Floral Dress

Nämä Taorminan parit asukuvat lienee parasta julkaista pikimmiten, muuten rupeaa harmittamaan katsella kesähepeneitä keskellä kalseaa syyskuuta! Tätä mekkoa onkin jo näkynyt Instagramin puolella, ostin tämän viime hetkellä ennen lähtöä Mangosta. Kaupat olivat jo täynnä syysvaatteita, mutta pilkahdus jotain kukallista veti minut puoleensa. Minulla oli missiona löytää keveitä mekkoja Italian kuumuutta varten, ja tämä rento kukkamekko oli juuri sitä mitä etsinkin! Helppo vetäistä päälle ja mukavan viileä yllä, printtien seasta ei italialainen gelatokaan erottunut ihan ensivilkaisulla.. ;)

Huomaan muuten usein pukeutuvani lomalla hiukan erityylisesti kuin koti-Suomessa. Lomaminä kaivaa matkalaukkua pakatessa esiin kukkakuosit ja keveät sandaalit, laittaa ranteeseen röykkiön koruja, antaa hiusten elää oma elämäänsä kosteassa ilmastossa, eikä pane pieniä suklaajäätelötahroja mekon helmassa tai muistoa bolognesekastikkeesta hihansuussa pahakseen. Tykkään lomaminästä!

Asutaormina1 Asutaormina3 Asutaormina2 Asutaormina4 Asutaormina5

Dress / Mango
bag / Mulberry
sunnies / Ray-Ban
bracelets / Lindex
sandals / Stradivarius

I better publish these outfit photos from Sicily right away, otherwise it might be too painful to watch these in the middle of autumn ;) You might have already seen a glimpse of this outfit on my Instagram, I’m wearing a dress I recently bought from Mango just before our trip. I tried to find some easy dresses for the holiday, and managed to find this among all the fall clothes in the stores. It was perfect for the streets of Taormina!

21 thoughts on “Floral Dress

 1. Näissä on ihana rento tyyli mutta samalla naisellinen ja kaunis:) Jos asuisin jossain lämpimässä käyttäisin aina vaan mekkoja! Nyt kun syyskuu iski niin samalla kylmä ilmä täytyy äkkiä vetää kaikki pinterestin “outfits for fall” päälle ennen kun niihinkin on liian kylmä.

  1. Kiitos ihana :) Voi, minäkin voisin laittaa Pinterestin laulamaan ja inspiroitua syysvaatteista oikein kunnolla! Tänään iski kaapin edessä tänka på, mitä ihmettä tuonne säähän täytyy laittaa päälle. Eiköhän se pian tästä taas ;)

  1. Minäkin tykkään tästä kyllä hurjasti, tuli käytettyä useampanakin iltana :)

 2. Tää mekko on niin ihana! Kuolasin sitä mangossa ja nyt kun näin sen sun päällä ihastuin tosissani, pakko kai käydä kotiuttamassa.

  1. Se on minustakin ihana! Hintalappu vähän kirpaisi (ihmeen kallis tällaiseksi tunikaksi), mutta mekossa jokin veti vaan niin puoleensa, että oli pakko napata se mukaan. Kipinkapin teikäkin siis takaisin Mangoon! ;)

 3. Kyselinkin jo aiemmassa postauksessa. Mitä meikkipohjaa nyt käytät? Oot kaunis :)

  1. Heippa! Muistankin tämän, pahoittelut etten ole ehtinyt kaikkiin loman aikaisiin kommentteihin vielä vastata :) Olen nyt kesän ajan käyttänyt Lumenen CC-voidetta, jossa on kyllä ihan huikea hinta-laatusuhde. Kiitos kaunis! :)

 4. Taas kerran niin upea asu! Rakastan tuota mekkoa ja Mulberryn laukkuasi! Kauhea matkakuume iski itselläkin, Taorminassa käyneenä voin kyllä sanoa, että aivan täydellinen paikka. Tuonne ensi kesänä poikaystävän kanssa ;)

  Pinjafin

  1. Kiitos paljon Pinja! Mulberryn laukku taitaa olla kyllä suosikkini yhä vuosien jälkeenkin :) Taormina on ihana, ensi kesää siis odotellessa ;)

   Rentoa sunnuntaita sinne!

  1. Hahah, ihana sinä! <3 Tiedän mitä tulen napostelemaan tenttiinlukujen lomassa, pakko saada!! :D

   1. Ohhoh, meinaatko että pystyt odottaan sinne asti ;) Pikku-M lähettää muuten haleja takasin! <3 Tää mamma myös!

 5. Vitsi kun onkin upeita kuvia jokaisessa postauksessa! Ja ihanan kesäinen mekko, sopii hyvin :) Aika puskista tuli tämä, mutta satuitko olemaan Vaasan Prismassa tänään sunnuntaina juuri ennen kaupan kiinni menemistä? Tsiigailin vaan kauempaa ja meinasin jopa tulla kysymään, en vaan varma ollut :D Jos se olit sinä, niin täytyy sanoa että sulla oli taas tosi kivat vaatteet päällä! Tosi oman tyyliset :)

  1. Kiitos paljon Pilvi! Lisää Taorminajuttuja vielä luvassa :) Ja olinpa hyvinkin, eilen lauantaina siis! Voi, olisipa ollut hauska kun olisit tullut nappaamaan hihasta ja juttelemaan :) Kiitos kehuista, tuollaiset yksinkertaiset vaatteet toimivat kyllä aina. Ehkä törmätään täällä Vaasassa toistekin!

 6. Tämä mekko on niin kaunis että piti ihan Mangon sivuilla käydä sitä kuolaamassa! Mulla on kans ihan sama juttu lomamatkoilla, ei ole niin väliä jos asut, meikit ja hiukset ei ole niin justiinsa tai viimisen päälle mietittyjä. Hiukseni ei edes kosteassa ilmastossa pysy mitenkään ja yleensä lomamatkoille pakkaan laukkuuni ne kaikista värikkäimmät vaatteet, joille on Suomessa paljon harvemmin käyttöä :)

  Blogissani olisi sinulle pieni haaste! :) Mukavaa sunnuntaita! http://www.lindsaysdiaries.com/2015/09/poikaystava-vastaa.html

  1. Hih kiitos Linda! Mekko on mustakin aivan ihana, sitä tuli käytettyä lomalla parinakin iltana :) Nyt se taitaa jäädä odottelemaan ensi kesää. Ja hei kiitos haasteesta, katsotaan saanko poikkiksen vastaamaan kysymyksiin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *