskin toivoisin ehtiväni ikuistamaan niitä vielä hieman aktiivisemmin. Isot kiitokset kuitenkin kärsivälliselle rakkaalle ystävälleni, jonka kanssa monet näistäkin on kuvattu! Ja onpa poikaystäväkin välillä joutunut kameran taakse ;) Loppukesästä kuvasimme parit asut yhdessä Miron kanssa, ja ilmeisesti hänen kädenjälkensä miellyttää teidänkin silmäänne. Toivottavasti kuvaamme vielä toistekin yhdessä hänen kanssaan!

Asukollaasi1 Asukollaasi2

Kollaasia silmäilemällä voi todeta, että kesäpukeutumiseni koostui vaaleista sävyistä, farkkushortseista, kukkakuoseista sekä muista printeistä. Valkoinen on näemmä ollut suuri suosikkini kuluneena kesänä! Tässä kuitenkin yhtenä pakettina kesän asut, omiksi lemppareikseni valikoituivat asut 8, 14 ja 16. Tykkäsin hurjasti tuosta tummemman kukkakuosin ja raikkaan valkoisen yhdistelmästä kuin myös Mangon kukkamekosta, Balmuirin panamahattu taas oli epäilemättä kesän käytetyin asusteeni. Mikä on teidän suosikkinne näistä?

This post has been in my drafts already for a couple of weeks, but for some reason I’ve totally forgotten this. Anyway I thought it would be a good idea to gather up all the outfits from past summer. I think we got some nice outfits shot during the summer, although I wish I’d have time to shoot these more often! I would love to hear which one of these do you like the most? My favourites probably are numbers 8, 14 and 16. Let me hear yours!

40 thoughts on “Summer Outfits

 1. Lemppariasuja ovat; 4,5,6 & 12,14,18 :D Näistä on niiiin vaikea valita lemppareita kun kaikki miellyttää silmää liikaa! Mun ostoslista kasvaa vaan joka asun jälkeen mitä julkasen, koska “mun on pakko saada tollaset housut ja tollanen neule ja tollanen paita ja tollaset kengät” :DDDD

  1. Ihana kuulla että löytyi noinkin monta lempparia – kiitos Jessika! Ja pahottelut ostoslistan kerryttämisestä, hih :D

  1. Lovely to hear your favourites – thank you Natali! Hope you have a great weekend :)

  1. No näinpä, etenkin hieman päivettyneen ihon kanssa valkoinen toimii aina :) Kiva kuulla sun suosikit, kiitos Pinja!

 2. Asu no 6 on huippu, mistä vaatteet ovat? Tykkään myös siitä, miten olet yhdistellyt farkkushortseja, suuria suosikkejani.

  1. Kiitos paljon Ella, tosi kiva että tykkäsit! Kuutonen on yksi omakin suosikkini kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

 3. 4, 12 ja 17 ovat minun mielestäni kivoimmat. :) Vaikkakin kaikki näistä asuista näyttävät hyvältä päälläsi. -Henriikka

  1. Tosi mukava kuulla, että löytyi suosikkeja! Kiitos kivoista sanoistasi Henriikka :)

 4. Lemppareiksi nousi 3 ja 6, vaikka kaikki ovat kyllä ihan tosi kivoja! :) Sun tyyli vaan toimii!

 5. Numero 16 on ehdoton suosikkini! Konjakinruskeat asusteet sopivat täydellisesti tuon kukkakuosin kanssa. :)

  1. Minäkin tykkäsin tuosta tosi paljon, onneksi en jättänyt tuota tunikaa kauppaan! Kiitos Anni :)

  1. Kiitos kaunis – kiva kuulla! Raidat ja farkku iskee siis sinne :) Tuota raitamekkoa tuli käytettyä kyllä kesän aikana töissä useaankin otteeseen.

 6. 5,6 ja 7 ovat parhaimmat, käyvät sekä vapaa-aikaan että töihin. Hyvä postaus.

  1. Kiitos Paula! Itsekin tykkäsin vitosesta ja kutosesta työasuina kovasti :) Kiva jos tykkäsit!

 7. Jos lemppari täytyy valita niin ehkä 16, nuo löysät mustat housut ovat myös ihanat:) Sun tyyli on kyllä niin upea samoin kuin olet itsekin ja voisin itse kotiuttaa koko sun vaatekaappisi!! Nyt tuli kunnon ylistyskommentti, mutta pakko kai välillä kehua kun käyn täällä lähes päivittäin lukemassa ja inspiroitumassa :’D

  Hauskaa syksyn jatkoa!

  1. Tuo 16 näyttääkin olevan monien mieleen :) Voi kiitos kauniista sanoistasi, upeita lukijoita löytyy kyllä sieltä ruudun takaa vaikkä millä mitalla <3 Ihana kuulla että viihdyt täällä, toivottavasti kommentoit toistekin! Mukavaa syksyn jatkoa sinnekin :)

 8. Kaikki asut ovat kauniita! Pukisin, koska vaan minkä tahansa näistä päälleni. Aika samanlainen vaatemaku :) lemppariksi nousi kuitenkin nro.6.

  1. Kiitos Heidi! Kiva kuulla että meillä menee maku yks yhteen :) Kuutonen vaikuttaa olevan monen suosikki, tykkään siitä itsekin!

 9. Nro 16!! :) muuten lähdetkö marseilleen miehes kaa? :) ja kauan oot? Ja mun on pitäny kysyy jo mooonta kertaa et mikä on sun ihanan ihos salaisuus?? :)

  1. Taitaa olla ylivoimainen suosikki, hih! :) Poikaystäväni lähtee kyllä samaan aikaan vaihtoon mutta toiseen kohteesen, meitä lähtee sitten muutama koululainen Marseilleen. Voi kiitos kehuista! Mulla on sen verran kuiva iho, että taidan sen ansiosta säästyä suurimmilta epäpuhtauksilta, mutta muuten sitten huolellinen puhdistus ja kosteutus on kaiken a ja o. Tykkään itse myös kuulaasta meikkipohjasta joten hyvät tuotteet siihen :)

 10. Pidän kovasti kaikista asuista :) Parasta näissä on se, että asuissa näkyy pitkälti samoja vaatekappaleita (tosin asut näyttävät silti erilaisilta!). Varsinkin kun blogit ja yleensäkin ihmiset nykyään mässäilevät kuluttamisella, on tämä ainakin minulle hyvää vaihtelua. Tästä postauksesta sai taas rutkasti inspiraatiota hyvän vaatekaapin kokoamiselle! Ei sitä loppujen lopuksi tarvitse niin kauheasti vaatteita, eikö se juuri ole sitä tyylitajua, kun saa yhdisteltyä muutamasta vaatekappaleesta useampia asuja ja tekee asuista vieläkin muuntelukykyisempiä asusteiden avulla?;) Tässä sivussa pientä postausehdotusta; vaatekaapin kulmakivien kokoaminen kiinnostaa varmasti monia.

  Oikein hyvää syksyä ja paljon intoa opiskeluihin!:)

  1. Kiitos paljon Johanna kivasta kommentistasi! Erityisen paljon tämä ilahdutti siksi, että olen viime aikoina ajatellut kuluttamista paljonkin ja luonnostellut aiheesta jo postaustakin. Palaan siis varmasti vielä omien ajatuksieni kera tarkemmin :) Ja vaatekaapin kulmakivet -postausta toivotaankin aina silloin tällöin, joten ehkä olisi aika toteuttaa se! Laitan tämän mieleen ;)

   Kiitos vielä ja oikein ihanaa syksyä sinullekin!

 11. Mä löysin kyllä niin monta lempparia, 7, 9, 12 <3 Ja tietty Italisssa otetut, varsinkin mekot!

 12. Suosikkejani ovat 7, 9, 12 ja 16. Tuo kuvan 16 mekko kuuluu muuten taas niihin, jollaista en voisi itselleni kuvitella ollenkaan (mekko ja vielä kuviollinen, kaksi minulle vierasta juttua, varsinkin kuviollisuus), mutta toisen päällä se on kaunis!

  1. Ihana kuulla että löytyi noinkin monta suosikkia :) Heh, vuosi pari takaperin olisin varmasti allekirjoittanut joka sanan, yhtäkkiä minusta on kuitenkin kuoriutunut mekkojen ystävä! Rentoa sunnuntaita sinne :)

 13. Moi!
  Tämä kysymys ei liity kyseiseen postaukseen mitenkään, mutta pakko nyt kysyä.
  Olen tässä haaveillut matkasta Pariisiin joulukuun alussa ja luin vanhoja postauksiasi asiaa koskien. Huomasin sitten, että sinäkin tai oikeestaan te (;)) olitte viime joulukuussa Pariisissa. Olen nyt valitsemassa hotellia ja vinkkejä luettuani ajattelin, että hotelli ja erityisesti hotellihuone ilmastoinnin kera olisi hyvä, koska sää voi olla viileä, niin saisi ehkä hieman lämmitystä. Oliko teillä ongelmia kylmän hotellihuoneen kanssa? Vai oliko huoneessa ilmastointi? Ja oliko muutenki joulukuinen sää ihan ok?
  Kiitos jo vastauksestasi etukäteen! :)

  1. Moikka Johanna! Nyt en kyllä muista yhtään miten oli ilmastoinnin laita, en ainakaan muista että olisimme olleet kylmissämme. Riippuu varmasti toki ihan hotellista, millaiset lämpöeristeet on. Meidän hotellia voin ainakin suositella tosi lämpimästi, menisin ehdottomasti uudestaankin :) Joulukuinen sää oli ihan hyvä, vähän lämpimämpi kuin Suomessa samoihin aikoihin, mutta tuuli oli kuitenkin aika viheliäs, villakangastakki oli siis kyllä tarpeen. Joulun alla Pariisissa on kyllä ihan oma tunnelmansa!

 14. 6,14 ja 17 on ihan mielettömät! Tykkään kyllä kaikista, haha. En olekaan aijemmin tainnut sun blogiin kommentoida, vaikka lukijana olen ollut jo pidemmän tovin! Sulla on aina toistaan inspiroivampia postauksia ja loistavia vinkkejä pukeutumiseen! Tykkään tykkään❤️ Ihanaa syksyn jatkoa sulle ja tsemppiä blogillekkin!❤️

  1. Moikka Milla! Ihana kun nyt kommentoit, kun olet ollut pidemmän aikaa jo menossa mukanakin :) Kiitos hurjasti sanoistasi, niin kiva saada tällaista palautetta! Mahtavaa syksyn jatkoa sullekin!

 15. Mun suosikkeja on 10, 14 ja 16! :) Sun tyyli on niin kivan klassinen, mutta sun pienillä twistillä se ei kuitenkaan jää koskaan tylsäks!
  Mistä ostat useimmiten sun vaattees? Ja mikä on lempi vaatekauppasi? Itse oon aikasemmin suosinut H&M, GT, jne “rättikauppoja” niiden edullisten hintojen vuoksi, mutta oon alkanut arvostamaan nykyään enemmän laatua – sitä saa mielestäni enemmän esim. Zarasta, Vilasta ja Mangosta (vaikka hinnat onkin jonkinverran kalliimpia, hinta-laatusuhde on kuitenkin tärkeämpi)
  Sitten kysyisin vielä sellaista, että kuinka paljon sulla menee arviolta rahaa kuukaudessa vaatteisiin/asusteisiin/kosmetiikkaan? :) Tuntuu, että sulla on kadehdittavan usein kaikkia uusia juttuja, itse opiskelijana ei ole varaa joka kuukausi ostaa jotain vaikka mieli tekisi! :(
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja mukavaa syksyä! :)

  1. Kiitos paljon kivoista sanoistasi! :)

   Lempivaatekauppani näin Suomen kamaralla taitavat olla Zara ja Mango, joista useimmiten ostan vaatteeni. Ainakin itselläni mm. juuri Zaran vaatteet ovat säilyneet tosi hyvin, ja käytän edelleen useita vuosia vanhoja puseroita ja bleisereitä muutamia mainitakseni. Esimerkiksi neuleita taas harvemmin ostan ketjuliikkeistä, koska niitä harvemmin on tehty luonnonkuiduista, mutta yksi laadukas neule kestää sitten aikaa. Poikkeuksiakin on, esimerkiksi Mangon kasmirneule on kestänyt pari vuotta hyvin käyttöä!

   Omasta mielestäni en osta älyttömän paljon, tosiaan käytän hurjasti vanhojakin vaatteita ja esimerkiksi tässäkin kollaasissa näkyy useita samoja vaatekappaleita. Ostamiseni menee ihan kausittain, joskus ei tule käytyä kaupoilla juuri lainkaan ja pärjään pienelläkin summalla kuukaudessa, joskus taas tulee ostettua lyhyellä aikavälillä useampia vaatteita, kuten nyt syksyllä. Kosmetiikkaa taas en hetkeen ole ostanut kuin varsinaiseen tarpeeseen, esim. uusi kasvovoide tai loppunut meikkivoide tms. Arvioisin että haarukalla 50-200 euroa kuussa menee ylipäätään, riippuen ihan täysin kuusta :) Muistutuksena, että opiskelijastatuksen lisäksi minulla on myös tasaiset tulot blogin myötä, kesäisin sitten vielä täysipäiväinen kesätyö päälle.

   Mukavaaa syksyn jatkoa sullekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *