Muutama viikonlopulta

Olen viikonlopun aikana aina silloin tällöin yrittänyt saada nettiä pelaamaan, mutta siitä ei ole seurannut kuin harmaita hiuksia. En ymmärrä mikä pommisuoja tämä asunto on, kun ei tänne kantaudu puhelimen verkko :D Eilen illalla kuitenkin oli tarve päästä mehevien juttujen äärelle tyttöjen whatsapp-keskusteluun ilman netin katkeilua, joten kokeilin mennä parvekkeelle. Sieltähän se verkko löytyi, joten lopulta tämä neiti istui iltasella hetken partsilla koneen kanssa, kunnes sain kuvat ladattua. Kaikkea sitä tekee! Tässä kuitenkin muutama räpsy viime päiviltä.

Finavia3 Finavia4 Finavia1

Aloitin “viikonloppuni” jo torstaina tultuani Helsinkiin, ja suuntasin iltapäivästä erääseen blogitilaisuuteen Helsinki-Vantaalle. Siinä turvatarkastuksen hihnalle tavaroita laittaessa tuli fiilis, kuin olisi oikeasti lähdössä matkalle, mutta ikävä kyllä kentältä palasimme takaisin illalla ihan vain Rautatietorille ;) Oli kuitenkin kiva päästä tutustumaan Helsinki-Vantaan uusiin tuuliin, joita ovat ruokailun saralla muun muassa tyylikäs Wine & View, sekä vastikään avattu avarilla näkymillä varustettu ravintola Pier Zero. Myymälätkin ovat kokeneet uudistuksia, ja Victorias Secretiä enemmän olen innoissani uudesta Beauty Storesta, josta löytää niin Tom Fordia, Bobbi Brownia kuin kauniiden pakkausten aatelistoa edustavaa Jo Maloneakin – jei!

Khaki5

Tässä pilkahdus perjantain asusta – kovin syksyisissä fiiliksissä mennään värien saralta! Asukuvia luvassa vielä myöhemmin.

Weekend1

Oli niin ihanaa kävellä pitkin Helsingin katuja taas pitkästä aikaa! Täällä on vaan oma tunnelmansa, ja etenkin näin alkusyksystä kaikkialla on jotenkin erityisen kaunista. Espan reitillä kun oltiin poikkesimme samalla myös Luxbagissa kuolaamassa. Kesällä pallottelin Givenchyn Mini Antigonan sekä Mulberryn punaisen Bays Clutchin välillä päätyen sitten aleissa jälkimmäiseen. Kuten Snapchatia (“jonksteri”) seuraavat ehkä näkivätkin nyt kuitenkin sovittelin Antigonaa isommassa Small -koossa, sillä olalla kulkevalle keskikokoiselle mustalle laukulle olisi huutava tarve. Synttärit lähenevät, joten katsotaan ;)

Helsinki-viikonloppuni oli kyllä oikein onnistunut, sillä ennen kaikkea ehdin viettää paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa. Kävin muutaman kerran kahvittelemassa vanhemmillani, lauantaina taas vietin pari tuntia ukkini luona kuunnellen elämänviisauksia – ukilta lähdin vielä siskoni ja tämän parivuotiaan kullanmurun luokse. Illat taas istuttiin ystävien kanssa sohvannurkassa maailmaa parantaen. Juuri nämä hetket ovatkin näin toisella paikkakunnalla asuvana niitä kaikista tärkeimpiä!

Tosin herää kysymys, missä välissä olen ehtinyt lukea tenttiin, kröhöm… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *