Fall Picks

Syksy tuntuu pukeutumisen puolesta aivan super inspiroivalta nyt! Vaikka rakastankin keveitä mekkoja ja muita kesähepeneitä, pidän loppupeleissä ehkä kuitenkin enemmän syyspukeutumisesta. Niinä kuuluisina ei mitään päällepantavaa -päivinä on parasta heittää se täydellinen neule ja lempifarkut ylle, tai vaihtaa alaosa vaikka nahkashortseihin ja piristää kokonaisuutta naisellisella hatulla. Vaihtoehtoja siis piisaa – syksy on pukeutumisen kannalta ihanan monipuolista aikaa!

fallwishlist

1. Takki, 2. nahkashortsit, 3. kasmirneule, 4. oliivinvihreä mekko,
5. nilkkurit, 6. huivi – Balmuir, 7. farkut, 8. laukku – Céline, 9. hattu – H&M

Keräsin kollaasiin muutaman minua juuri nyt inspiroivan jutun. Silmääni miellyttävät pitkät suoralinjaiset sekä liehuvat takit, joko villakankaisina tai keveinä trensseinä. Perinteinen trenssi minulta jo löytyykin, mutta tällainen liehuhelmainen olisi upea, vaikka oliivinvihreänä. Olenkin ihan hulluna vihreän sävyihin, ja onneksi sitä löytyy kaapista hieman jo entuudestaan, mutta takin lisäksi en panisi pahitteeksi vaikka simppeliä arkimekkoa sukkahousujen ja nilkkureiden kera.

Vihreän lisäksi harmaa on suosikkisävyni vuodesta toiseen. Kävin juuri hypistelemässä tätä Samsoe&Samsoen kasmirneuletta luonnossa, ja voi pojat se on täydellinen. Raaskisinko vihdoin sijoittaa laadukkaaseen neuleeseen, kun kaapista löytynyttä budjettiversiota olen käyttänyt aivan tuhottoman paljon? Harmaa miellyttää silmää myös asusteissa, ja haaveilen Balmuirin unelmanpehmeästä kasmirvillaisesta Helsinki -huivista tässäkin värissä. Harmaan H&M:n villahatun taas ostin jo aiemmin, hatut jatkavat siis voittokulkuaan asusteissa tänäkin syksynä.

Asusteiden saralta toivoisin löytäväni jotkin tyylikkäät ja klassiset mustat matalammat nilkkurit, sellaiset jotka voisi heittää yliopistollekin jalkaan joka päivä. Olen ihastellut kaupoissa niin teräväkärkisiä kuin perinteisempiäkin malleja, mutta etsintä jatkuu vielä. Jos taas saisin unelmissani valita, mikä laukku roikkuisi käsivarressani syksyllä, olisi se ehdottomasti Célinen Mini Belt Bag mustana. OIH! Ensimmäinen Céline, johon olen ikinä ihastunut, vaikka luulin etteivät merkin laukut nappaa minuun sitten ollenkaan. Syytän ihastuksesta ensin Emmiä, jonka kuvissa ihailin laukkua isommassa koossa, ja sitten tyttöä (joka muuten paljastuikin myöhemmin lukijakseni – terveisiä!!) työpaikan ruokalassa – laukku näytti hänen käsivarrellaan mielettömän hyvältä!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

16 thoughts on “Fall Picks

 1. Mulla on kanssa hakusessa nilkkurit, tosin saattaa, että sorrun tyttömäisiin maihareihinkin…apua, jos vaikka kummatkin? Ja samat lempparivärit ne on täälläkin ;)

  1. No niinpä, saako valita molemmat?! :D Minäkään en osaa päättää teräväkärkisten ja perinteisten välillä, toisaalta mokkanahkaisetkin olisivat ihanat.. Voihan valinnanvaikeus!

 2. Nilkkurit näyttivät niin hyviltä että oli klikattava ne tilaukseen. Minulla on ennestään yhdet Clarksin avokkaat ja ne on tosi hyvät jalassa.

  1. Hei kiva kuulla, että osui ja upposi! Katsotaan päädynkö minäkin lopulta tilaamaan nämä tai eräät Vagabondit, vai löydänkö vielä jotain muuta :)

 3. Mistä oot ostanut/tilannut sen sun Make it happen today -kortin? Se on ihana! :)

  1. Se on itse asiassa kehyksineen päivineen lahja ystävältäni, minustakin ihana! En siis valitettavasti osaa sanoa alkuperästä, veikkaisin hänen ostaneen sen Tukholmasta :)

 4. Hih, pahoittelut laukkukuumeesta ;) Kotiutin juuri samanlaiset nilkkurit ja moni muukin juttu tältä listalta voisi hyvin hypätä vaatekaappiini! Mietin myös kovasti teräväkärkisiä nilkkureita, mutten löytänyt tähän hätään tarpeeksi kivoja, mikä jäi vähän kaivelemaan :/ Vinkkaa, jos löydät kivat!

 5. Voi että, luin tätä postausta aamulla bussissa töihin mennessäni ja sait kyllä leveän hymyn huulille! :)) Mahtavaa, että omastakin mielestä onnistunut hankintani on saanut sinussa aikaan innostusta! Laukku on kyllä ihan mahtava, joten sitä kautta ei ihmekään että se monia innostaa. Kiitos siis terveisistä, palailemisiin täällä! :) Lisäksi toivotan hyvää koulunalkua Vaasaan, tuntuu oudolta kun ensimmäistä kertaa koulu ei enää omalta osaltani alakaan. :)

  1. Hih, ihana kuulla! Kiva että olet siellä linjoilla vielä :) Jokin tuossa Belt Bagissa kyllä vaan iskee, vaikka muut Célinet eivät tosiaan ole olleet yhtään makuuni. Toivottavasti jonain päivänä se roikkuisi vielä minunkin olallani! Ja kiitos toivotuksista, täällä alkaa kandin teko iskeä päälle ihan toden teolla :) Mukavaa syksyä sinne töihin!

 6. Ihana ja tyylikäs kollaasi Jonna, jotenkin näkisin nuo kaikki upeudet ylläsi! Minullekin Célinen belt bag on ensimmäinen Céline, joka on viennyt sydämeni. Tänään kävin kotiuttamassa laukun isomman version Helsingin Luxbagistä ja olen aivan haltioissani ja totaalisen myyty kyseiselle kaunokaiselle <3

  Ihanaa alkusyksyä ja tsemppiä koulutyöhön :) t. Emmi

  http://adreamofabeachhouse.blogspot.fi/

  1. Kivasti sanottu – kiitos Emmi! Ja voi jukra, laukkukateus nostaa täällä päätään! :D Aivan varmasti loistava hankinta, joka tulee palvelemaan vielä vuosia. Täytyykin kurkata blogiisi myöhemmin, josko sinne vaikka ilmestyisi kuvia kuolattavaksi ;)

   Kiitos tsempeistä, sitä tarvitaan! Ja ihanaa syksyn alkua sinullekin :)

 7. Kiva blogi! Mistähän löytäisi sellaisen 20-luku tyylisen huopahatun? Ei siis sellaista, jossa on leveä lieri.. En kyllä tiedä sopisiko se edes mulle, mutta kiinnostaisi ainakin sovittaa :D

  Ilmoitin sut muuten Zalandon muotiblogi-kilpailuun. :)

  1. Kiitos Sini – kiva nähdä uusia kasvoja täällä! :) Hmm, tarkoitatko jotain tämän tyylistä, http://www.hm.com/fi/product/20841?article=20841-A? H&M:llä näytti olevan huopahattuja joka lähtöön, kannattaa tsekata valikoimat sieltä. Ja hattu sopii kyllä yllättävän monelle, eikun vaan rohkeasti kokeilemaan!

   Voi kiitos, ihanasti ajateltu! Kivaa alkavaa viikonloppua sinne :)

   1. Kiitos linkistä, juurikin tuon tyylistä etsiskelen! Täytyy käydä tsekkaa! :)

    Samoin, mukavaa viikonloppua sinulle! :)

 8. Moikka Jonna,
  Sinun tyyli on aivan ihana! Olen kattonu ja ihaillu jo pitkään näitä sinun wish list tyyppisiä postauksia. Nyt olen kuitenkin aina uuden ostamisen sijaan koittanut päätyä ostamaan laadukasta vuosia kestävää ajatonta… Voisitko auttaa ja näiden wish list postauksien tyyliin koota niin sanotusti täydellisen vaatekaapin joka koostuisi mahdollisimman vähästä määrästä vaatteita, mutta sisältäisi kaiken tarpeellisen aina sisävaatteista laukuista ja koruista, ulko kenkiin ja takkeihin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *