Knit & Leather

Juuri esittelemieni syyssuosikkieni joukossa oli elementtejä kuten nahka ja poolokaulukset – tässä olisikin näiden kahden yhdistelmä!  Poolokaulus tuo neuleeseen heti ripauksen mielenkiintoa, ja toisaalta kaulus tuntuu myös ihanan turvalliselta – vielä himoitsen istuvampaa ribbineuletta. Nahka materiaalina taas on minusta täydellinen vastakohta pehmeälle neuleelle. Nämä Mangon aitonahkaiset shortsit nappasin jo aikaisemmin aleista, mutta vastaavaa mallia on tälläkin hetkellä myynnissä täällä*.

Tässä Ginatricotin neuleessa ihastuin niin väriin, neulokseen kuin tähän löysempään kaulukseenkin. Mitä tulee neuleisiin olen aika tarkka materiaaleissa, joten olen usein skeptinen niiden suhteen ketjuliikkeissä asioidessani (vaikka eihän hinta toki aina viesti laadusta ja akryylikammotuksia voi löytyä mistä tahansa). Tässä poolossa materiaalista oli kuitenkin yli puolet puuvillaa, joten se meni seulani läpi! Olenkin muuten jo luonnostellut postausta ajatuksistani liittyen kuluttamiseen. Teksti vaatii vielä aika paljon hiomista ja asioiden jäsentelyä, mutta jahka olen saanut ajatukseni kasaan, niin jatkan aiheesta tarkemmin.

Knit1 Knit2 Knit3 Knit4

Knit / Ginatricot
leather shorts / Mango (similar here*)
sunnies / Ray-Ban
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

Paljaat sääret ovat nyt säiden viilennyttyä jo pelkkä muisto vain, mutta onneksi nahkashortsit menevät syksymmällä hyvin sukkahousujenkin kanssa. Jalkaan sopisivat mielestäni niin nilkkurit, mokkaiset ylipolven saappaat kuin vaikka tennaritkin! Ehkä innostun vielä väkertämään How to Wear -tyylisen postauksenkin näistä ;) Mukavaa viikkoa teille!

A while ago a wrote about my fall picks, and among those were also turtleneck sweaters and leather shorts. I think these two pieces are perfect together, so here’s my combination! I just love turtlenecks at the moment and I would like to have them in every colour and material, still searching for a ribbed one.

These leather shorts were a real great find from the sales earlier. I like to pair them with a chunky sweater, luckily you can still wear these with tights when it’s colder. There are many ways to wear leather shorts – maybe I’ll share an inspiration post with you guys later! Have a lovely week :)

19 thoughts on “Knit & Leather

 1. En edes muista milloin viimeksi olisin kommentoinnut blogiisi, vaikkakin blogiasi kovasti luen. Nyt oli kuitenkin tehtävä korjausliike, sillä tämä asu on upea kuten myös sinäkin. :) Kivaa alkavaa viikkoa myös sinulle. :)

  1. Hei ihana kun nyt innostuit kommentoimaan, kiva nähdä nimimerkkisi täällä pitkästä aikaa <3 Kiitos Elisabete ja mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

 2. Gotta love the knit!! Such a pity Ginatricot doesn’t have any shops in the Netherlands.. but perhaps in the future. Really like this combo Jonna! :)

  xx Carian

  1. I love it too! Really, they don’t? That’s a shame indeed! Luckily you’ve got a plenty of nice shops there though ;) Only been in Eindhoven a few years ago, but I would love to visit the Netherlands some day again! Thank you Carian :)

 3. Sun asut on kyllä aina niin kauniita! En varmasti inspiroidu muiden blogeista näin paljoa kun sinun :)

  1. Voi vitsit, miten ihana kuulla! Et tiedäkään miten paljon tällainen palaute ilahduttaa, kiitos kovasti :) Toivottavasti inspiroidut täällä jatkossakin!

 4. Hei Jonna! Todella kauniita kuvia! Näin postaukseen liittymättömästi, jos sun täytyisi valita Alexan ja Del Reyn väliltä, kumman valitsisit? Lisäksi mua kiinnostaa tuo Del Reyn koko, onko se siis medium vai large? Ihanaa syksyä! <3

  1. Heippa, kiitos kehuista! :) Ehdottomasti valitsisin Alexan, koska sen koen itse käytännöllisemmäksi pitkän hihnan ansiota. Itse asiassa pienesti harkitsen tuon Del Reyn myyntiä, rakastan laukkua ja se on minusta äärimmäisen kaunis, mutta tarvetta olisi mustalle laukulle, jonka saisi tilanteen vaatiessa myös olalle. Tässä vanhemmassa Soft Spongy-nahassa laukku ei myöskään pysy muodossaan jos on hieman tyhjempi. Del Reyni on sitä keskikokoa, ei siis Large :)

   Tämä toki siis vain oma kokemukseni, ja toisessa nahassa laukku voi toimia paremmin. Itselläni kriittisimpänä kuitenkin tuo pitkän hihnan puuttuminen, kun laukussa tulee kuitenkin kannettua kaikkea aina läppäristä kameraan ja tenttikirjoihin. Toivottavasti tästä on jotain apua, ihanaa syksyä sinullekin!

 5. Ojjj, miten pretty pretty prettyltä näytätkään neuleessasi! Kovin heikosti uskon taas itseni saavan tuon toimimaan, mutta sulla kyllä ehdottomasti toimii niin malli kuin väri ja tietenkin nahkikset. Arvaapa, mitä olen itse alkusyksyn himoinnut ja nyt viimein myös kiikuttanut kotiin: herrainkengät! Jännä, mistä näitä himotuksia tulee… Nyt on vielä hiukan hakusessa, minkä kanssa ne paritan. Mutta siis, eiks oo päheet omalla miehekkäällä tavallaan!

  https://www.pinterest.com/pin/363876844871401395/ Omani kylläkin broguet ja konjakinväriset, mutta tämä linkin tyylilyyli toimi inspiraationa! ;)

  1. Hih, kiitos ihana! Tämähän on mitä helpoin vaatekappale ja sopii varmasti jokaiselle :) Itse en ole vielä ihan lämmennyt herrainkengille, vaikka toisten jalkoihin ne kyllä sopivatkin! Olisivat kyllä just passelit tähän vuodenaikaan, kun nilkkurit tuntuvat vielä kovin syksyisiltä, mutta baltsuillakaan ei enää pärjää.

 6. Hei, onkos mulla menny ihan ohi vai miten sen Iittalan kamppiksen kans kävi? Onks “voittaja” jo selvinnyt vai onko se vast tulossa:) Ja tähän postaukseen liittyen, menen heti hakemaan tuon neuleen kun pääsen ginaan seuraavaksi:D

  1. Heippa Lotta! Eilen juuri otin yhteyttä voittajaan ja sainkin hänet kiinni :) Hei kiva kun innostuit, neule on kyllä ihana!

 7. Ihana neule ja sopii hyvin sulle, tyylikästä. Mä en kehtaa poolokauluksia pitää, korostaa kaksoisleukaa ;-)

  1. Kiitos Marja! Hei höpsistä, ylle vaan ja pois tuollaiset ennakkokäsitykset ;)

 8. Moi! Voisitko tehdä postauksen hiusrutiineistasi, esimerkiksi kolme yleisintä hiustyyliäsi ja miten ne toteutat? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *