Lately

Lately4

Luentoja ei ollut tällä viikolla kuin tiistaina, mikä on ollut flunssan parantelun kannalta hyvä, joten olen saanut suosiolla nukkua pitkään. Flunssa on kyllä saanut minut vielä tavallistakin tokkuraisemmaksi aamuisin, enkä ole meinannut millään päästä ylös. Muiden viettäessä jo lounasaikaa olen kömpinyt ylös sängystä, keittänyt vihreää teetä (koska kahvi ei kipeänä maistu ainakaan aamuisin) ja syönyt aamupalan. Tein tällä viikolla taas yhden pikamyslin, joka tosin ei ollut ihan paras eräni ja saattoi myös vähän kärähtää pannulla. Poikaystävä totesi tullessaan kotiin, että koko rappukäytävä tuoksuu popcornilta. Myslin pelasti kuitenkin tuoreet kotimaiset vadelmat, joita aion syödä viimeiseen asti niin kauan kuin niitä löytyy Lidlin hyllyltä!

Lately2

Kotiin on vihdoin saatu järjestystä, ja heti suurimmat tavarat raivattuamme piti päästä ostamaan kukkia. Katsotaan, kauanko oliivipuu ja orkidea pysyvät tällä kertaa elossa, nyt lupaan kyllä ihan oikeasti tehdä parhaani! Olen tainnut sanoa tämän kyllä ennenkin, heh. Balmuirin huonetuoksun sain hetki sitten ja se saa kodin tuoksumaan huumaavan hyvältä.

Lately1

Olen meinannut tulla hulluksi neljän seinän sisällä ollessani. Kotoilu on ihanaa, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti, kunnes on pakko päästä jo ulos. Eilisen kohokohta olikin postissa ja kaupassa käynti, kun vedin pitkästä aikaa ylleni jotain muuta kuin collegea, tosin tämä kollaritapaus on kyllä kiva! Löysin Adidaksen söpön harmaan svetarin kaapistani, olen ostanut sen jo muutamia vuosia sitten. Harmaita kollareita ei voi olla koskaan liikaa!

Lately3

On minulla onneksi ollut ihan tarpeeksi tekemistä kotona ollessani. Pari päivää vietin sängynpohjalla Devious Maidsia katsoen (ja illalla taas Narcosia poikaystävän kanssa – suosittelen!), mutta eilen oli otettava itseä niskasta kiinni. Alkuviikosta puhuin pehmeästä laskusta, mutta yhtäkkiä hommat alkoivatkin kasaantua. Oli pakko ottaa muistikirja esiin ja rustata kaikki ylös – helpottaa aina kummasti stressiä ja asioiden hallintaa. Eilen sain jo onneksi jonkin verran hommia aloitettua, ja ensimmäinen tapaaminen kandiohjaajankin kanssa on jo sovittu. Hui!

Tänään en kyllä millään jaksa enää nököttää kotona. En viitsinyt lähteä koulun kirjastolle köhimään, joten hommat täällä kotona hoidettuani ajattelin piipahtaa keskustassa käymässä – katsomassa miltä se Vaasa näyttää kesän jälkeen ;) Kivaa perjantaita teille!

10 thoughts on “Lately

  1. Paljon paranemisia sinne, ei kivaa tollanen sairastelu ♥ ihanan leppoisa asu kyllä ollut sulla siellä kotosalla, kyllä tossa asussa kelpaakin hetken vaan köllötellä vilttien alla :) ai lidlistä löytyy tuoreita vadelmia, täytyypä sieltä käydä heti kurkkimassa työpäivän jälkeen… ;)

    1. Kiitos paljon Emilia – nyt alkaa onneksi jo helpottamaan! Ja jep, ainakin viime käynnillä hyllyltä löytyi vielä suomalaisia vadelmia, joten kipinkapin Lidliin ;) Ihanaa viikonloppua sinne!

    1. Kiitos Jenna! :) Tänään pääsin jo ihmisten ilmoille, joten pikkuhiljaa parempi olo jo. Aurinkoista viikonloppua sinnekin suunnille!

  2. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut huonetuoksuista, mutta olen miettinyt että onkohan se ihan järkyttävä virhe 25 neliöisessä yksiössä (ettei tuoksu ole liian voimakas) :)

    Pikaisia paranemisia sinne :)

    1. Hmm, vaikea sanoa… Pidän tuoksua tuossa ruokapöydällä ja vietän paljon aikaa tässä läppärin ääressä, ja pari ekaa päivää tuoksu kävi hieman liikaa nenääni (olen tosi herkkä hajuaistin suhteen, heh :D). Nyt se on kuitenkin “laantunut” hyvin, eikä tuoksu enää liian hallitsevasti. Muistaakseni ystävänikin juuri hankki huonetuoksun ja hänelläkin on yksiö, joten en usko että olisi virhe ;) Kannattaa käydä sitten vaan tuoksuttelemassa luonnosa, niin saa sellaisen josta tykkää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *