Karisma Vaasa

Eilen uhmasin tätä ärsyttävää syysflunssaa ja pääsin vihdoin liikkeelle neljän seinän sisältä. Ja aika hyvän päivän valitsinkin ulkoilulleni, sää oli aivan ihana! Lämpöä riitti ja neuleessakin oli tulla kuuma, harvoin on syyskuussa tällaisia päiviä. Nyt pitäisi siis nauttia!

Paloin halusta päästä pienelle kaupunkikierrokselle, sillä tiesin erään lempikauppani tääällä muuttaneen uusiin kuulemma hulppeisiin tiloihin. Muistan edelleen, mikä mielikuva tänne pari vuotta sitten Helsingistä muuttaessani minulla oli Vaasan ostosmahdollisuuksista. Ehkä sieltä löytyy hyvällä tuurilla H&M ja Lindex… Yllätys olikin suuri, kun tajusin asuvani vaarallisen lähellä By Malene Birgeriä, Tiger of Swedeniä, Filippa K:ta ja monta muuta ihanaa merkkiä myyvää Karismaa. Kuten Instagramissani jo eilen totesin – mahtavaa, että Vaasasta löytyy tällaisia helmiä!

Karismavaasa1 Karismavaasa4 Karismavaasa3 Karismavaasa6

Uusi liike (Hovioikeudenpuistikko 20) oli toden totta upea! Avarat ja valoisat tilat, suuret kaari-ikkunat, korkea katto… Uusi Karisma näyttää niin paljon tyylikkäämmältä, ja tuotteet pääsevät isoissa tiloissa paremmin edukseen. Ilahduin bongatessani myynnistä myös Balmuiria, vaasalaiset siis hoi, jos on etsinnässä vaikka muhkea Helsinki-huivi tai unelmanpehmeä Highland!

Karismavaasa7 Karismavaasa5 Karismavaasa2 Karismavaasa9

Vein itse sovituskoppiin muun muassa parit kappaleet farkkuja – nyt kun JC:kin lopettaa, niin Karisma taitaa olla ainoa esimerkiksi Tigerin farkkuja myyvä liike. Löysin yhden niin mukavan parin farkkuja, joissa voisin kuvitella istuvani vaikka kuinka monta tuntia kirjastolla. Sovittelin myös Malenen superpehmeää harmaata neuletta, jota olen kuolannut joka ikinen syksy viime vuosien ajan. Jäin vielä pohtimaan mallin ja koon suhteen – onneksi Karisma voi tilata pienempääkin kokoa suoraan varastolta!

Nyt on siis syysinspiraatiota kerrakseen, sisustusinspiksestä puhumattakaan. Yhdet ikkunat ja huonekorkeutta, kiitos ;) Jos ette ole vielä käyneet uudessa liikkeessä, niin kipinkapin Karismaan!

26 thoughts on “Karisma Vaasa

 1. Karisma on ihana ja pelastaisi Vaasan vaatetarjonnan (opiskelen Vaasassa viidettä vuotta enkä ole kertaakaan ostanut yhtäkään vaatetta sieltä:D) , MUTTA olen saanut joka kerta niin huonoa ja ylimielistä palvelua liikkeestä, että en kyllä sinnekään rahojani kanna. Mielummin odotan sitten viikonloppuja kotona Helsingissä ja käyn sieltä ostamassa haluamani vaatteet..

  1. Eikä, tosi kurja kuulla! Jos en ihan väärin muista, joku opiskelukavereistanikin on joskus sanonut saaneensa sieltä huonoa palvelua. Ainakin eilen minua palveli liikkeessä nuorempi tummatukkainen tyttö todella iloisesti ja avuliaasti, ehkä siellä on sitten osattu petrata asian suhteen :)

  2. Valitettavasti minulla on aivan samanlaiset kokemukset Karismasta.Ostan kaiken mahdollisen täältä kotikaupungistani paikallisia yrittäjiä tukeakseni,mutta vastineeksi odotan hyvää ja ystävällistä palvelua.Karisman “palvelu” on kyllä kaikkea muuta.Onneksi käyn itse lähes viikoittain työmatkalla Helsingissä ja ostan sitten sieltä nuo Karisman edustamat merkit.Onneksi lähes kaikissa muissa pikkuputiikeissa täällä on erittäin hyvä palvelu :)
   Aurinkoista ja hyvää syksyä!

   1. Tosi harmi kuulla kyllä! Ymmärrän hyvin kantasi ja olen samaa mieltä sen suhteen, että hyvällä palvelulla on valtava merkitys. Olen aika topakka antamaan myös palautetta huonosta palvelusta, joten arvostan sitä itsekin todella! Ylempänä jo totesinkin, että ainakin minun kohdalleni osui nuorempi tummatukkainen tyttö, joka hyvin avuliaasti ja reippaasti palveli :)

 2. En olekaan ennemmin Karismassa käynyt, kiitti vinkistä :) Ja siis Vaasanko JC lopettaa, koska? Se on ollu mun luottofarkkuliike!

  1. Hei kiva jos tämä oli sinulle vielä uusi tuttavuus :) Ja kyllä vaan, minäkin hämmästyin kun kävin JC:ssä eilen ja siellä oli loppuunmyynti kovassa vauhdissa. En tullut kysyneeksi kauan liike on vielä auki. Tosi kurja juttu kyllä! Alempana onneksi vinkattiin Carlingsin olemassaolosta, on sentään joku farkkukauppa vielä jäljellä täällä :)

 3. Muistaakseni myös Vaasan Carlings myy Tigerin farkkuja, eli aivan vielä eivät ole sukupuuttossa tässä kylänpahasessa! :D

  1. Huh!! Unohdin kokonaan Carlingsin olemassaolon, en ole tainnut koskaan täällä Vaasan liikkeessä edes käydä. Hyvä tosiaan että on joku farkkukauppa vielä jäljellä, kiitos sulle! ;)

 4. Tuo harmaa neulu on täydellinen! Ei yhtään helpottanut tätä kamalaa neulekuumetta mitä täällä podetaan. :D Mukavaa syksyn alkua :)

  1. Tiedän tunteen neulekuumeesta, se on paha! :D Malenen neule on kyllä täydellinen niin sävyn kuin mallinkin puolesta. Mukavaa syksyn alkua sinullekin Petra! :)

 5. Heippa! Oon sulta bongannut mulberryn tree wrap huivin. Kyselisin, onko se yhtä pehmeä päällä kuin merkin klassikkohuivi check scarf? :) mietityttää, kun tree wrapissa ei ole cashmerea toisin kuin check scrafissa, että tuntuuko tree wrap kaulaa vasten kuitenkin lähes yhtä pehmeältä? :D onko huivit susta käytännössä samanlaiset päällä? itselläni on tuo check scarf ja olen ollut todella tyytyväinen ja nyt mietin tree wrapin ostoa :) sitä saisi myös taas oxblood värissä mikä on niin kaunis ja väri ihana juuri syksyksi!

  1. Heippa Laura! Olen itse asiassa luopumassa juuri tuosta Tree Wrapista toisen viininpunaisen huivin tultua taloon, mutta pari vuotta se oli mulla kyllä ahkerassa käytössä :) Materiaali on aika erilainen kuin Check Scarfissa joten vaikea verrata, tree wrapissa matsku on sellainen kovempi, mutta minusta kuitenkin miellyttävän tuntuinen ja huivi laskeutuu kauniisti. Kannattaa käydä liikkeessä testaamassa jos mahdollista, niin tietää sitten mitä itse siitä tykkää :)

 6. Moikka! Oon nyt muutaman kuukauden seuraillut sun blogia, ja nousi kyllä lemppareihin saman tien! Rakastan näitä hyvälaatuisia kuvia ja sun hauskaa otetta kirjoittamiseen. Mulla ois myös kysmys, johon oon monesti koittanut ettiä vanhoista postauksista vastauksia. Eli siis millanen/millaset kamera(t) sulla on käytössä? Sekä mitä objektiivejä? Itse oon pyöritellyt uuden kameran ostoa ja siksi haluan vertailla bloggaajien kameroita. Kiitos tuhannesti vastauksesta jo etukäteen! :-)

  1. Heippa Enni! Ihana kuulla tuoreista lukijoista siellä ruudun takana, kiitos kivoista sanoistasi! :) Kuvaan sekä Nikonin täysikennoisella D750:llä että Olympuksen E-PL7 -minijärkkärillä, joita voin molempia suositella lämpimästi. Nikonilla kuvaan suurimman osan, Olympus taas on näppärä kun haluaa kuvilta hyvää laatua, mutta ei jaksa raahata painavaa järkkäriä mukana. Nikonissa käytän tällä hetkellä 85mm (f 1.4) -objektiivia, joka on mainio asukuviin, sekä lifestylekuvissa laajakulmaista 20mm (f 1.8.). Toivottavasti tästä on jotain apua! :)

   1. Vautsi, kiitos hurjasti kattavasta vastauksesta! Oli suuri apu ja ehdottomasti teen lähempää tuttavuutta tähän Olympukseen. :-)

 7. Voi vitsi, mä en tiennytkään että Vaasassa on tällainen liike! Itse asun Kokkolassa ja Vaasassa tulee silloin tällöin käytyä päivävisiitillä. Kokkolan merkkivaateliikkeet rajoittuu Pukumieheen ja Moda Aukiaan, joten pieni päiväreissu silloin tällöin Vaasan suuntiin ei olisi pahitteeksi… Otat muuten ihan mielettömän kauniita ja esteettisiä kuvia!

  1. Tosi kiva kuulla, että oli sinulle uusi tuttavuus! Vaasasta löytyy toinenkin kiva liike Minun / Min, joka kannattaa myös tsekata ensi kerralla kun tänne päin suuntaat :)

   Ja hei kiitos kovasti! Vilkaisin blogiasi ja täytyy sanoa, että kuin myös :)

  2. Kokkolan Sköna Klara! Asuisin varmaan liikkeessä, jos siellä päin asustaisin :)

   1. Oih, olen ihaillut Malenan blogissa Sköna Klara juttuja, vaikuttaa kyllä ihanalta putiikilta! :)

 8. Heippa! Muistatko yhtään, että mikä malli tuo By Malene Birgerin neule on? Olisiko Biagio tai Giant?

  1. Heippa Aino! En kyllä yhtään tiedä mallin nimeä, joten valitettavasti minusta ei ole tällä kertaa avuksi :) Toivottavasti löytyy!

  2. Moi! Malli näyttää olevan mun mielestä Biagio, giant on vielä kapeampi ja lyhyempi. Väri on valitettavasti syksyltä, mutta malenelta löytyy vielä sama malli mutta vaalempi harmaa :) suosittelen sitä kovasti, minulla on itsekin sama malli ja käytän sitä todella paljon ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *